Здравей Гост

Подмазването и подмазвачеството

• 66 Отговора
  • 7442 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Подмазването и подмазвачеството
« Отговор #20 -: Януари 03, 2012, 05:58:36 pm »
Аз пък съм забелязала, че Везните са изключително принципни. Особено, ако става въпрос за спазване на правилник, закон. Спорят културно, но не отстъпват. Венера във Въздушен знак, също е изключително обективна.

Девите жени могат да са манипулативни.  ;) Но не считам, че това е лошо, ако се прави с добра цел. Виждала съм жена Близнаци (асц Рак, Луна Лъв), как за 5 мин си обработва мъжа (да ни остави колата за 1 седмица, защото ни трябваше), с такъв финес, че ако беше прилично да и изръкопляскам, веднага щях да го направя.   ;)

Това е чудесно. Тези качества не са за подценяване. тя си познава мъжа и това което е направила, нито е навредило на мъжа и, хем е помогнало на вас. Лошо няма. И аз искам да съм такава политикана, но още се уча. Много сол има да изям. :-[
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #21 -: Януари 03, 2012, 06:02:08 pm »
И аз Стела,  ;) някой просто се раждат с такива качества от миналия си живот. 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Януари 03, 2012, 06:04:28 pm »
Най-безпринципните двама души, които познавам, са с големи стелиуми във Везни (един мъж и една жена), сякаш са оперирани от скрупули.  И са доста конфликтни, деликатността не Везните май са я оставили в някой минал живот.

Иначе за Слънца и новолуния във Везни нямам такива наблюдения, само за стелиуми ( в които обикновено участва и Марс).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #23 -: Януари 03, 2012, 06:12:45 pm »
Най-безпринципните двама души, които познавам, са с големи стелиуми във Везни (един мъж и една жена), сякаш са оперирани от скрупули.  И са доста конфликтни, деликатността не Везните май са я оставили в някой минал живот.

Иначе за Слънца и новолуния във Везни нямам такива наблюдения, само за стелиуми ( в които обикновено участва и Марс).

Нали е знакът на военачалниците? Най-добрите стратези са със Сатурн във Везни - притежават сурова Сомолонова мъдрост.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #24 -: Януари 03, 2012, 06:24:27 pm »
Примери за подмазване и подмазвачество мога да дам няколко, дори и поименно на хора, които нямат нищо общо с този форум и въобще сайт, но ако искате да разгледате карта на неподмазвач и лизач, спокойно можете да разгледате моята. Най не обичам тези дребни, долни душички, защото наред с това върви другото неотлъчно качество лицемерието. Надушвам ги и ги държа възможно най-далече поради силна непоносимост. Следващото качество е "лигавенето" или "гивизенето" на големи хора, неестественото за възрастта им държание /тук веднага посочвам Дева...е*ати инфантилите, къде съм ги срещала между някои техни представители, най-вече жени /

« Отговор #25 -: Януари 03, 2012, 06:48:14 pm »
Близнаците забравих аз в моя списък, те просто по природа са си на две мнения, поради което изглеждат лицемерни. А това на едно ментално ниво го разбирам защо се получава така, но честно казано никога няма да спре да ме дразни излючително много. Явно все пак се очертава това да са качества, които да свързваме с подвижните знаци и два от четири кардинални.  ;D Неподвижните май по-трудно може да се закеймят в това.  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #26 -: Януари 03, 2012, 06:57:05 pm »
Аз пък съм забелязала, че Везните са изключително принципни. Особено, ако става въпрос за спазване на правилник, закон.   - тия Везни случайно да имат нещо в Козирог?

*

Grace

• 2257
« Отговор #27 -: Януари 03, 2012, 07:00:39 pm »
Виждала съм жена Близнаци (асц Рак, Луна Лъв), как за 5 мин си обработва мъжа (да ни остави колата за 1 седмица, защото ни трябваше), с такъв финес, че ако беше прилично да и изръкопляскам, веднага щях да го направя.   ;)
[/b]Това е чудесно. Тези качества не са за подценяване. тя си познава мъжа и това което е направила, нито е навредило на мъжа и, хем е помогнало на вас. Лошо няма. И аз искам да съм такава политикана, но още се уча. Много сол има да изям. :-[[/quote]

при жените по отношение на мъжете, бих казала Близнаци и Рак, до известна степен и Везни - признала съм ги.
Познавам една, Рак с Асц Близнаци - мога да я определя само с една дума - Виртуоз !  и не говоря за подмазвачество.

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Януари 03, 2012, 07:02:39 pm »
Аз пък съм забелязала, че Везните са изключително принципни. Особено, ако става въпрос за спазване на правилник, закон.   - тия Везни случайно да имат нещо в Козирог?

Или в Скорпион?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #29 -: Януари 03, 2012, 07:04:03 pm »
Grace
двама мои приятели с асц Везни, са с изгряващ Сатурн, нЕма го другаде дядо ни Сатурн из картите им. Друга моя приятелка, има Нептун и Юпитер в Козирог и най-близката ми приятелка Везни е със стелиума - Уран, Нептун, Сатурн в Козирог.

*

Grace

• 2257
« Отговор #30 -: Януари 03, 2012, 07:08:14 pm »
Grace
двама мои приятели с асц Везни, са с изгряващ Сатурн, нЕма го другаде дядо ни Сатурн из картите им. Друга моя приятелка, има Нептун и Юпитер в Козирог и най-близката ми приятелка Везни е със стелиума - Уран, Нептун, Сатурн в Козирог.

емии...какво повече по Сатурн ти трябва?  :blink: Везни и принципност, хайде бе ! всичко друго, да, но принципите са по Сатурн, според мен.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Януари 03, 2012, 07:08:28 pm »
Moят син не е точно подмазвач (той е малък), но умее така да представи нещата, че напълно да те обезоръжи.
Лъвски стелиум на МЦ от към 9 дом и асц. скорпион.

*

Grace

• 2257
« Отговор #32 -: Януари 03, 2012, 07:11:36 pm »
дали не е просто чар ?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #33 -: Януари 03, 2012, 07:15:40 pm »
Виждала съм жена Близнаци (асц Рак, Луна Лъв), как за 5 мин си обработва мъжа (да ни остави колата за 1 седмица, защото ни трябваше), с такъв финес, че ако беше прилично да и изръкопляскам, веднага щях да го направя.   ;)
[/b]Това е чудесно. Тези качества не са за подценяване. тя си познава мъжа и това което е направила, нито е навредило на мъжа и, хем е помогнало на вас. Лошо няма. И аз искам да съм такава политикана, но още се уча. Много сол има да изям. :-[

при жените по отношение на мъжете, бих казала Близнаци и Рак, до известна степен и Везни - признала съм ги.
Познавам една, Рак с Асц Близнаци - мога да я определя само с една дума - Виртуоз !  и не говоря за подмазвачество.
[/quote]

Блзинаците не го правим с фалш и лицемерие. Просто умеем да убеждаваме. Знакът на търговията... ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #34 -: Януари 03, 2012, 07:28:36 pm »
[/b]Това е чудесно. Тези качества не са за подценяване. тя си познава мъжа и това което е направила, нито е навредило на мъжа и, хем е помогнало на вас. Лошо няма. И аз искам да съм такава политикана, но още се уча. Много сол има да изям. :-[

Блзинаците не го правим с фалш и лицемерие. Просто умеем да убеждаваме. Знакът на търговията... ;)
[/quote]

Така е Меркурий е чаровник - Мерилин Монро (Слънце - Близнаци), Памела Андерсън (асц Близнаци), Бриджит Бардо - Луна в Близнаци - любимки на народа и символи (на какво е друг въпрос  :P, сексът все пак продава....) Аз ги харесвам и трите са интелигентни, с бърза мисъл и точни отговори, обратно на публичния образ, който им се създава....(или те си създават нарочно).

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Януари 03, 2012, 10:22:42 pm »
Moят син не е точно подмазвач (той е малък), но умее така да представи нещата, че напълно да те обезоръжи.
Лъвски стелиум на МЦ от към 9 дом и асц. скорпион.

Душичка златна. :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Януари 03, 2012, 10:24:41 pm »

Така е Меркурий е чаровник - Мерилин Монро (Слънце - Близнаци), Памела Андерсън (асц Близнаци), Бриджит Бардо - Луна в Близнаци - любимки на народа и символи (на какво е друг въпрос  :P, сексът все пак продава....) Аз ги харесвам и трите са интелигентни, с бърза мисъл и точни отговори, обратно на публичния образ, който им се създава....(или те си създават нарочно).

Аз харесвам меркурий в Близнаци, макар да ми квадратира наталния. Имам много партньори с меркурий и Слънце в Близнаци - все пак ми пада на десцендента.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Януари 03, 2012, 10:38:37 pm »
Набързо прегледах астрологичната си база данни за подмазвачи, но никой с такъв етикет не намерих.  ;D

По-скоро бих казала, че има хора, които при определени обстоятелства и в определени групи са по-склонни да проявят тази черта, но обикновено такова поведение е мотивирано от някакъв интерес. Може и да са хора, които се стремят да се харесат на всички и затова на някой може да му се стори, че се държат "мазно". Не бива обаче да го отъждествяваме с добрите маниери, любезността и възпитанието. Мазнярството е вид куртоазия, престорена любезност и загриженост (от такива хора наистина ми се гади, дори ако само ги наблюдавам отстрани).

Сега се сетих за едно мазничко и доста инфантилно същество, но може и моето възприятие да е било субективно.
Двоен Скорпион с везнишки стелиум, изгряващ Рак.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #38 -: Януари 03, 2012, 10:42:13 pm »
Жените Стрелци също малко така ... как да кажа, прямостта им идва с доверието им към човека, ако решат може да са много лигавомазни.  ;D ;D Естествено, никой от форума да не приема каквото съм казала лично, това са ми наблюденията на мен над въпроса.

Тия много четкат авторитети - като видят някой с две висши и няколко титли, и се размазват.
Или някой пророк и духовен водач. Хе-хе!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Януари 03, 2012, 10:47:17 pm »
Пускам още един пример - изключителен мазняр (не подмазвач). ;D
Макар че може да бъде и подмазвач при определени обстоятелства, предполагам съдейки по държането му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.