Здравей Гост

Лични прогнози за 2012 година

• 88 Отговора
  • 10517 Прегледи
Re: Лични прогнози за 2012 година
« Отговор #40 -: Декември 31, 2011, 08:42:02 pm »
При теб в Козирог са Сатурн, Уран, Нептун.  :rolleyes: Сатурн за мен единствено прякоможе да сер отнесе до партньорството, но пак зависи с какво е съчетан, в случая мисля, че ства въпрос по-скоро за една духовна промяна и преосмисляне на ценностите и истински важните неща в живота. Защото и трите планети донякъде регулират чувството ни за духовност и ценности по ралзичен начин. По-скоро промяната е вътре в теб, а не навън.  :blink:

И аз в началото така си мислех,ама знам ли  :rolleyes: Каквото сабя покаже  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #41 -: Януари 01, 2012, 01:48:26 pm »
аз съм супер ентусиазирана за тази година, напук на краища на света, дъра бъра ;D

нептун влиза в знака на слънцето ми, точния съвпад е още далеч но очаквам само положителни неща, нептун е в знака който управлява, не може да не донесе на слънчевите риби нещо хубаво. според мен положителното влияние би трябвало да се усеща през целия транзит през знака, опозицията на сатурн в дева ми действаше през целия транзит на сатурн в знака на девата.
аз имам точен квадрат на светилата така, че тр. нептун ще ми квадратира луната, ще докладвам този двоен ефект на тр. нептун какъв ще е :blink:

уран няма да прави точни аспекти тази година (на 24 градус съвпад с венера, тригон с венера и луната, секстил с меркурии)

плутон транзитира 5-ти дом, без аспектация

юпитер тръгна към медиум цели, към съвпад с парс фортуна и със собствената си позиция в 10-ти дом, надявам се на поне някаква стабилност с оглед транзита на сатурн в момента. в юпитер ще направи опозиция с луната и квадрат със слънцето.

сатурн ми транзитира 3-ти дом в опозиция с венера  съвпад със слв, реших че ще се развеждаме с мъжа ми. то това е вследствие миналите вече транзити на уран в съвпад със слънцето и сатурн в опозиция с него. притеснява ме само че наближава имум цели като по същото време (края на 2012 и началото на 2013) ще имам и прогресивно новолуние - нали последните месеци преди новолунието а и при самото новолуние е много тежък период, малко след новолунието и пр. слънце сменя знак.

общо взето приключвам със старото, искам да се видя себе си, това в което съм се превърнала вследствие брака, които приключвам и какво ще правя занапред с живота си. оптимист съм (луна в стрелец ;D) дано съм пресметнала всичко - цял живот се уча да съм прагматична (с една планета в земен знак не е лесно ;D)

Стела защо споменаваш и черната луна, по какъв начин влияе транзита й? питам щото при мен натално е в телец, в 10-ти дом

« Отговор #42 -: Януари 03, 2012, 10:04:02 pm »
Здравейте,
тъй като съм много назад с материала, не знам как да тълкувам транзитите на планетите в моята карта. Дори не съм сигурна да ли по-най-правилния начин съм я направила.Ще помогнете ли?

*

Stella

• 7765
« Отговор #43 -: Януари 03, 2012, 10:14:26 pm »
Предполагам, че е вярна, нали си изтрила данните си, как да преценим? но гледайки транзитите във външния кръг, мисля, че е вярна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Януари 03, 2012, 10:17:41 pm »
Elizabeth, на първи прочит - транзитен сатурн в 12-ти дом те тласка към самота и може да изкара на повърхността отдавна потискани страхове. Юпитер в 6-ти дом, обаче ти закриля здравето и работата. Ще имаш много работа и понякога може да ти се прииска да се клонираш. В момента се намираш в период на "Саде сати" - потърси има информация в нета за този период.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #45 -: Януари 03, 2012, 10:43:44 pm »
Благодаря ти Stella,
за първи път чувам за "Саде сати". Търся вече в сайта. Сега като се замисля, не мога да се похваля с леки последни години.
Само ми кажи аз къде съм - в коя част съм на тези 7,5 години. Не мога да се ориентирам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Януари 03, 2012, 10:53:31 pm »
Благодаря ти Stella,
за първи път чувам за "Саде сати". Търся вече в сайта. Сега като се замисля, не мога да се похваля с леки последни години.
Само ми кажи аз къде съм - в коя част съм на тези 7,5 години. Не мога да се ориентирам.

Е, аз ги смятам 30 градуса преди и 30 градуса след рождената Луна. Точният съвпад с Луната ти тепърва предстои, щом сатурн влезе в Скорпион. не се учудвам, че си се насочила към астрологията при този транзит на сатурн в окултния 12-ти дом.  Сатурн влиза в Скорпион на 6 октомври 2012 година. май скоро няма да си тръгнеш от този форум.

« Отговор #47 -: Януари 03, 2012, 11:03:23 pm »
Благодаря Stella,

« Отговор #48 -: Януари 03, 2012, 11:51:48 pm »
Боже това "Саде сати" май е най-зле в 12 дом, където е транзитния ми Сатурн. И то май съм само на средата на пътя. Какво ли ме чака? Тези мантри, които се препоръчват помагат ли? :' Ще ми се разгони фамилията!!

« Отговор #49 -: Януари 04, 2012, 07:24:37 am »
Елизабет, Сатурн върху Луната си е направо ужас  ;D И аз в момента съм с такъв транзит,хич не е приятен,но няма как  ;) Според мен всеки един аспект е именно за да ни научи на нещо,да израстнем по-някакъв начин, да преоткриваме себе си. Поне аз така расъждавам ;)

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #50 -: Януари 04, 2012, 07:45:46 am »
Аз сега забелязвам ,че точно когато Сатурн е бил върху наталната ми луна, а прогресивната ми луна е била в началото на 12 дом ,съм се регистрилала в този форум и започнах да се интересувам от астрология ;)

« Отговор #51 -: Януари 04, 2012, 07:58:01 am »
Аз сега забелязвам ,че точно когато Сатурн е бил върху наталната ми луна, а прогресивната ми луна е била в началото на 12 дом ,съм се регистрилала в този форум и започнах да се интересувам от астрология ;)
Да,за всяко нещоси има причина  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #52 -: Януари 04, 2012, 08:45:16 am »

12-тия дом се свързва обикновено с интереса към окултните неща.

*

Stella

• 7765
« Отговор #53 -: Януари 04, 2012, 08:47:20 am »
Боже това "Саде сати" май е най-зле в 12 дом, където е транзитния ми Сатурн. И то май съм само на средата на пътя. Какво ли ме чака? Тези мантри, които се препоръчват помагат ли? :' Ще ми се разгони фамилията!!

Елизабет, ходи често на зъболекар, защото Сатурн върху Луна руши зъбите като за световно. Гледаш една малка дупчица, а след един месец станала цяла яма.

*

AH

• 2201
« Отговор #54 -: Януари 04, 2012, 09:08:09 am »
Нептун влиза окончателно в Риби на 4 февруари 2012 година.

дали ще вземе да търси сериозни решения на въпросите с водата, че стават все по-належащи:)

« Отговор #55 -: Януари 04, 2012, 11:18:57 am »

Елизабет, ходи често на зъболекар, защото Сатурн върху Луна руши зъбите като за световно. Гледаш една малка дупчица, а след един месец станала цяла яма.
Ще послушам съвета ти! Каня се да го направя поне от един-два месеца и все отлагам да си направя профилактика, защото наистина имам дисконфортни усещания. Ама сега задължително!!!
А сега (когато знам за Саде сати) взех да обръщам внимания на всякакви знаци и сигнали, правя анализ на всичко за което се сетя, че ми се е случило, за всичките ми проблеми в личен и слижебния ми живот.И повярвай ми, проблемите ми никак не са малко. Изпадах в много конфликтни ситуации в служебен план, а пък в личния абсолютна проза!!!  ама сега нещо шубето яко ме подгони.
"Сади сати" съвсем ме смаза, информацията която изчетох за него в един руски сайт на прима виста съвсем ме обезкуражи,освен, че в 12 дом е кофти работа, то в 1 и 2 нищо по различно.
Има ли светлина в тунела?
А прочетох някъде, че трябва да бъдем смирени, по ниски и от тревата. Ама аз като съм Лъв, как да се сниша, нали и гривата и опашката ще ми стърчат над тревата.

« Отговор #56 -: Януари 04, 2012, 11:21:21 am »

Стелка,ето за това имам толкова проблеми със зъбите  ;) Дано и операцията ми се размине  :rolleyes:

« Отговор #57 -: Януари 04, 2012, 11:23:07 am »
Елизабет, Сатурн върху Луната си е направо ужас  ;D И аз в момента съм с такъв транзит,хич не е приятен,но няма как  ;) Според мен всеки един аспект е именно за да ни научи на нещо,да израстнем по-някакъв начин, да преоткриваме себе си. Поне аз така расъждавам ;)
:cry3: Ще се радвам ако споделиш и дадеш някой съвети мнение :(. Все пак питай патило!!

« Отговор #58 -: Януари 04, 2012, 11:44:31 am »
Да,за всяко нещоси има причина  :blink:
Да бе, аз се регистрирах декември 2011 - транзитен Сатурн на 9 градуса от наталната ми луна, която е в 12 дом, под знака на скорпион.
Ей това като за първи път да описвам планетарни аспекти!!! Не ми се смейте!!! Начинаеща съм!! Знам, че имам много да уча! :umnik: :umnik: :umnik:

*

Stella

• 7765
« Отговор #59 -: Януари 04, 2012, 12:59:44 pm »
:cry3: Ще се радвам ако споделиш и дадеш някой съвети мнение :(. Все пак питай патило!!

Докато Сатурн транзитира през 12-ти дом: В никакъв случай не се противопоставяй на Сатурн. По-добре изолацията да е доброволна, за да не стане доброзорна. Приеми ограниченията и поработи с подсъзнанието. Участието ти в този форум е една добра проработка на тази позиция.

При съвпад на Сатурн с Луна (същият ще се случи на асцендента) - връщаш се в спомените си от "кърмаческа възраст". Спомняш си как си била пренебрегвана като дете и най-вече от майка си. потиснати рани се отварят отново, имаш нужда от двойно повече нежност и топлота, а ти е студено и няма кой да те стопли и утеши. Уединяваш се и си ближеш сама раните, защото имаш усещането, че няма кой да те разбере. Има си медицинско название за това състояние и то се нарича "депресия". Тука вече пълното уединение е противопоказно. Изолирай се, но от време на време търси компания. може да започнеш да дружиш с по-възрастни хора.

Със Сатурн на асцендента трябва да си обръщаш внимание на личността и на външния вид - може да отслабнеш, може да започнеш да ходиш с превити рамене, все едно си понесла целия свят на гърба си. Но ти не се отчайвай, търси хора и не се изолирай повече, защото първи дом е публичен и изисква да покажеш една нова самоличност на сериозен и отговорен човек.