Здравей Гост

Най-шантавите сънища!

• 25 Отговора
  • 6548 Прегледи
Re: Най-шантавите сънища!
« Отговор #20 -: Януари 24, 2012, 06:30:44 pm »
С женствеността при мен е малко сложно. Като външни показатели не ми липсва, дори напротив - може би изглеждам и малко по-нежна и ранима, отколкото всъщност съм - съвпад Луна, Венера, Юпитер в Овен и рибешко Слънце. Отвътре обаче имам поне два чифта топки  ;D ;D ;D
Марса, Овена, егото...всичко е на максимум. И когато уж си нежно момиченце пък имаш деспотични мераци е малко трудно. И в работата си също аз съм този с топките затова в личните отношения имам нужда от мъж, който да ми поноси Сатурна. От това пък следва, че за всичко, свързано с професионалния и социалния свят съм безскрупулния деспот, а в интимните си отношения припърхвам ефирно с мигли. Еми...това, ако не е проблем с женствеността...Но си го знам и съм приела, че с едното ще компенсирам другото и ще живея на два фронта  ;D
Та може би това е смисълът на съня, защото може и да дойде момент, когато ще жертвам едната страна, за да захраня другата да порасне още повече.
Дайте линк за картите Таро.
За медитацията съм малко скептична и малко се въздържам от подобни практики. Има неща, които не мога да контролирам и не искам да отключвам.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #21 -: Януари 24, 2012, 06:54:19 pm »
Това е прототипа на жената-майка, най-вече. В Таро има два женски прототипа - Висшата жрица и Императрицата. Висшата жрица е по-скоро пасивната, интуитивната част на женското цяло. Императрицата е по-скоро жената-майка. За каквото отговаря Венера в астрологията, да кажем, с такова можеш да свържеш и Императрицата.

Жената-майка се свързва с Луната. Любовницата се свързва с Венера.

Висшата жрица се свързва с Луната, заради използването на интуитивното, но иначе си е близка до Венера.

Пък Императрицата си е свързана с Луната, заради майчинството, но може и с Венера в Телец, заради същото. Тя дава плодородие, а Телец също го дава.

Хало, нали знаеш, че от гадател до гадател значенията на картите малко варират.  ;D Всичките женски простотии, които не ми понасят, ги слагам на Императрицата аз. Обективно не е гадна карта, естествено, но принципно на мен като психологически модел не ми понася. А и в крайна сметка да я бременна, тя ще роди. А Жрицата е девствена, за какво дете ми говориш.  ;D За нея са интуитивните, духовни практики и хубавия, свободен живот.  ;D

Иначе The_One, и аз имам подобен проблем. Имам много строго излъчване, зло не, но просто в очите ми се чете - Сатурн. Критика. Не ми се занимава с мъже. Имам по-важна работа, не се занимавай с мен. Което не е така ... но не знам още как да отработя цялата тази работа, да не изглеждам толкова плашещо. Затова и от край време не мога да започна отношения някакви, понеже рядко човек може да се престраши да ме приближи.  ;D ;D Жените днешно време имат повече топки от мъжете.  ;D ;D И аз така, имам си, въпреки, че мога да се правя на нежно, ранимо, пърхащо с мигли същество.  ;D ;D Само че истината е, че в такива отношения ми се иска човекът до мен да е по-силният, така ми се печели уважението на мен, а с 094860933095809560 Козирога малко трудно някой да успее да го направи.

« Отговор #22 -: Януари 24, 2012, 07:08:07 pm »
И ти се случва дори, когато имаш интерес към някой да изглеждаш все едно го игнорираш или го гледаш лошо? Питат ли те и теб що гледаш лошо, а?  ;D
Тук вариантите са два, и двата са ми се случвали и са проверени. Или попадаш на някой воден, който много добре ти усеща емоциите и знае, че не си такова паве, каквото изглеждаш. Или пък си намираш някой Сатурново-Плутонов, който е достатъчно самоуверен и авторитетен и твоя сатурнов рентген ще го приеме като предизвикателство. Има неща, които човек може и би било добре да променя, но да си изкривяваш същността заради нечии очаквания не го приемам. А и повечето жени са ниска топка и мъжете са отвикнали да се стараят. Може да ти се наложи да почакаш повече, но ще дочакаш най-доброто.

« Отговор #23 -: Януари 24, 2012, 07:52:58 pm »
Да, случва ми се.  :( Гледам си просто замислено и идва някаква .... колежка да кажем и ме пита какво не е наред.  :( Върха беше един случай като бях още осми клас в средното училище, беше някой от първите дни и гледам в посока на една съученичка, тя по едно време къса лист и пише бележка, но е на др край на стаята. И бележката се предава, предава, предава и накрая стига до МЕН. И аз O_O - смисъл защо аз, не съм й говорила. И на бележката пише - Симона, защо ме гледаш толкова лошо  ;D ;D ;D И аз някаква ...  :o :o :o :confuse3: :confuse3:
Иначе като имам интерес, ставам тотален идиот.  ;D ;D Тогава раците ми наводняват всичко, Венерата започва да пърха с мигли.  ;D ;D
Ох, много правилно се насочи, аз за такъв мъж си чакам, дето ти викаш Сатурно-Плутонов, но за сега още пътува някъде с кораба по морето ииии не е достигнал бреговете на царството ми. Да не говорим, че имах някакъв период, в който все някакви Близначета, Лъвчета и Везнички ми привличаха вниманието и бяха малко тип -  :'( :'( Мамооо, помогнии миии  :'( :'( :'(

« Отговор #24 -: Януари 24, 2012, 08:11:25 pm »
Преди време и аз се видиотявах, само се усмихвах тихо и нищо не можех да кажа. А като почнех да се срамувам и ми идваше онзи Сатурнов поглед, щото деда ти като усети, че изпуска поводите и зорко изскача напред, а ти в този момент изглеждаш като изсъхнало дърво ;D
С времето се поувладях и се научих как Сатурновия ми самоконтрол много силно въздейства на срещуположния пол. Ако пускаш и водните истории да излизат наяве, но на порции ефекта е огромен. И ти имаш силен Марс затова когато видят Сатурна все пак усещат и провокацията на Марса...виждат нещо скрито, което им е интересно.
Това много трудно и продължително го възпитавах в себе си - едва миналата година постигнах по-съществен напредък. Целенасочено излизах на много срещи - без да имам никакви лични отношения, просто излизам с някой, върху който си тренирам самообладанието докато той смята, че има свалка:)

« Отговор #25 -: Януари 24, 2012, 08:36:07 pm »
Де да можеше да работи и при мен това. Мен самоконтрола ми, отношението към срещуположния пол ми е отлично, когато не ми пука. Но някой да ми е интересен - това става само в началото на някоя космическа ера, и на първата година на всяко ново хилядолетие.  ;D ;D Но тогава затъвам тотално, пък.  ;D ;D Ииии в по-добрия вариант ставам суха, в по-лошия - червена.  :-[ :-[ На ЛС ще говорим, де, че съвестно ми стана, че оспамихме темата.  ;D ;D