Все едно да кажеш, че докато не се научим да управляваме по-мощните си тела, не трябва да учим духовните науки, като аз под по-мощно тяло разбирам автомобил.

Щото така и не смогнах да се науча да карам автомобил като хората, имам книжка, карала съм, ама не ме влече и съм много зле. Имам чувството, че върху мойто иди дойди не малко, но и не голямо и сравнително гъвкаво тяло съм навлякла огромна неподвижна гадна кутия, която е станала мое тяло и сега трябва да и свиквам с габаритите и особеностите и да се разминавам с другите хора нахлузили също такива габарити и скорости.
Не, мерси.

АН, всички светове са едно и също, физическият свят е сигнал, знак за онова, което се случва на по-фин план.
Ако отвън нещо не е е в ред, това е сигурен знак, че на по-фин план нещо се е скофтило.
Акупунктурите и прочее идточни медицини нали обясняват, че физическата болест е последен стадий и че за да има физическа болест, причината е из фините тела.
Научи се да управляваш фините тела и физическите сами ще се движат в необходимата посока.
Усмихвай се и усмивката сама ще се появява на лицето ти, ти първо се опитваш да управляваш гримасата на усмивка.
А не знаеш ли, че древните са били по-близо до духовното, сега сме в най-дълбокия стадий ка слизане в материята и сме най-отдалечени от първоизточника..
Няма никой друг освен теб и светлината - физически, душевни, космически, ментални тела - всичко си ти в крайна сметка, въпросът е кое е лост от първа степен или как там се казваше.
Кое е копчето, което като натиснеш, ще управляваш останалите си тела, светове и Цялото.
А иначе да, наистина, най-добре еда се тренира върху физическото тяло, защото то е най-близо до теб, ако не си в състояние да управляваш физическото си тяло, то как ще се научиш да управляваш всичко останало?....и все пак...в един момент писва да се бориш с гравитацията и решаваш да се отървеш от всичко и да отлетиш.