Здравей Гост

Южен възел и вертекс в синастрията

• 93 Отговора
  • 17733 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Южен възел и вертекс в синастрията
« Отговор #80 -: Януари 04, 2012, 11:50:45 am »
Асол, ако обичаме ласкателствата, винаги се намират червейчета, които да ни хранят егото.
И те имат право да съществуват, имат своето място в еволюцията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #81 -: Януари 04, 2012, 12:11:31 pm »
Асол, ако обичаме ласкателствата, винаги се намират червейчета, които да ни хранят егото.
И те имат право да съществуват, имат своето място в еволюцията.

Лили, не трябва да се притесняваш, появят ли се червеи, веднага идват кокошките, за да ги накълват.  ;D ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Asol

• 4140
« Отговор #82 -: Януари 04, 2012, 12:17:44 pm »
Въпросът е по-скоро, че това може да е нож с две остриета за приемащия ласкателствата и в последствие може да се окаже излъган, ако приема нещата за чиста монета. Иначе съм съгласна.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #83 -: Януари 04, 2012, 12:25:41 pm »
Въпросът е по-скоро, че това може да е нож с две остриета за приемащия ласкателствата и в последствие може да се окаже излъган, ако приема нещата за чиста монета. Иначе съм съгласна.

на всичко вярвам, да ме ласкаят, да ме хвалят, ама на криза ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Януари 04, 2012, 12:30:59 pm »

Би трябвало този, който приема ласкателствата, да го осъзнава, не мислиш ли?
Ако не го осъзнава, значи още има какво да учи и ще привлича енергийни паразити.
Вселената откликва на сигналите, които изпращаме, нищо не ни се случва без нашето съгласие. Затова привличаме и различни енергии, за да се научим да ги разпознаваме, така се трупа опитност.  :blink:

Мен що не ме ласкаят, а ме чоплят - при все това, че имам Венера в съвпад с ЮЛВ (темата нали е за ЮЛВ)? Просто не вибрирам на такава честота, научила съм се да разпознавам фалшивите похвали.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #85 -: Януари 04, 2012, 12:48:42 pm »

на всичко вярвам, да ме ласкаят, да ме хвалят, ама на криза ;D

Ласкателствата не ми влияят. Никога не съм бъркала в преценката си за човек, колкото и да ме е ласкал или провокирал. Дори някои от най-близките ми хора, са ми били конкуренция, имали сме спорове, но как да отречеш таланта на някой и качествата. Трябва да си наистина много низък човек, за да не признаеш на друг, това дето му е дадено от "Бог".  :P

Подмазват се слабите, силните правят комплименти  ;), има разлика.

В Марая има едно качество, което ценя безкрайно - тя минава през себе си, когато надуши нещо ценно и важно. Има усещане за доброто. Не я интересувай, кой, кво, що. Щом усети силна енергия там е. И е запазила младежкия си дух и борбеност.  ;D :P Понякога прави уникални грешки, мисли едно, говори друго, пише трето...  ;) уникат. Но всеки прави грешки.

Така, че Дами, аз я харесвам и никой и нищо не може да промени това. Освен това нямам грам полза от нея. Нито е по-добър астролог от мен (не я търся за лични консултации), нито се познаваме в живота. Но ме разсмива и носи ведрина в диалозите, винаги нещо не е в час, но някак чаровно. Пуска коментар, дето те отнася в съседната Слънчева система....  ;D   
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Януари 04, 2012, 12:54:18 pm »
...Но как да отречеш таланта на някой и качествата. Трябва да си наистина много низък човек, за да не признаеш на друг, това дето му е дадено от "Бог".  :P

Подмазват се слабите, силните правят комплименти  ;), има разлика.

Много точно казано.

Цитат
В Марая има едно качество, което ценя безкрайно - тя минава през себе си, когато надуши нещо ценно и важно. Има усещане за доброто. Не я интересувай, кой, кво, що. Щом усети силна енергия там е. И е запазила младежкия си дух и борбеност.  ;D :P Понякога прави уникални грешки, мисли едно, говори друго, пише трето...  ;) уникат. Но всеки прави грешки.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #87 -: Януари 04, 2012, 07:44:42 pm »
Не знам обаче Марая определено създава усещане за човек, който много обича ласкателствата.

Е, това не го умея! :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #88 -: Януари 05, 2012, 01:18:15 am »
Та какво казвате за Южния възел ...  ;D

Наработен.... ;D

За съжаление Марайче, вече идват сериозните работни дни. По СЛВ... ;D

При мен...почивни няма в последно време.... :P..,като изключим срещите с астролози...и с любимия...другото е екшън... :P ;D..
,а и от мига в който спрях да чета комплексирани и безпредметни постове...си мисля, че работата по СЛВ се върши.... ;D
Все се говори за любов...,а се виси из форума ;D :P...,та си мисля...,че ситуацията в определени ситуации е извън контрола на менталната енергия.... ;D :P...,априори...на климактериума..../и в това няма нищо лошо...,стига да се носи с достойнство/.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #89 -: Януари 05, 2012, 08:08:08 am »

Наработен.... ;D

При мен...почивни няма в последно време.... :P..,като изключим срещите с астролози...и с любимия...другото е екшън... :P ;D..
,а и от мига в който спрях да чета комплексирани и безпредметни постове...си мисля, че работата по СЛВ се върши.... ;D
Все се говори за любов...,а се виси из форума ;D :P...,та си мисля...,че ситуацията в определени ситуации е извън контрола на менталната енергия.... ;D :P...,априори...на климактериума..../и в това няма нищо лошо...,стига да се носи с достойнство/.... ;D

Ти също много пишеш за любов и посвещаваш цели теми за това и също висиш много във форума. Даже преди да си направиш твой форум постоянно беше тук. Даже се чудя кога си работила тогава.

« Отговор #90 -: Януари 05, 2012, 08:49:23 am »
Нито е по-добър астролог от мен 
Това обяснява всичко. ;D ;D ;DИ аз се посмях чак до другата Слънчевата система на 'искрените' ти комплименти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #91 -: Януари 05, 2012, 09:59:17 am »

Наработен.... ;D

Ти също много пишеш за любов и посвещаваш цели теми за това и също висиш много във форума. Даже преди да си направиш твой форум постоянно беше тук. Даже се чудя кога си работила тогава.

Така сме ние, които сме орисани да имаме интерсептации и двойни знаци знаци на К6,7,9 и на К5,10 - тъчем на няколко стана едновременно и съчетаваме нещата. Свикнали сме да носим много дини едновременно, за учудване на тези, които нямат интерсептации в двойни знаци. Аз мисля, че работата, хобитата и любовта ми не си противоречат. За сведение работя на няколко места, в момента пиша един проект и дипломна работа на дъщеря ми и имам време за любимите си хора. А и той любимия си ходи на работа, не седи да ме пази, големи хора сме. Половината работа му я създавам аз, за да мога да "вися" във форума.  Хахахаха! ;D ;D ;D 
(водолей, к`во да ме правиш - въздухът е навсякъде и никъде).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #92 -: Януари 05, 2012, 11:21:53 am »

Наработен.... ;D

На твое място отдавна щях да съм разбрала защо? ;D Явно си слабичка в детективството... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #93 -: Април 06, 2012, 08:37:38 am »
да не отварям нова тема, какво по въпроса за аспектите в синастрия между самите нодални оси? гледах, че с баща ми имаме обратни възли (8 градуса е аспекта), с майка ми точен квадрат на осите. не съм случила на родители, май ;D