Здравей Гост

Сексуалната съвместимост Луна ,Марс , Лилит , Плутон и още нещо

• 44 Отговора
  • 9287 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Варианти много....Страхотно допълване...,красота в отношенията...,но секса никакъв го няма.
Втори вариант: Секса страхотен ...,но след него- потоп.
Трети вариант: Секса перфектен, общуването също....

Мисля , че за третия вариант всеки е готов...,но рядко се случва...При мен поне доста късно...
Хармоничните аспекти не винаги са гаранция за връзка в която липсите са сведени до минимум...
Преди всичко сексуалността е приори на Марс и Плутон...Лилит има огромно значение за секса...

Споделете синастричната ситуация при онези партньори които са Ви карали да се чуваствате добре и пълноценни....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Дайте някой и друг пример.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Опозиция между Марс и Луна в синастрията, съвпад Лилит и Плутон - нон-стоп желание и страст.

*

Марая

• 28287
Опозиция между Марс и Луна в синастрията, съвпад Лилит и Плутон - нон-стоп желание и страст.

Съвпад на партньорски Лилит и Плутон...това ли да разбирам? :rolleyes:

*

Deter

• *
  • 387
 :41:

Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Марая

• 28287
:41:

Що.... ;D

*

Deter

• *
  • 387
 Ми защото, не само неговия Плутон и на моето АС ами и от скромност сигурно, знам ли неговата Лилитка е кацнала на моя Плутон  :91: вади ме от обувките чак ...
Съвпадите са точни

Ми защото, не само неговия Плутон и на моето АС ами и от скромност сигурно, знам ли неговата Лилитка е кацнала на моя Плутон  :91: вади ме от обувките чак ...
Съвпадите са точни
Ухаааааа ... :o :o :o

*

Марая

• 28287
Съвпадите са точни

Ето това е много важно за мен...

Кажи ми как усещаш Плутона му на твоя АСЦ?

При мен моя Плутон и Уран са в/у неговия АСЦ...

*

Deter

• *
  • 387
 И аз искам обратно инфо   ;D
Трудно е за описване, май ще пробвам на лични по-късно  ;)

*

Lillie

• 30532
За огледалния съвпад Луна/Лилит вече съм споменавала, става въпрос за една моя синастрия, дава първоначално много силно привличане, чувстваш се като зашеметен буквално. Що се отнася до самия секс, там нямаше съвместимост, не ми допадаше. Неудържимо ме привличат Марсове, които ми попадат в знака на ДС или срещу Луната, т.е. Телец и Козирог.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Неудържимо ме привличат Марсове, които ми попадат в знака на ДС или срещу Луната, т.е. Телец и Козирог.

Ахааааа, падаш си по издържливите а  :97: :57: :confuse3:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
Ахааааа, падаш си по издържливите а  :97: :57: :confuse3:

Ахам, позна  :-[ :19:, не си падам по бързаци.  :scorpios:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
когато е налице любовта и има духовна съвместимост, тогава и един оргазъм стига за две години...

Права си  :blink:, макар че повечето се увличат по плътската страна на любовта, но тя е до време...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Момичета..,това с духовността е ясно... :blink:
Тук липсват по принцип НЕДУХОВНИ... ;D
Идеята ми е да се изведе чистата сексуална съвместимост....
От астрологична гледна точка това е интересно за всички ни.... :P

*

abroad

• 2187
когато е налице любовта и има духовна съвместимост, тогава и един оргазъм стига за две години...

не съм съгласна, но сигурно защото тая духовната не съм я познала ;D
вие познавате ли я?

*

Lillie

• 30532
Духовната и ментална съвместимост мисля, че вече съм имала възможност да опозная, но сексът също е важен, не може само да се съзерцаваме един друг.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

двоен съвпад- венера на А с марс на Б и венера на Б с марс на А
Полюбопитствах и направих хороскопите за единствения до сега.Имаше не сексуална съвместимост само,а сексуална лудост направо.При единия марс в рак,венера в дева.При другия марс везни,венера водолей.
И сега на кое да вярвам?На едни хороскопи или на онези ни 'неща'. :rolleyes:

*

Grace

• 2257
за чистата сексуална съвместимост е целия ми коментар без последното изречение за духовността  ;D
двоен съвпад- венера на А с марс на Б и венера на Б с марс на А...

лелее..akruks, направо ти завидях....страхотно - двоен съвпад Марс/Венера. как го изтърва този човек, толкова ли беше зле останалото?

*

Stella

• 7765
Еротиката е по Венера, а страстта по Марс.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥