Здравей Гост

Защо за една и съща натална карта различните астролози изказват различно мнение?

• 92 Отговора
  • 11667 Прегледи
*

Grace

• 2257
Mirabella, не мисля, че интерпретациите ти са пълни глупости. Чета с интерес твоите постове  :blink:

Grace, аз чета теб с интерес.

*

AH

• 2201
Имам съмнения. 44-та година е още много далеч от въвеждането на лятното време (Daylight saving time) в България.

В Бг за пръв път се въвежда лятно часово време на:
1943г- от 2ч на 29 март до 3ч на 4 октомври
1944г -от 2ч на 3 април до 0ч на 8 октомври

1945г - 1978г - период, в който не е въвеждано такова

Благодаря ти много, АН!

*

Grace

• 2257

Имам съмнения. 44-та година е още много далеч от въвеждането на лятното време (Daylight saving time) в България.

В Бг за пръв път се въвежда лятно часово време на:
1943г- от 2ч на 29 март до 3ч на 4 октомври
1944г -от 2ч на 3 април до 0ч на 8 октомври

1945г - 1978г - период, в който не е въвеждано такова
Това означава ли, че хората родени в този период от време през зимата, трябва да изтеглят часовете на раждане 1 час назад ???
Защото аз видях точния си час на раждане в актовата книга, но не съвпада със спомените на роднините ми и на майка, които казват че съм се родила по обяд, а часът ми на раждане е 16.15,   когато слънцето залязва и е вече лееееко тъмно.

*

AH

• 2201
Това означава ли, че хората родени в този период от време през зимата, трябва да изтеглят часовете на раждане 1 час назад ???
Защото аз видях точния си час на раждане в актовата книга, но не съвпада със спомените на роднините ми и на майка, които казват че съм се родила по обяд, а часът ми на раждане е 16.15,   когато слънцето залязва и е вече лееееко тъмно.

само за родените в тия периоди на 1943 и 1944г трябва да се прави допълнителна корекция, ако програмата не я прави.

Периодите след 78г са други. За родените между 1945 и 1978г не се правят корекции - но може да зависи от астрологичната ти програма - сравни я с други.

Благодаря АН, аз съм си   избрала часа някъде по средата  :blink: - но веднъж си правих по примарни дирекции някакви проверки, та ми пасваше 15.15 - като час на раждане....За това исках да си наглася часа  ;D

*

AH

• 2201
   аз съм си   избрала часа някъде по средата  :blink: - но веднъж си правих по примарни дирекции някакви проверки, та ми пасваше 15.15 - като час на раждане....За това исках да си наглася часа  ;D

Правилно – и без това планетарните влияния се проявяват  в орбис. :)

С транзитите нещата връзват ли се?

Да, АН, връзват се, както и по лунации - само че нещата се отключват малко преди точните аспекти или малко след тях...но нямам в момента никакви програми, за да изследвам нещата в детайли....Ако приема, че часът писан в актовата книга е точния, означава че ще съм с АСЦ Рак - МС ще е в Риби - тогава много неща ще изглеждат различно - и естествено с астрологията пак ще бъдат нагласени  :blink: и пак ще изглеждат верни, но аз мисля, че съм си улучила времето на раждане +- 15 минути....

*

AH

• 2201
   Да, АН, връзват се, както и по лунации - само че нещата се отключват малко преди точните аспекти или малко след тях...но нямам в момента никакви програми, за да изследвам нещата в детайли....Ако приема, че часът писан в актовата книга е точния, означава че ще съм с АСЦ Рак - МС ще е в Риби - тогава много неща ще изглеждат различно - и естествено с астрологията пак ще бъдат нагласени  :blink: и пак ще изглеждат верни, но аз мисля, че съм си улучила времето на раждане +- 15 минути....

няма нищо неестествено, ако имаме събития преди или след точен аспект - "случването" зависи от способността ни да интегрираме или реагираме на определена енергия.

Да си забелязала, че някои планети и понякога можеш да свържеш с конкретни събития при точен аспект, а в други случаи, когато аспектът е в орбис? Ако отчетеш подобно нещо, значи достатъчно точно си приела час на раждането.

За планетите - Да, но е проблем, за осите, за куспидите, нали така, защото 1 градус по символични дирекции е 1 година. Но аз не издребнявам толкова. В живота ми са се случили неща, които са оставили силен отпечатък и обикновено с транзитите към този момент си сверявам осите....Например МС-то го сверих с момента, в който заминах в Германия и на 4 ден почнах супер работа - Шанс, значи МС ми е във Водолей, там ми е Луната, там ми е СЛВ. Съответно са управлявани от Уран - проследих движението на Уран година назад - когато работех в кантора и нямах никакви изгледи да излезна нанякъде - а вътрешно усещах как нещо ме тегли и ме дърпа...Съдбата някак си се подрежда - шефа почина и аз тръгнах да пътувам - транзитня Уран се моткал около СЛВ и МС - тази година имаше страхотно много емоции - лятото....та движението на Уран през МС и обратно е било важното за да изживея и пропътувам доста път и работя различни работи....И когато е бил в съвпад със МС, пак ретро аз съм почнала работата, от която за най-кратко време съм спечелила най-много пари, и с което що годе съм стъпила на краката си...Нещо като кармична награда.

*

AH

• 2201
    но е проблем, за осите, за куспидите, нали така, защото 1 градус по символични дирекции е 1 година.

Това е така, но тоя въпрос ще отпадне, ако приемеш, че събитията в живота ти зависят в по-голяма степен от теб, отколкото от влиянията на звездите :)