Здравей Гост

Стадния принцип и астрологичните му обяснения

• 130 Отговора
  • 13784 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Re: Стадния принцип и астрологичните му обяснения
« Отговор #100 -: Януари 14, 2012, 01:07:37 pm »
OK, тази информация ми е много обща, и до голяма степен се припокрива с Плутон в 1 дом....и Везни асц.

честно казано първоначално си мислех и за Луна в Овен, но някак те имат повече достойнство от теб (поне от това, което виждам във форума или повече Его, не се опитвам да те обидя, просто разсъждавам). Не ми приличаш и на Луна във Водолей, затова ще подкрепя избора на Грей за Луна в Дева. Продължавам да съм убедена, че нямаш водна Луна.

Не, Луната ми не е в Дева, нито е в 6-ти дом.

Много ми е любопитно да разбера защо тея с Луна в Овен да имат повече достойнство от мен и защо си мислиш, че аз нямам достойнство? И защо да нямам Его?

Не се опитвам, да те обидя,  ;) :blink: ти започна играта, и ще ти кажа честното си мнение. Хората, които познавам в живота си с огнена Луна, са някак над нещата (това го има и при теб). Но когато някой техен познат им направи забележка, която е адекватна си взимат поука. При теб нЕма такова нещо. Все едни и същи агресивни нападки, въпроси за секс, за баща - с цел да унижат човека от среща, със сигурност не са конструктивни в доста голяма част от времето, въпреки, че понякога имаш много добри попадения, с тези хора, от форума, които познаваш отдавна.

Това съм го наблюдавала и при други Телци. Това е техният начин да изсмучат енергия от хората - с остро, грубо поведение (водните знаци с мрънкане и т.н.). Това са съжденията ми, може и да не са верни или обективни, но на мен ми вършат работа в общуването с теб.  :P

Ти имаш личен психологически проблем, свързан с въпроса с унижението, което се извършва чрез думи.

И каква полза имаш от общуването с мен?

Луна в Стрелец ?

Това някой ти го е изпратил на ЛС, иначе никога нямаше да познаеш къде ми е Луната!

« Отговор #101 -: Януари 14, 2012, 01:11:15 pm »

Вегетарианка съм.

Хитлер също
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #102 -: Януари 14, 2012, 01:12:55 pm »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #103 -: Януари 14, 2012, 01:13:26 pm »
Напротив, никой не ми го е изпратил.

Аз съм в много добри отношения, с хора тук, които сигурно ти знаят Лунния знак, но ми беше интересно да се пробвам.

Наистина най-първото ми съждение беше Луна Овен (жените със силен Овен са доста агресивни, искат контрол и често завиждат, и МНОГО се сравняват с другите хора.....), но по принцип имат силна гордост, а при теб, много, много Гордост не наблюдавам. За луна в водна стихия изключено, ти нямаш емпатия, и тактичност грам. За земна Луна - дълбочина, работливост, системност - не наблюдавам такова нещо при теб. И като знам, колко си брутална, на моменти като Слон в стъкларси магазин, веднага ми хрумна Стрелец. Стрелците са по - ларж от Овните, не познавам стрелец да завижда, защото са the Best, а и ти имаш интереси към чужди култури и РЕЛИГИИТЕ!   
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #104 -: Януари 14, 2012, 01:14:33 pm »
Плутон в 1 дом, Везни + Стрелец + Телец = Хело.  ;D ;)

Защо не ми каза, че обичаш животните. Луните в огнен знак много обичат животни. Предполагам заради това си вегетарианка, а не заради фикс идея, да си безсмъртна (това за безсмъртието ще го търся по Плутон).

« Отговор #105 -: Януари 14, 2012, 01:16:42 pm »
Това някой ти го е изпратил на ЛС, иначе никога нямаше да познаеш къде ми е Луната!

защото е в съвпад с нептун в стрелец
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #106 -: Януари 14, 2012, 01:19:08 pm »
сериозно ли, Хело има съвпад Луна с Нептун. БА! Аз имам тригон точен на Луна с Нептун, предполагам, затова все пак някак я разбирам и не и се дразня на Хело.  :P

И определено динамичната музика се предпочита от огнени зодии - да има живот  :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #107 -: Януари 14, 2012, 01:22:53 pm »
Е Хело, Луната ти е в Стрелец и си личи. Нито е земна, нито водна. Естествено, че ще има някакви аспекти, но няма нищо общо с водни и земни Луни по същност.

Една водна Луна/земна Луна никога не би написала такъв отговор.  :P Женските Луни са доста по - прикрити.  ;)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #108 -: Януари 14, 2012, 01:25:27 pm »
Не разбрах каква полза имаш от общуването с мен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Януари 14, 2012, 02:32:07 pm »

Защо задължително трябва да има някаква полза?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #110 -: Януари 14, 2012, 02:36:10 pm »
защото е Телец. Те така са устроени.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Януари 14, 2012, 02:39:57 pm »
Имам доста познати Телци и при тях най-малко съм забелязала тази черта в сравнение с другите два земни знака.

Имам две колежки - едната е със Слънце, Венера и Меркурий в Дева, а другата е със същата конфигурация в Козирог, и двете ме търсят само, когато им потрябва нещо. Накрая ги отсвирих и двете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #112 -: Януари 14, 2012, 06:20:12 pm »

O имам доста полза! ;) :blink:

1. Интелектуална - интересно ми е да наблюдавам как разсъждаваш, защото определено се опитваш и ти свалям шапка за това.
2. Полза в аспект "оцеляване". Каквото и да се случи и т.н не се отказваш, имаш невероятно желание да се наложиш и да контролираш, да живееш. Борбена си и това също си е качество. 
3. Около мен жените са много различни, не знам на живо дали си толкова "брутална", но такова чудо не бях срещала. А и в моята среда такова поведение НЕ СЕ толерира, ще те изядат с парцалките, освен ако не си гений и не им изкарваш достатъчно пари, тогава може всичко да изтърпят.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Януари 14, 2012, 06:57:00 pm »
Че какво ми е бруталното? Просто питам, пък който иска ми отговаря.

Хело, задаваш "брутални" въпроси, т.е. ги поставяш ребром, без излишно шикалкавене.
А в общество, в което е на почит куртоазията, такъв подход не среща разбиране.  ;D

Във всяка формална и неформална група има някакъв "код на общуване", който се спазва от участниците.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #114 -: Януари 14, 2012, 07:04:59 pm »
Че какво ми е бруталното? Просто питам, пък който иска ми отговаря.

Хело, задаваш "брутални" въпроси, т.е. ги поставяш ребром, без излишно шикалкавене.
А в общество, в което е на почит куртоазията, такъв подход не среща разбиране.  ;D

Във всяка формална и неформална група има някакъв "код на общуване", който се спазва от участниците.

Най-малкото личното пространство на хората трябва да се уважава. Венета Райкова (Меркурий в Телец) и тя е брутална в опитите си да навлезе в пикантни подробности от живота на човека. Затова повечето хора не я харесват.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Януари 14, 2012, 07:07:23 pm »
Венета Райкова (Меркурий в Телец) и тя е брутална в опитите си да навлезе в пикантни подробности от живота на човека.

На нея за това й плащат, нали води такова предаване.
Но щом е избрала да се насочи към такава сфера, значи я влече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #116 -: Януари 14, 2012, 07:31:18 pm »
И водещата на "Сигнално жълто" (сега по друг канал и с друго име, някаква суета, не помня) също е доста директна.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #117 -: Януари 14, 2012, 07:32:46 pm »

Най-малкото личното пространство на хората трябва да се уважава. Венета Райкова (Меркурий в Телец) и тя е брутална в опитите си да навлезе в пикантни подробности от живота на човека. Затова повечето хора не я харесват.

Кой друг би попитал директно някоя манекенка или фолкпевица дали марковите и ботуши са и купени от любовника и и къде какви пластични операции има? Все някой трябва да го напарви! Пък и обикновено и отговарят честно.

Защо трябва да го направи. Мен това не ме интересува.

Важният, наистина журналистически въпрос би бил - натрупани ли са парите на любовника чрез публични средства (т.е. нашите данъци).

Всеки има право да си прави каквито иска операции и т.н. Това не засяга публичните интереси.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Януари 14, 2012, 07:34:36 pm »
И водещата на "Сигнално жълто" (сега по друг канал и с друго име, някаква суета, не помня) също е доста директна.

Албена Вулева.  ;D
Имаше някъде тема с нейната карта, но не мога да я издиря с търсачката ("Чешем си... езиците").
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #119 -: Януари 14, 2012, 07:37:49 pm »
Благодаря за насоката. Ето картата (от тази тема - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3934.msg74560.html#msg74560)