Здравей Гост

Женкарите!

• 108 Отговора
  • 14361 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Женкарите!
« Отговор #60 -: Ноември 12, 2011, 05:04:35 pm »
OK, възможно е да го обича, но обичта й не става ли леко платонична и.. в този ред на мисли..няма ли да дойде момент, в който да и се преиска чисто сексуална връзка? :blink:
Мъж, който, за да не го помислят за пухльо кръшка не е много секси. Може да го дава желан, но..за съпругата..така или иначе си остава "използван" сексуално. Губи се онази аура. Може да си останат добри събеседници, но любовници... не съм сигурна. :blink:

« Отговор #61 -: Ноември 12, 2011, 05:09:02 pm »
Със сигурност не може да се твърди, че на нея й е 100% комфортно така, може да си мълчи по хиляди причини и да се прави, че всичко е наред. Било то за пари, било то защото е отъпяла от любов. Аз може да съм крайна, но честно казано не толерирам отношение, в което не ми се показва досттъчно уважение. А това какво прави партньора ми с други жени, в лицето ми и зад гърба ми, определено е показателно до колко ме уважава. За такива неща просто няма оправдания според мен.  :blink: Особено, когато е публична личност, както казваш, вероятно мъжа й, също публична личност, или поне набрал известност покрай нея - да излезе някоя статия във вестник, списание, как интимничел с друга жена (бизнес отношенията са си бизнес, за мен не включват интимничене, те изискват даже бих казала, в повечето случаи по-голямо разстояние), надали жена му ще получи душевен оргазъм от кеф.

« Отговор #62 -: Ноември 12, 2011, 05:10:44 pm »
....
Мирабела, може ли да ми кажеш от кое в картата на академика говори за манипулативноста му?

Манипулативността му съм я изпитала (и продължавам да я изпитвам) на собствен гръб. :blink: Не мога да си я обясня с картата му, защото Меркурий и Нептун, Плутон не са в аспект. Слънце в квадрат с Юпитер е възможно да кара индивида да жeлае постигането на лесни успехи, без напрягане, по тънката лайсна, както се вика. В такъв случай един послушен антураж много помага.
P.S. Аз съм слагала картата му и преди. Тогава отново не се намериха аспекти в подкрепа на манипулативнстта и интригантските му наклонности. Но той си е изкусен кукловод зад кулисите. В датата на раждане съм сигурна, часът не е известен.

Анабел, извинявай, ако съм засегнала някого. Не й казвай името, в никакъв случай. И аз ще изтрила поста си, ако така ще бъде по-добре.

То малко прилича на един лаф. Дето вместо "It's pleasure doing business with you" казват "It's business doing pleasure with you". Демек приспиването с елитни момичета е част от сключването на сделката.
« Последна редакция: Ноември 12, 2011, 05:40:17 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Ноември 12, 2011, 05:13:19 pm »
Мъж, който, за да не го помислят за пухльо кръшка не е много секси.

Изглежда, че в нашия "хай лайф" това е от съществено значение за поддържане на имиджа.
В тия среди мъж, който не кръшка на жена си и си няма любовница, рискува да бъде заподозрян в гей наклонности или в полова немощ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #64 -: Ноември 12, 2011, 05:14:58 pm »
Не се и опитвам да " разгадая" отношенията във " висшите " среди,
те са толкова различни от тези на обикновените хора...

Не е ли пускана картата на принц Алберт тука ?
Принц Албер с четири извънбрачни отрочета

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=950898
Естествени минерали и амулети

« Отговор #65 -: Ноември 12, 2011, 05:19:45 pm »
О, Негово Превъзходителство, Принцът на Монако е от тежката артилерия в тия работи. Заповядайте картата му - http://www.astro.com/astro-databank/Albert,_Prince_of_Monaco.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #66 -: Ноември 12, 2011, 05:21:45 pm »
Вижте момичето, е от съвсем нормално семейство, изцяло със собствен труд и талант е постигнало много в живота, в което не виждам нищо лошо. Нито виждам нещо лошо едно момче да се държи според правилата на средата си... морал е много широко понятие. Той се отнася изключително добре с нея (по мои наблюдения я обича) не се държи с нея все едно му е домашна прислужница и тн...често срещано явление в МНОГО морални семейства....

Всяко общество си има своите правила, няма обикновени хора и необикновени хора, има ПРОЦЕСИ, планетите за всички са едни и същи, но "изпитанията" са различни.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Uran

• 6041
« Отговор #67 -: Ноември 12, 2011, 05:27:35 pm »
 Анабел, в кои "среди" изневярата НЕ Е такава, а част от бизнес план?
Ако се приема като второто то това не е брак, а някакво предприятие като предполагам и съпругът й също би си затворил очите за някои нейни забежки направени в името на великите им семейни цели.

*

Stella

• 7765
« Отговор #68 -: Ноември 12, 2011, 05:35:22 pm »
Той оправдава пред себе си изневерите си с професионалното си отношение, в името на собственото, а може би дори и семейното благополучие (АС Козирог), а тя си премълчава заради финансовата изгода и комфорта (може би подчертани Везни?). Тя не толкова е мъдра и сигурно й пука, но е твърдо убедена, че е по-добре да живее нашироко с неверен мъж, отколкото да работи. Извинявам се, че съм толкова пряма.

Обратно по темата. Ето карта (без час на раждане) на един женкар от академичната общост. Бройкал е студентки, колежки и други. Освен това е изключително подъл, властен (комбинация Скорпион-Лъв), отмъстителен (точна опозиция Марс/Сатурн) и много манипулативен.

Манипулативността е по Слънце в секстил с Нептун, а Венера в секстил с Плутон е аспекта на Дон Жуан. При него е комплекс на Дон Жуан, понеже и асцендента е замесен....Не му е лесно с този голям кръст. Мъжете с квадрат между светилата са изключително властни. Той много добре знае, че много малко жени ще го търпят това. манипулативността му е начин да избяга по секстила, за да си отработи властния и безпардонен характер.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #69 -: Ноември 12, 2011, 05:45:05 pm »
Колко мимолетни изневери правят една връзка несериозна? Има ли горна граница? Не искам да задълбавам и да навлизам в територията на Хело, но освен децата, парите, комфорта, страх да остане сама и т.н. ми се струва, че поне теоритично премълчаването на факта, че една жена знае за изневерите на мъжа си, би могло да има и друго обяснение. Същото като премълчаването на факта, че я малтретира физически и/или психически. Комплекс за вина. "Аз не съм достатъчно добра и затова той си търси други." Как мислите?
Въз основа на наблюденията си смятам, че докато някои жени са склонни да си траят като видят червило на яката на ризата на мъжа си, мъжете не биха реагирали толкова разбрано, ако хванат половинката си в изневяра. Повечето мъже мерят с различен аршин - на тях им е позволено да кръшкат (щото са мъже), докато жената трябва да е вярна, целомъдрена (интересно как тогава да не й кръшкат) и най-важното - да си седи вкъщи. Ей за такова говедо, пардон мъж, не бих се омъжила, дори и да остана последната стара мома на света. Не плащам данък обществено мнение... Ама днеска съм насъбрала много агресия. ;D Извинявам се за което.

Благодаря ти за коментара, Стела! :wub:
« Последна редакция: Ноември 12, 2011, 05:51:31 pm от Mirabella »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #70 -: Ноември 12, 2011, 06:06:01 pm »
Да, Мирабела абсолютно съм съгласна с теб. НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЖЕНИШ за такъв мъж, ако те унижава или се опитва да ти внуши вина.  ;D

Аз се разделих с хубостника си, защото знаех, че не е за мен, че не е човека, с който ще прекарам живота си, което не значи, че в даден момент не съм го обичала или ценяла.

Но понякога игрите са много, много сложни.  :P ....... нали знаете бракът и любовта нямат нищо общо.  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Ноември 12, 2011, 06:24:51 pm »

Въз основа на наблюденията си смятам, че докато някои жени са склонни да си траят като видят червило на яката на ризата на мъжа си, мъжете не биха реагирали толкова разбрано, ако хванат половинката си в изневяра. Повечето мъже мерят с различен аршин - на тях им е позволено да кръшкат (щото са мъже), докато жената трябва да е вярна, целомъдрена (интересно как тогава да не й кръшкат) и най-важното - да си седи вкъщи. Ей за такова говедо, пардон мъж, не бих се омъжила, дори и да остана последната стара мома на света. Не плащам данък обществено мнение... Ама днеска съм насъбрала много агресия. ;D Извинявам се за което.

О, да мъжете си мислят, че всичко им е позволено, докато на жените - не! Жените са по-склонни да търпят изневери. Но и при мъжете има изключения.

Абе, общо взето простака си е простак. Вероятно на много хора се е случвало да изневеряват, да поддържат съпътстващи връзки или да кръшкат за една нощ. Обаче...не е нужно да нараняват половинката си и да парадират с това колко велики любовници са. Ако половинката не знае, значи достойнството и не е накърнено и не е необходимо с нищо да се примирява. Между другото, някои научават, не могат да простят и въпреки това остават да живеят с партньора си като цял живот му го натякват. Е, това вече не мога да го разбера. Или си спасяваш достойнството, като си събираш багажа или прощаваш и забравяш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Ноември 12, 2011, 06:31:35 pm »
Повечето мъже мерят с различен аршин - на тях им е позволено да кръшкат (щото са мъже), докато жената трябва да е вярна, целомъдрена (интересно как тогава да не й кръшкат) и най-важното - да си седи вкъщи.

Двойният стандарт в това отношение не е от вчера, имало го е и по-рано - в общества, в които властта е била съсредоточена в ръцете на църквата и патриархата.

Ако някои още не сте гледали филма "Dangerous Beauty" (1998), изгледайте го, много е хубав и дава отговори на някои въпроси.  :blink:

Цитат
Но понякога игрите са много, много сложни....... нали знаете бракът и любовта нямат нищо общо.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #73 -: Ноември 12, 2011, 06:38:22 pm »
По темата  :P

Бизнесмен изпраща факс на жена си:
"Скъпа, вярвам, че ще разбереш - сега, когато ти си вече на 54 години, имам известни нужди, които ти не можеш повече да задоволяваш. Аз съм много щастлив с теб - смятам, че си прекрасна съпруга. Когато получиш този факс, аз ще съм в хотел "Comfort Inn" с Ванеса (25-годишната ми секретарка). Не се безпокой, ще си бъда вкъщи преди полунощ."
Когато мъжът се прибрал намерил писмо на масата:
"Скъпи, получих факса ти и ти благодаря много за загрижеността. Възползвам се от случая да ти напомня, че ти също си на 54 години и да те уведомя, че когато четеш тези редове, аз ще съм в хотел "Fiesta" с Мишел (треньорът ми по тенис). Той също е на 25 и понеже освен преуспял бизнесмен си и добър математик, ще можеш лесно да разбереш, че си приличаме по тези две обстоятелства, но... с една малка разлика - 25 влиза повече пъти в 54, отколкото 54 в 25! Следователно, не ме очаквай по-рано от утре."

« Отговор #74 -: Ноември 12, 2011, 06:50:00 pm »
Той оправдава пред себе си изневерите си с професионалното си отношение, в името на собственото, а може би дори и семейното благополучие (АС Козирог), а тя си премълчава заради финансовата изгода и комфорта (може би подчертани Везни?). Тя не толкова е мъдра и сигурно й пука, но е твърдо убедена, че е по-добре да живее нашироко с неверен мъж, отколкото да работи. Извинявам се, че съм толкова пряма.

Обратно по темата. Ето карта (без час на раждане) на един женкар от академичната общост. Бройкал е студентки, колежки и други. Освен това е изключително подъл, властен (комбинация Скорпион-Лъв), отмъстителен (точна опозиция Марс/Сатурн) и много манипулативен.

манипулативен е от взаимната рецепция Слънце Скорпи/ Плутон Лъв, като добавиш и крашнатият Марс във Везни,постига властта си чрез манипулации,т.е чрез другите,те му вършат черната работа :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #75 -: Ноември 12, 2011, 06:53:25 pm »
Анабел еееее това беше СУПЕР ;D ;D ;D............................
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Anabell

• 2022
« Отговор #76 -: Ноември 12, 2011, 06:54:18 pm »
Така е, жените трябва да се еманципираме  :P :P

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #77 -: Ноември 12, 2011, 07:01:49 pm »
Погледнете го този красавец Коко - дали щеше да има толкова мацки,
ако беше безработен - някоя би ли го забелязала изобщо   :-\
( четох някъде, че давал хилядарка само за джобни на изгората си )

Каква лИбоФ к'ви 5 лева  :mellow:

http://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE+%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%B2+%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8&hl=bg&rlz=1R2ADFA_enBG357&biw=1024&bih=418&prmd=imvnsuo&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NbO-TpO_C-KE4gTh99CuBA&sqi=2&ved=0CCMQsAQ
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Ноември 12, 2011, 07:11:37 pm »
Погледнете го този красавец Коко - дали щеше да има толкова мацки,
ако беше безработен - някоя би ли го забелязала изобщо   :-\

Тоя хубостник евентуално бих го отглеждала като домашен любимец (хамстер?  ;D),
за друго не би ме вдъхновил нито той, нито дори портфейлът му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #79 -: Ноември 12, 2011, 07:14:48 pm »
Като преживяла изневяра мога да ви кажа, че е като да ти мине влак през корема. Особено, когато има и чувства, а ти си отречена напълно. Само, че моя бивш не е женкар. Просто е заблуден човека.
Ето картата му, не че не съм я поствала вече.