Момичета ама хич не ми се искаше да Ви се намесвам във спора

, за есенциалните и егзистенциалните качества, ама не познавам Слънчев Стрелец, който да не бърка думите, като се е вдъхновил да каже нещо.

Просто класическа ситуация. Стрелците не се впечатляват от детайлите.
Марая може да пробва, обаче да измисли нов термин в астрологията, ако вече някой не е дефинирал екзистенциални качества на планетите, или аспектите. Звучи ми добре.

Тъкмо и българските астролози да допринесат малко за световната фундаментална философия на астрологията. Ей сега ми се мерна една книга на Ерих Фром "Бягство от свободата", дай да намерим решение, на най-фундаменталните проблеми на западната цивилизация през 20 - 21 век - персоналните, екзистенциални.
Айде МАрайче ако измислиш нещо, обещавам ще го преведа до 24 часа на английски, качваме го на сайта ти и молим хората да дават обратна връзка, за да проверим за 3-4 месеца какви реакции ще има. Виж колко екзотично - страната с най-много врачки на глава на населението - България, Източна Европа, древна държава, с традиции, в астрологията и предсказанията (колко храма и гръцки и тракийски сме имали с "ясновидци", Ванга, Севрюкова) дава нещо на света.

После, ще пуснем един проек към ОП "Регионално развитие" на МРРБ, защото работим за държавата!