Въобще не знам дали е тук мястото ,да попитам за мнение.От няколко години насам, тъкмо преди да заспя или да се събудя (в някакво междинно състояние)започвам да виждам странни картини,ако мога така да се изразя ,без да съм си мислила предварително за нищо.Дори не са картини ,а по скоро места ,който наблюдавам.Значи хем усещам,че лежа и почти съм заспала,хем съм другаде.
Например ,най-често съм в някаква катедрала -гледам от високо към пода й.Обстановката малко прилича на богат замък.Виждам всичко с подробности-пода е шахматен ,има много златни вази по мебелите ,прозорците са от някакво изскрящо синьо стъкло като вода .Обаче се стряскам и се събуждам,почти веднага.
Най-шокиращия случай ,е когато просто си лежах на леглото в стаята ми с затворени очи и се мъчех да заспя.Не мина много време и изведнъж осъзнах ,че стоя права до бюрото и гледам към вратата ...Стана за две-три секунди ,но много се уплаших.
Събудих се и не можах да заспя два часа след това.
Някакви идей какво става с мен?Или започвам да изперквам :unsure: Сега все по-често се страхувам преди да заспя ,какво може да ми се случи :X
Картите,който изтеглих -
-Умереност
-Двойка мечове
-Колесницата
Благодаря предварително.