Здравей Гост

За изключенията в астрологията

• 54 Отговора
  • 7675 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Re: За изключенията в астрологията
« Отговор #20 -: Ноември 11, 2011, 12:34:52 pm »
"Меркурий в 7-ми или управител на 7-ми дава връзки/бракове с по-млади мъже." - не е вярно. Винаги съм била с по-възрастни от мен (с едно изключение наскоро, но него го броя по-скоро за изключение). Затова пък имам сравнително ранен брак - на 21 години се омъжих и на 22 родих.

Меркурий ми е във Дева,  определено имам афинитет към по-малки. Имала съм няколко връзки с по-млади от мен мъже, бившият ми мъж е 3 години по-малък. Дома е 10.

ти четеш ли Стела какво има предвид или ей така по инерция си приказваш за себе си?

Да и намирам, че това е изключение - нито е в 7 дом, нито е в Везни.
Ако бъркам ме поправете, не ми се карайте.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #21 -: Ноември 11, 2011, 03:36:26 pm »
Vigro мила, много си ЛУДА  :P ;D :rolf:

кажи има ли връзка твоето Слънце, Марс или упр 7 дом със знака близнаци или Мерк.

имам предвид Луда за добро - странен начин на мислене имаш, но доста стабилен логически, като го обясниш ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #22 -: Ноември 11, 2011, 03:49:55 pm »
Върха на 7 дом е в Близнаци. Слънце и Меркурий са във Дева в 10 дом.

Моте разсъждения бяха, че явно съм изключение щом си падам по по-малки, а нямам Меркурий в 7-ми или управител на 7-ми , проверих, че управител на 7 дом по принцип е Венера, а тя е управител на Везни. Туй ми беше логиката. :-[

*

Diyana

• 2705
« Отговор #23 -: Ноември 11, 2011, 04:12:03 pm »

От където следва, че управител на седмия ти дом е Меркурий (което именно е и написано в цитата на Стела), а тъй като раждането е дневно, Меркурий ти излиза втори управител на триплицитета (Сатурн съответно е първи). Сатурн ти е примерно във 2, 6, 8 или 12 дом, а Меркурий е в свой знак и ъглов и изглежда западен, а ако и не е изгорен, няма причина да не "работи" по предназначение. Пък и Сатурн може също да ти е в някой "млад" знак или в меркуриев знак...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #24 -: Ноември 11, 2011, 04:13:05 pm »

Моте разсъждения бяха, че явно съм изключение щом си падам по по-малки, а нямам Меркурий в 7-ми или управител на 7-ми , проверих, че управител на 7 дом по принцип е Венера, а тя е управител на Везни. Туй ми беше логиката. :-[

каква логика, аз нищо не разбрах?!? в крайна сметка при теб близнаци са на десц т.е. меркурий Е управител на 7-ми дом.

мунданния управител на 7-ми е венера, върви да си прочтеш какво се има предвид пред мундаден. :P

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #25 -: Ноември 11, 2011, 04:22:06 pm »
Оф, не съм го разбрала правилно това за управителя явно - аз разбрах на самия 7 дом по принцип, не на моя конкретно.
Значи няма изключение.
Сори - уча се още.
И благодаря за търпението.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #26 -: Ноември 12, 2011, 12:15:32 pm »
На едно място четох, че уран в близост до асцендента при жените привличало по-млади мъже- това съм склонна да приема за вярно, защото уран ми е на 6* от асц. в 12д.

ей   :clap: това за първи път го чувам днес и ПОТВЪРЖДАВАМ!!!!!! Цял живот ми се лепят по - млади момчета, още от училище всички съученици на брат ми... не ми се минаваше покрай класната им стая. Уран в 1 дом. И моя близка приятелка с Уран и Нептун в 1 дом вече две сериозни връзки изкара с по-млади мъже. Мерси Акрукс :kissd:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Ноември 12, 2011, 12:21:26 pm »
И аз го потвърждавам (Уран на 8 гр. от АС откъм 12 дом) - или по-млади, или връстници. Никога не съм имала отношения с по-възрастен мъж, нито ме привличат (а имам тригон Слънце/Сатурн в натала).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Ноември 12, 2011, 02:20:42 pm »
За липса/наличие на деца освен Сатурн се гледат и други фактори.
Не винаги Сатурн в 5 дом дава бедзетие, зависи и как е поставен.
Имам колежка със Сатурн в Рак в 5 дом, но при нея Сатурн участва в т-квадрат с Луна/Юпитер в 1ви дом и Уран в 7ми. Дотук няма сключен официален брак, но живее от години с партньора си на семейни начала (имала е и много безразборни връзки, понастоящем поддържа паралелна). От миналата година е решила, че вече й е време да има дете (независимо кой ще е бащата, важно е детето), прави опити, но не може да зачене.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #29 -: Ноември 12, 2011, 07:02:50 pm »
моя Уран е на 2 гр. от Асц, но е в група със Марс и Плутон- и съпругът ми и всичките ми връзки са били с голяма възрастова разлика,десетилетие ,нагоре в полза на партньора
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Ноември 12, 2011, 08:27:12 pm »
Надявам се и аз да съм към изключенията в астрологията ..Нямам деца още, но се надявам да имам...

Тук сме доста на тоя хал, все на хубава възраст около твоята. Така че не си сама в тази липса.  :blink:

И като се замисля, Природата по един естествен начин редуцира раждаемостта... Странното в случая е обаче, че в списъка на "редуцираните" често попадат жени, на които нито им липсва интелигентност, нито отговорност, нито други качества в сравнение с доста майки и съпруги. В тази връзка споделям мнението на една позната астроложка, че понякога деца не ни се дават или срещаме спънки и забавяне, не защото не сме заслужили и не бихме могли да се грижим за тях, а защото трябва да свършим други неща през това време.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #31 -: Ноември 12, 2011, 09:19:48 pm »
Природата по един естествен начин редуцира раждаемостта...

пробемът е, че в последните години и бе иззето това право...

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #32 -: Ноември 12, 2011, 09:23:20 pm »
И аз така мисля. много други фактори се намесиха - извън природата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Ноември 12, 2011, 10:34:54 pm »
а на върха на 5-ти дом близнаци ли има?

Рак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #34 -: Ноември 13, 2011, 11:40:14 am »
Akruks, благодаря за хубавата статия! Значи да не губя надежда!!!

« Отговор #35 -: Ноември 13, 2011, 04:53:15 pm »
Наранена Луна в Лъв, Овен или Стрелец може да даде безплодие, а ако Луната е наранена от Уран, Сатурн, Марс или Слънце почти няма шансове за деца.
Уран, Сатурн, Марс и Слънце в 5 или 11 дом отричат децата или ги унищожават съобразно природата на знака, аспектите и свойствата на планетата.

Не се сугестирайте с подобни четива.
Имам "стерилна" Луна и някои други "индикации" за безплодие.
Ами..не е така. Единственото вярно е, че лекар ми беше "предрекъл" липса на деца, но диагнозата му бе отхвърлена само след 2 месеца. Натрих му носа на гадината, но се наложи да се откажа от примамлива кариера, за да се отдам на сласт, страст и опити за забременяване.
 Аман от алчни и безскруполни заднци.
Ами да, спекулация с проблемите на хората! Той ако знае какво го чака...

« Отговор #36 -: Ноември 13, 2011, 04:54:44 pm »
А децата, които са заченати "ин витро"...това според вас намеса ли е в съдбата на човек?

« Отговор #37 -: Ноември 13, 2011, 09:03:15 pm »
За мен секциото без медицинска причина е най-голямата намеса. Мисля че отклонява пътя на душата. Особено като започнат майки да си избират ако може слънчев знак, ама лунен, като започнат и астролози - ама чакайте да го спасим от тази квадратура, от тази опозиция, не знам си какво си... Отнема се възможността да се научат уроци, а душата за това е тук.
 Другите две - ин витро, аборт, не толкова. Особено ин витрото, те се оплождат яйцеклетки извън организма на майката, но накрая никой не гарантира, че трябва да се роди дете, ако някоя зигота се закачи, тва си е чиста проба съдба, не по-малко от на едно естествено заченато дете. За аборта, има си субективни причини и прочее и прочее. Лично аз съм на мнение, че по-добре никакъв живот, отколкото гаден живот - едно дете ако няма да му се обръща внимание, ако няма да бъде обичано или ще бъде хвърлено в някой дом, по-добре да го няма. Поне аз, ако бях такова дете, така бих предпочела.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #38 -: Ноември 13, 2011, 09:55:32 pm »
За мен секциото без медицинска причина е най-голямата намеса. Мисля че отклонява пътя на душата. Особено като започнат майки да си избират ако може слънчев знак, ама лунен, като започнат и астролози - ама чакайте да го спасим от тази квадратура, от тази опозиция, не знам си какво си... Отнема се възможността да се научат уроци, а душата за това е тук.
 Другите две - ин витро, аборт, не толкова. Особено ин витрото, те се оплождат яйцеклетки извън организма на майката, но накрая никой не гарантира, че трябва да се роди дете, ако някоя зигота се закачи, тва си е чиста проба съдба, не по-малко от на едно естествено заченато дете. За аборта, има си субективни причини и прочее и прочее. Лично аз съм на мнение, че по-добре никакъв живот, отколкото гаден живот - едно дете ако няма да му се обръща внимание, ако няма да бъде обичано или ще бъде хвърлено в някой дом, по-добре да го няма. Поне аз, ако бях такова дете, така бих предпочела.
Това според мен е най-сериозната намеса " ин витро" - то, никак не е
случайно, че все повече жени имат този проблем...
Всичко е "планирано " 
Индустрията " ин витро " е само първата стъпка към бъдещи генетични манипулации
и осъществяване контрол над ембрионалното развитие
Естествени минерали и амулети

« Отговор #39 -: Ноември 13, 2011, 10:01:22 pm »
Ако имаш предвид някоя конспирация зад всичко това и прочее, не знам, не съм запозната, в такава светлина, както представяш нещата, си е намеса като цяло над физическия живот в тази планета, но душата няма как да я накараш да направи нещо и да я манипулираш, тя си решава кога да се инкарнира. Аз от тази гледна точка казвам, че за мен не е. :blink: