Здравей Гост

ЛУНАТА В СКОРПИОН

• 166 Отговора
  • 31080 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: ЛУНАТА В СКОРПИОН
« Отговор #40 -: Януари 05, 2012, 08:28:12 pm »
Определено имат нужда от емоционална подкрепа. Сриват се лесно (това и за АСЦ важи), ако не са обичани и приемани.

Трагичен образ са водните зодии, ако нямат за кой да се грижат и да обичат.

тук съм съгласна  ;) А Скорпионите като зодия съм забелязала,че са силно сексуални,незнам дали като цяло важи за водните,дори повечето са малко вулгарни чак в начина си на изразяване.Или поне тези които познавам с тази зодия са така  ;)

Неее, не са вулгарни. аз не съм забелязала, а имам доста скорпиони около себе си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Януари 05, 2012, 08:28:47 pm »
Скорпионите се привързват и не пускат лесно, като керпеден са.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #42 -: Януари 05, 2012, 08:39:21 pm »
И аз имам много Скорпионолък покрай мен, но вулгарни не мисля, че са. Явно са няква ниска проява. Тези около мен даже се погнусяват.  :blink:

« Отговор #43 -: Януари 05, 2012, 08:55:55 pm »
Луна в Скорпион усещам фалша, страха, лицемерието, фалшивите чувства,усещам заплахата много преди да се материализира като такава
свърчувствителна съм за истиност и взаимното доверието като част от нея е на пиедастал в живота ми...
Стела много добре я е усетила ,за приятелите,признати като такива,минали всички краш тестове, съм способна да дам всичко,по всяко време
за предателството не прощавам, просто този човек е мъртъв за мен щом е  предал веднъж доверието,което съм му гласувала :mellow:
 чрез емпатията/луна съвпад нептун/ попивам много от енергията на околните,не ми е комфортно около негативно настроени,напрегнати и нервни хора,
с времето съм си изградила защити чрез елиминация на подобни типажи в близкото ми обкръжение :mellow:

когато имаш самоконтрол,за какво ти е контрол,привързвания и обсебвания ,
а за  отмъщенията оставам на баланса в природата- Господ гледа....

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #44 -: Януари 05, 2012, 09:03:12 pm »
за предателството не прощавам, просто този човек е мъртъв за мен щом е  предал веднъж доверието,което съм му гласувала :mellow:

познавам и аз една Луна Скорпион, която изрече буквално същите думи ;

« Отговор #45 -: Януари 05, 2012, 10:19:00 pm »
Определено имат нужда от емоционална подкрепа. Сриват се лесно (това и за АСЦ важи), ако не са обичани и приемани.

Трагичен образ са водните зодии, ако нямат за кой да се грижат и да обичат.

тук съм съгласна  ;) А Скорпионите като зодия съм забелязала,че са силно сексуални,незнам дали като цяло важи за водните,дори повечето са малко вулгарни чак в начина си на изразяване.Или поне тези които познавам с тази зодия са така  ;)

Неее, не са вулгарни. аз не съм забелязала, а имам доста скорпиони около себе си.

явно тези край мен им има нещо  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #46 -: Януари 16, 2012, 12:50:23 pm »
свърчувствителна съм за истиност и взаимното доверието като част от нея е на пиедастал в живота ми...
Стела много добре я е усетила ,за приятелите,признати като такива,минали всички краш тестове, съм способна да дам всичко,по всяко време

Като притежател на такава Луна потвърждавам написаното от теб, а Стела направо е пробвала кожата на Скорпи Луната  ;D
 Относно доверието, прави ми впечатление, че подсъзнателно правя тестове  :-\ /както аз си му викам, ще те оставя да видя ще се ос*р*ш ли, мисля това обаче е тест за мен самата, вид проверка на интуицията ми/
Относно отмъщението, помня като слон но не с цел да отмъщавам, а сигурно защото ми е трудно да прощавам  :-[
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #47 -: Януари 16, 2012, 01:05:08 pm »

Относно доверието, прави ми впечатление, че подсъзнателно правя тестове  :-\ /както аз си му викам, ще те оставя да видя ще се ос*р*ш ли, мисля това обаче е тест за мен самата, вид проверка на интуицията ми/
Относно отмъщението, помня като слон но не с цел да отмъщавам, а сигурно защото ми е трудно да прощавам  :-[

Е, ама всичко това е вярно и за мен, а Луната ми е в Овен. И аз правя тестчета,  и аз не прощавам предателство, и аз не забравям, а и понякога се пробвам да си върна, колкото и да ме е страх от кармата  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sunrain

• 6710
« Отговор #48 -: Януари 16, 2012, 01:07:45 pm »
Е, ама всичко това е вярно и за мен, а Луната ми е в Овен.

В аспект с Плутон. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Януари 16, 2012, 01:22:14 pm »
Същото важи и за мен - Луна в Рак/8 дом, квадрат с Плутон.
Никога не отмъщавам, но трудно забравям, ако някой ме нарани.

И, да, оставям ги сами да се о*е*ат, от време на време правя такива проверчици.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #50 -: Януари 16, 2012, 01:26:04 pm »
Е, ама всичко това е вярно и за мен, а Луната ми е в Овен.

В аспект с Плутон. ;)

Абе, мина ми през ума, ама нали е опозиция и Плутона ми по-скоро се проявява като липса на подчинение...

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Kaya

• 2893
« Отговор #51 -: Януари 16, 2012, 01:49:23 pm »
чета, чета споделеното, ми то всички луни ще излязат еднакви ( когато изречението почва с "моята луна.") все поставят капани, все са недоверчиви, обичат секса  ( Стела дано да си права за юпи в 8 ;D)..
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #52 -: Януари 16, 2012, 01:52:21 pm »
като каза 8ми - У7 в 8ми как го тълкувате? Секса ли ще държи връзката?

А Шопенхауер

*

Kaya

• 2893
« Отговор #53 -: Януари 16, 2012, 01:55:36 pm »
парите, секса, може и партньора да се запознае по  "нещастен слуай" ;D или  да не издържат много
бях гледала картата на някакъв мъж у на 7 беше в съвпад с  плутон- 3 годежа има, но  и 3 те жени преди брака инциденти и болести и.. :-\
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #54 -: Януари 16, 2012, 02:01:33 pm »
10х.... ще наблюдавам и ще свиркам, ако забележа нещо, че досега не ми се беше случвало  ;D
Виждала съм У7 във 2ри и там наистина факторът е финансовото състояние на партньора. Но в 8ми...

А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #55 -: Януари 16, 2012, 02:18:38 pm »
парите, секса, може и партньора да се запознае по  "нещастен слуай" ;D или  да не издържат много
бях гледала картата на някакъв мъж у на 7 беше в съвпад с  плутон- 3 годежа има, но  и 3 те жени преди брака инциденти и болести и.. :-\
Е, и моят У7б е в широк съвпад с Плутон в ама (пу-пу 3 пъти в пазвата)- няма такива работи. :blink:
Скорпион енергията много лоша бееее. То аз се имах за човек леко украсен с нея, но не съъъъм. Егати хапането и дълбаенето, и връщането при думи, и ваденето им от контекста. А пък фиксирането в/у дадена личност докато не я накарат да прознае някаква тяхна си правда или да я "пречупят". Егати игрити на власт и филмите дето сами си ги режисират, снимат и гледат.

*

Stella

• 7765
« Отговор #56 -: Януари 16, 2012, 04:34:40 pm »
Е, и моят У7б е в широк съвпад с Плутон в ама (пу-пу 3 пъти в пазвата)- няма такива работи. :blink:
Скорпион енергията много лоша бееее. То аз се имах за човек леко украсен с нея, но не съъъъм. Егати хапането и дълбаенето, и връщането при думи, и ваденето им от контекста. А пък фиксирането в/у дадена личност докато не я накарат да прознае някаква тяхна си правда или да я "пречупят". Егати игрити на власт и филмите дето сами си ги режисират, снимат и гледат.

Това са нисшите им прояви, Има значение какво попада в съседните знаци също.
Скорпионът е най-силният знак в зодиака-способен да устои на всякакви бури и метаморфози без да се пречупи.
Шапка им свалям и не веднъж съм споменавала, че изпитвам страхопочитание и огромно уважение пред дълбините на тази зодия. А с нисшите прояви на Плутон и Скорпион не си струва да се заниваваш изобщо - много обсебват и подчиняват. Затова, по-далеч от такива.

« Отговор #57 -: Януари 16, 2012, 06:52:50 pm »

Е, ама всичко това е вярно и за мен, а Луната ми е в Овен. И аз правя тестчета,  и аз не прощавам предателство, и аз не забравям, а и понякога се пробвам да си върна, колкото и да ме е страх от кармата  ;D

марсови луни :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #58 -: Януари 16, 2012, 07:04:41 pm »
И аз съм с У7 в Д8 (Луна), но нито секса, нито парите са ме влечали някога в мъжете ;D Дано само да не е "нещастният случай"  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #59 -: Януари 16, 2012, 07:29:53 pm »
Луната в Скорпион се страхува от силата на емоциите си, тя осъзнава, че те са толкова силни, че могат да я унищожат. И тогава се опитва да наложи контрол. Докато не е станало късно. Обикновено се случва при хора, които веднъж са изживяли болката и разочарованието в любовта. За себе си те решават, че това няма да се повтори повече.
Но ако има Луна, която може да и съперничи по налагането на самоконтрол, това е Козирожката. Да, много е трудно на Скорпионската да допусне някой до себе си. Но когато го направи истински, може да е доживот.

Луната не може да налага контрол. Няма такива принципи при нея. Контрола се търси по Сатурн. Вероятно аспект на Луна към Сатурн може да даде дисбаланс.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците