Мда, и аз съм на мнение, че не трябва да го правиш. Така показваш някаква обсебеност. :unsure: Наистина, човек, първо трябва да поработиш над себе си сериозно и оценката си, за да имаш каквото и да е било с който и да е било. Казвам ти го от личен опит. Бъди силна, не се разстройвай, ами поправи грешките си, въпреки емоционалната болка.
За тялото и ти и т.н - човек, трябва да приемаш и харесваш себе си, за да излъчваш енергия, която да кара другите да те харесват, иначе всичко просто се разваля много бързо като въздушна куличка. :unsure: Какво толкова да ти има? Няколко кила отгоре ли? :unsure: И аз в момента съм супер смешна, понеже качвам само на крака и гледаш корем няма, до кръста, идеално после еми ...

... трябва да се работи над него, но се залових с това когато вече приемах себе си и приех че това ми е фигурата. Оправям си я от любов към себе си, не заради някой друг, и тва е правилната логика, ако ще правиш нещо такова за някой друг, просто няма смисъл. Но ПОПРАВИМО Е. Важно е какво ИЗЛЪЧВАШ а не каква си физически. Знаеш ли какви нахокани пухкавелки познавам и все под ръка с едни хубави слаби стройни момченца, да ти потекат лигите по тях :rolleyes:По момченцата де, да не си помислят форумците нещо.

А за това, което е написал - според мен си написала някакво много емоционално словоизлияние и подсъзнателно или съзнателно, му държиш сметка какво прави и какво ти казва. Но в случая не можеш да направиш така, мила, първо понеже не сте обвръзани, второ защото си имаш работа с човек, който е с много свободолюбива натура и в тоя натал е адски подчертано че за него е важно да е прям и да не ограничават какво говори. Бъди по-умерена в това, което пишеш, не пиши само на емоции, замисли се разумно ли е, имаш предимството че не ти е пред очите, имаш времето да помислиш какво пишеш, имаш времето да оставиш емоциите да поизтекат малко преди да пишеш какъвто и да е било отговор. И ти имаш качествата, МОЖЕШ да му отговориш така, че и той да не знае какво да каже. Така че другия път помисли преди да пишеш. Иначе съдейки по тези думи, дал ти е възможност малко да се абстрахираш, преосмисли поведението си преди отново да тръгнеп да му говориш. Човека е с едно наум, но ако си оправиш начина на държане, всичко може да се оправи.