Здравей Гост

Лични прогнози за 2012 година

• 88 Отговора
  • 10510 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Лични прогнози за 2012 година
« Отговор #80 -: Януари 13, 2012, 08:17:38 pm »

Докато Сатурн транзитира през 12-ти дом: В никакъв случай не се противопоставяй на Сатурн. По-добре изолацията да е доброволна, за да не стане доброзорна. Приеми ограниченията и поработи с подсъзнанието. Участието ти в този форум е една добра проработка на тази позиция.

При транзитен Сатурн в 12-ти дом, все още ми е там, изобщо не се изолирах. Даже напротив, станах доста по-активна навлязох в нова компания, започнах да излизам доста по-често.

А не тръгна ли по психолози? Тука все такива хорарни въпроси задаваше.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #81 -: Януари 31, 2012, 09:15:22 pm »
прогнози за настоящата година:
http://petel.bg/article.php?aid=10901

предаване с Камелия на астрологична тематика
http://www.youtube.com/watch?v=NCxm_zqKtQw&feature=player_embedded

Предаването за астрология е от 24-тата минута нататък.
« Последна редакция: Януари 31, 2012, 09:25:07 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Януари 31, 2012, 09:22:23 pm »
прогнози за настоящата година:
http://petel.bg/article.php?aid=10901

Тъкмо се чудех какъв е тоя "петел.бг", видях реклама на този сайт на един билборд наблизо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #83 -: Февруари 01, 2012, 01:32:06 pm »
Момичета какви събития могат да се случат при съвпад на транзитни Слънце и Меркурий с АЦ,като Слънцето е У7,а Меркурий У5  ;)
Мисля си,че би трябвало да засегне 5 и 7 дом?
« Последна редакция: Февруари 01, 2012, 01:39:06 pm от valiastankova »
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #84 -: Февруари 01, 2012, 02:35:10 pm »
Момичета какви събития могат да се случат при съвпад на транзитни Слънце и Меркурий с АЦ,като Слънцето е У7,а Меркурий У5  ;)

Аспектът е много кратковременен и не влече след себе си големи промени. Обикновено се повишава жизнеспособността при пресичането на асцендента от Слънце, а Меркурий подобрява желанието за комуникация и интелектуалното любопитство нараства. Може да си романтично настроена в тези дни или да си ориентирана към партньорство и съдружие. Ако търсиш някакви събития или големи промени, свързани с 5 и 7 дом, гледай съвпадите на тежките планети с техните управители или транзитите на планети в тях.

« Отговор #85 -: Февруари 01, 2012, 04:04:39 pm »

Аспектът е много кратковременен и не влече след себе си големи промени. Обикновено се повишава жизнеспособността при пресичането на асцендента от Слънце, а Меркурий подобрява желанието за комуникация и интелектуалното любопитство нараства. Може да си романтично настроена в тези дни или да си ориентирана към партньорство и съдружие. Ако търсиш някакви събития или големи промени, свързани с 5 и 7 дом, гледай съвпадите на тежките планети с техните управители или транзитите на планети в тях.

Благодаря ти много :)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #86 -: Февруари 01, 2012, 07:08:36 pm »
Стела е права в тълкуванието си. Онзи ден Слънцето премина през Асцендента ми и едновременно с това имах меркуриев възврат. Действително се чувствах по-жизнена, енергична и менталните процеси вървяха добре. ;)

« Отговор #87 -: Февруари 02, 2012, 09:08:22 am »
2024 ...  :o Живота ми е една жертва на Плутон.  :o Сега е опозе Слънце, хвана ми вече Нептуна в съвпад, следва съвпад Уран, после опозе Меркурий и съвпад Луна, СЛВ едновременно.  :o  :o :o

като свърщи ще забравиш две напред,едно назад,типично за рачетата, ще има само напред :mellow:
давате назад и се затваряте в черупката,когато сте наранени,уязвими, след плуто транзита като степен на изживяване,нищо друго няма да е съизмеримо :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #88 -: Февруари 06, 2012, 08:53:18 pm »
На мен ми предстоят доста интересни транзити тази година. Какво мислите за това, което ще се случи по едно и също време:

1) Уран в съвпад с Венера
2) Уран в съвпад с Меркурий
3) Уран в тригон с Луната
4) Уран в квадратура с Нептун
5) И заедно с това Юпитер в съвпад с рожденното ми слънце и в опозиция с Плутон?

Пълна лудница, така ми звучи всичко..