Здравей Гост

Лични прогнози за 2012 година

• 88 Отговора
  • 10573 Прегледи
*

Stella

• 7765
Лични прогнози за 2012 година
« -: Декември 30, 2011, 08:21:12 pm »
2012 година е годината на водния Дракон.
Нептун влиза окончателно в Риби на 4 февруари 2012 година.
Сатурн влиза в Скорпион за пръв път на 6 октомври 2012г.
Уран транзитира ретроградно през първата декада на Овен.
Плутон се движи в първата декада на Козирога.
Хирон влиза окончателно в Риби.
Черната луна преминава в Телец.
На първи септември нодалната ос преминава във фиксирани знаци
- СЛВ в Скорпион, а Южният - в Телец.
Юпитер- великият благодетел, ще се изниже през втората и третата
декада на Телеца с бърза скорост, за да премине в Близнаци на 12 юни 2012 година.
Кой какво очаква да му се случи през Новата година?
Моля, не говорете в тази тема за края на света. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re: Лични прогнози за 2012 година
« Отговор #1 -: Декември 30, 2011, 08:44:09 pm »
2012 година ще премине под знака на партньорските взаимоотношения.
-Нептун ще достигне допустимата орбиса за събитие от 3 градуса за съвпад с господаря на десцендента ми - Меркурий  в Риби - може да се забъркам в някоя "съмнителна връзка" или да ме въвлекат в интрига (пу-пу "Пази, Боже!). Предния път като влезе в Риби не се чувствах добре. Сякаш като се върна във Водолей си отдъхнах. дано не си формирам излишни илюзии в партньорството. Ногу ма йе страх!
-Юпитер ще препусне през 5-ти дом, ще обходи 6-ти, който при мене е малък и ще застане на десцендента, откъдето ще хвърли тригон към светилата ми във Водолей - печеливши и успешни партньорства.
-Плутон ще хвърли секстил към наталните Меркурий и Венера в Риби (Меркурий е У7, а Венера - У5) - очаквам любовите да са трансформиращи в позитивния смисъл на думата.
- Сатурн ще ми гази наталния Марс на 29 везни в 10-ти дом. Ще трябва да си изработя смирение по отношение на началниците. Тъй като марс е У4, може да се наложи да работя в къщи - пепел ми на устата!

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #2 -: Декември 30, 2011, 10:32:56 pm »
Ще ги изпиша в твоя ред  :blink::

- Нептун след като влезе в първите градуси на Риби ще сключи квадрат с наталния ми Меркурий - ей, този аспект ме най-тревожи  :blink:; защото вече съм му я сърбала попарата на Нептун /при квадрат натално Слънце/ - и хич, не го ща...  Очаквам все по-засилен интерес в областта на музиката и поезията - и дано да се "размина" само с това  :blink:

- Юпитер ще премине последователно през тройката натални Юпитер, Венера и Слънце в Телец - с хубави нагласи съм, да видим големият надувач на балони, колко шарени са тези, които ще донесе  :blink:

- Сатурн - преминава през 12-тия ми дом, като с ретроградното движение през Везни ще се задържи още доста там; чак през октомври ще пресече Асцендента...  Свързвам го основно с отговорности по отношение на себе си и решенията, които вземам. Да отбележа, че и прави квадрат към наталния съвпад Марс/Сатурн още от началото на 2012, което фиксира още повече влиянието му....
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #3 -: Декември 30, 2011, 10:33:49 pm »
Здравей Стела  :blink:
Интересува ме преминаването на Нептун през АС може ли да ме вкара в заблуди ?Това ще продължи 2 год според astro.com и тази опозиция с DC :(
В същото време ще образува и тригон с Венера която е управител на 3 и 8 дом 
Какво да очаквам

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Декември 30, 2011, 10:44:56 pm »
Ванила, от опит зная, че най-труден е аспекта на Нептун към светилата, понеже отслабва волята, кара те да идеализираш ситуацията и да намираш оправдание за всичките гадни постъпки на хората, дори и да не е в твоя полза. Аз имам квадрат по рождение, а при съвпада на тр. нептун със светилата във водолей (съчетано с нептунова квадратура) си проработих склонността за бягство от действителността в света на мечтите, илюзиите и фантазиите. Или поне се научих да го ползвам в по-умерени граници с цел самосъхранение.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Декември 30, 2011, 10:46:26 pm »
Здравей Стела  :blink:
Интересува ме преминаването на Нептун през АС може ли да ме вкара в заблуди ?Това ще продължи 2 год според astro.com и тази опозиция с DC :(
В същото време ще образува и тригон с Венера която е управител на 3 и 8 дом 
Какво да очаквам

това може да те направи да изглеждаш много очарователна и мистична.
Няма страшно, преживяла съм го. важно е и нептун кой дом управлява.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #6 -: Декември 30, 2011, 11:08:58 pm »
Е   хубаво ще е да изглеждам очарователна
Благодаря много за отговора Стела .Нептун ми управлява 1 дом и се намира в 9 дом .

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Декември 30, 2011, 11:12:50 pm »
Е   хубаво ще е да изглеждам очарователна
Благодаря много за отговора Стела .Нептун ми управлява 1 дом и се намира в 9 дом .

Верно, бе! Аз пък какво питам, нали отива на трон, естествено, че ще управлява първи дом. Ти каза, че отива на асцендента.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #8 -: Декември 30, 2011, 11:35:58 pm »
Добрата новина за 2012 е ,че прогресивната ми луна излиза от 12 дом и преминава в 1 ,но ще трябва да почакам още около 2 месеца :( По време на престоя и в 12 дом толкова се изолирах от всички ,че чак не мога да се позная, но пък започнах да се интересувам от астрология .Всичко, което съм прочела тук за пр .луна през 12 дом се оказа абсолютно вярно.

« Отговор #9 -: Декември 31, 2011, 06:58:52 am »
Хм, незнам когаще стане този аспект, но при мен Юпитер в Близнаци ще направи съвпад с наталния Юпитер(това в 5 дом), след него в Рак са нат Хирон,Мерк и Слънце,като Слънцето е вече в 6 дом. Но тези аспекти ще се случат към 2013 така като се загледах виждам,че Юпитер ще е ретрограден.
В момента тр Плутон е в съвпад с нат.Сатурн,Уран и Нептун в 11 дом.Какво събитие да очаквам притози съвпад   ;)
« Последна редакция: Декември 31, 2011, 07:42:19 am от valiastankova »
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #10 -: Декември 31, 2011, 10:58:23 am »
При мен и сега си имам от известно време Нептун квадрат Нептун, както и Плутон - Уран, но те вече са в разход. Плутон ми влиза във втори дом. Юпитер отново ще направи опозиция със себе си, но и тригон със Слънце. И всичко това само през януари.
В началото и средата на Февруари има затишие, а към края Уран прави квадрат с Луна, А Нептун тригон с Юпитер, като същевременно се съединява с СЛВ. което се случва към края на март и това води и до опозиция на Нептун със Слънце.
Към 20 април Уран прави опозиция със себе си и честито на печелившите. Сатурн прави секстил с Марс, а Нептун тригон с Луна.
И това е само първото четримесечие.

« Отговор #11 -: Декември 31, 2011, 11:05:39 am »
Аз понякога не може да удържам толкова много енергия, която дават напрегнатите аспекти, които имам, идва ми много.  :o Плутон ми е опозиция Слънцето, като цяло, докато е в Козирог, много ще ми вгорчава живота, ако не се овладее адекватно. За сега го удържам и голямата енергия, която дава аспекта, не ми се проявява като обсесия и желание за тотален контрол над всички, както беше отначало. По-скоро като повече енергия на чисто физическо ниво. Каквато промяна носи Плутон за егото, ще я приема, с Плутон не трябва да се правят шегички.  ;D
 Уран с тия квадратури, които се задават от него, чак квадратчета ще ми се присънват.  :o Но вече с първата квадратура, към Слънцето, отново, усещам зараждането на бунтовническия си, издържлив дух. Очаквам по-голяма самостоятелност, но промяната в тази насока ще създаде и по-големи отговорности. :blink:
Нептун е направил вече тригон със Слънцето, но въпреки благоприятния аспект, малко се притеснявам най-много от него, да не ми донесе някакви илюзии, че вече патих от такива достатъчно. Транзитния нептун попада в 6 ми дом, някакви идеи как да тълкувам този тригон с наталното Слънце?  :rolleyes:
« Последна редакция: Декември 31, 2011, 11:12:56 am от ThunderGoddess »

*

Asol

• 4140
« Отговор #12 -: Декември 31, 2011, 11:45:39 am »
Докато Нептун ви транзитира Слънцето още повече в опозиция или квадратура се опитайте да не се филмирате, защото е напълно възможно. Имам опит с подобни хора - в такъв филм се вкарват и си вярват, което е интересното.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #13 -: Декември 31, 2011, 12:07:13 pm »
Мда, подозирах го това нещо! С филма.

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Декември 31, 2011, 12:09:27 pm »
Хм, незнам когаще стане този аспект, но при мен Юпитер в Близнаци ще направи съвпад с наталния Юпитер(това в 5 дом), след него в Рак са нат Хирон,Мерк и Слънце,като Слънцето е вече в 6 дом. Но тези аспекти ще се случат към 2013 така като се загледах виждам,че Юпитер ще е ретрограден.
В момента тр Плутон е в съвпад с нат.Сатурн,Уран и Нептун в 11 дом.Какво събитие да очаквам притози съвпад   ;)

Плутон е големия чистач-изхвърля всичко ненужно в живота ти, за да можеш да се придвижиш напред. Плутон се свързва с нещата, които са извън нашия контрол - виж кои домове управляват в картата ти аспектираните планети и в тези сфери ще падне голяма чистка. Разбираш смисъла на това, което се случва по Плутон, едва след като транзитът премине.

*

Grace

• 2257
« Отговор #15 -: Декември 31, 2011, 12:10:21 pm »
а опит по отношение на транзит Нептун квадрат MC ? при това Нептун У7. звучи като край или разправии с партъор, загуба на репутация, клюки ...

« Отговор #16 -: Декември 31, 2011, 12:11:54 pm »
А за транзитен Нептун в квадратура с натална Луна какво бихте казали? Филмиране, заблуди, депресия или вдъхновение?

*

Grace

• 2257
« Отговор #17 -: Декември 31, 2011, 12:14:16 pm »

Плутон е големия чистач-изхвърля всичко ненужно в живота ти, за да можеш да се придвижиш напред. Плутон се свързва с нещата, които са извън нашия контрол - виж кои домове управляват в картата ти аспектираните планети и в тези сфери ще падне голяма чистка. Разбираш смисъла на това, което се случва по Плутон, едва след като транзитът премине.

при мен тр Плутон в квадрат с нат Сатурн даде пълна чистка на работното място. тотална промяна и сътресение. сега всичко се гради наново.

*

Grace

• 2257
« Отговор #18 -: Декември 31, 2011, 12:16:08 pm »
А за транзитен Нептун в квадратура с натална Луна какво бихте казали? Филмиране, заблуди, депресия или вдъхновение?

дано да е вдъхновение, но аз съм го срещала като някакво разочарование.

« Отговор #19 -: Декември 31, 2011, 12:17:31 pm »
Благодаря ти, Грейс, и аз се опасявах от последното.