Здравей Гост

Стадния принцип и астрологичните му обяснения

• 130 Отговора
  • 13780 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Стадния принцип и астрологичните му обяснения
« Отговор #120 -: Януари 14, 2012, 07:38:45 pm »
Онази беше с час на раждане, от Марая.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #121 -: Януари 14, 2012, 07:39:14 pm »
Венерка в Скорпи, но си мисля, че Луна в Близнаци по би подхождала на Сигнално жълто.
When One Door Closes Another Door Opens

*

abroad

• 2187
« Отговор #122 -: Януари 14, 2012, 09:29:27 pm »

А в общество, в което е на почит куртоазията, такъв подход не среща разбиране.  ;D

аз, например, съвсем нямам проблем с куртоазията, ако ме разбираш :blink:
но, за да изстрелям подобни заключителни фрази ми е нужно крайно убеждение (което рядко се случва, при все липса жив контакт)
или
временно раздразнение, предвид личен хороскоп или моментно състояние

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Януари 14, 2012, 09:37:15 pm »
Какви заключителни фрази?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #124 -: Януари 14, 2012, 09:45:48 pm »
Какви заключителни фрази?

Хело-вите

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Януари 14, 2012, 09:48:14 pm »
Раздразнението по-скоро ще да е перманентно или просто такъв да й е подходът, провокативен.
Но по някои въпроси ми изглежда малко фикс, а може би това е целта на изследването.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #126 -: Януари 14, 2012, 09:51:51 pm »
Имам доста познати Телци и при тях най-малко съм забелязала тази черта в сравнение с другите два земни знака.

Имам две колежки - едната е със Слънце, Венера и Меркурий в Дева, а другата е със същата конфигурация в Козирог, и двете ме търсят само, когато им потрябва нещо. Накрая ги отсвирих и двете.

очевидно е въпрос на хороскоп (личен), при мен е наобратно (не съвсем ;D), защото от всички земни все телци са ми трън, като липса на стойностна личностна система, само един до тук прави изключение, но и само, за да затвърди правилото ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #127 -: Януари 14, 2012, 09:52:58 pm »
Раздразнението по-скоро ще да е перманентно или просто такъв да й е подходът, провокативен.
Но по някои въпроси ми изглежда малко фикс, а може би това е целта на изследването.

права си, но така и аз мога да се оправдая :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #128 -: Януари 14, 2012, 10:13:03 pm »
Странно, луната ми е в стрелец в точен съвпад с нептун и не мисля, че подходът ми е близък до този на съфорумката ни, освен ако ми липсва правилна самооценка... според мен меркурий и марс биха ни насочили към подхода й на задаване на въпроси и събиране на информация, не луната  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Януари 14, 2012, 10:17:45 pm »
Само по знака и аспектите на Луната не можем да съдим за подхода и да правим обобщения.
Иначе Луната не е никак за подценяваме, ако говорим за несъзнателни/инстинктивни реакции, за "познати" емоционални и поведенчески модели, т.е. с които се чувстваме "удобно" и ни е трудно да се разделим с тях, да ги променим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #130 -: Януари 14, 2012, 10:42:09 pm »
Странно, луната ми е в стрелец в точен съвпад с нептун и не мисля, че подходът ми е близък до този на съфорумката ни, освен ако ми липсва правилна самооценка... според мен меркурий и марс биха ни насочили към подхода й на задаване на въпроси и събиране на информация, не луната  :blink:

О, в никакъв случай не са така всички Стрелци  ;D. Аз се досетих, че е Стрелец по метода на изключването, не по метода на постоянното и проявление. Знаех асц и Слънчевия и знак. Знаех, че не е Лъв (моята е там и ги надушвам Лъвските Луни), няма грам сантимент, емпатия - няма начин да е вода, ако има и Луна и Слънце в земен знак ще е много по-задълбочена и прикрита (женските Луни са по-прикрити), просто усещам, че ми е някак "суха" Луна и след като не познах с Близнаци, изведнъж ми щракна, че е Стрелец. Те си приличат близнаците и стрелеца, и двете са променливи, мъжки зодии. 

Имах колежка Дева с Луна Стрелец и много се разбирах с нея. Нищо общо с Хело. Много и вървяха езиците и си имаше куче.  :P
« Последна редакция: Януари 14, 2012, 10:47:03 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens