Здравей Гост

РЕТРОГРАДЕН МАРС - 24 Януари -14 Април

• 98 Отговора
  • 12139 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: РЕТРОГРАДЕН МАРС - 24 Януари -14 Април
« Отговор #40 -: Януари 19, 2012, 01:12:26 pm »
Че не можем да контролираме всичко в живота си, не можем, така е, затова се опитваме да контролираме поне това, което можем.
А според теб тогава какъв е смисъла на астрологията? Ти за какво по точно я ползваш?

Специално с тези неща за техниката се съобразявам, защото ги следя от 6-7 години. Купувала съм си техника на ретро меркурий- разваляла се е много скоро след купуването, имала съм и липсващи части , за които разбирам чак вкъщи и т.н.. Купувала съм си и на благоприятни според звездите дни неща, които са излизали здрави и качествени.

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #41 -: Януари 19, 2012, 01:18:04 pm »
Цитат
Че не можем всичко да държим, не можем, понеже можем да изходим от грешна интерпретация или някое метеоритче да ни обърка живота.  ;D ;D
Да бе, и само метеорчето и грешната интерпретация ще са причината да не можем да държим целия си живот под контрол!  ;D
Цитат
Ако момичето иска здрава преса сега, не държи толкова на младежа, нека си го има предвид пък.  ;D ;D
Ееее.... е може ли сега една здрава преса де се сравнява с един симпатичен мъж....  ;D  ;D

Че не можем да контролираме всичко в живота си, не можем, така е, затова се опитваме да контролираме поне това, което можем.
А според теб тогава какъв е смисъла на астрологията? Ти за какво по точно я ползваш?

Специално с тези неща за техниката се съобразявам, защото ги следя от 6-7 години. Купувала съм си техника на ретро меркурий- разваляла се е много скоро след купуването, имала съм и липсващи части , за които разбирам чак вкъщи и т.н.. Купувала съм си и на благоприятни според звездите дни неща, които са излизали здрави и качествени.
Ами за други неща, по-скоро не-материални. Ситуации, хора.. с които изпитвам затруднения да се справя сама.
Предполагам мен не ме вълнуват толкова предметите. И някакси ми се струва незначително човек да се занимава с нещо такова. Ама виж, ти може да си права за себе си. Аз познавам хора дето целия град обикалят и всички оферти научават преди да си купят нещо съвсем дребно, като тостер примерно. Защо да няма и такива които си съобразяват покупките с ретро фазите...
Просто на мен лично самата идея ми се струва малко странна  :rolleyes:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #42 -: Януари 19, 2012, 01:23:18 pm »
Предполагам мен не ме вълнуват толкова предметите. И някакси ми се струва незначително човек да се занимава с нещо такова. Ама виж, ти може да си права за себе си. Аз познавам хора дето целия град обикалят и всички оферти научават преди да си купят нещо съвсем дребно, като тостер примерно. Защо да няма и такива които си съобразяват покупките с ретро фазите...
и аз съм от тези хора  :P телец съм, държа на материалните неща. не искам боклуци и не искам да се прекарам с цената. с труд си вадя парите и ги ценя. не давам пари за глупости.

*

AH

• 2201
« Отговор #43 -: Януари 19, 2012, 01:55:22 pm »
Узаконяват престъпно имущество, придобито преди 2002 г.

http://dnes.dir.bg/news/gerb-imushtestvo-konfiskatzia-10342675?nt=4

като нищо сега ще стане така, пък след време- като с някои банки  в Бг, които по някаква преценка вдигат лихви по кредити - май осъдиха някаква:)

« Отговор #44 -: Януари 19, 2012, 01:58:38 pm »
Като полукозирог се присъединявам към venerra, аз рядко си купувам някакви неща, но държа и аз на качеството и определено не ми е приятно нещо да се счупи, да трябва да го нося 49589380 на сервиз след като може толкова елементарно да си проследя офертите, да видя евентуално планетите и да взема нещо и после да го ползвам години наред. По-добре отколкото да ми се налага да купувам 10 работи после от същия род и да пилея пари напразно. Не че вещите са ми толкова важни и на мен, но защо да си губя 10 пъти времето да купувам едно нещо и 10 пъти парите, де, като може веднъж, но качествено.  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #45 -: Януари 19, 2012, 02:18:41 pm »
и аз съм от тези хора  :P телец съм, държа на материалните неща. не искам боклуци и не искам да се прекарам с цената. с труд си вадя парите и ги ценя. не давам пари за глупости.
Въхх... туй проклетото нещо Телец  :blink: А аз се дразня на приятеля ми, и го смятам за дребнав и скръндза, точно щото отделя такова внимание дори и на най-дребните материални неща, и той Телец, с Венера в Телец. И ми прави на въпрос всичките ми разходи. А аз с мойта грандоманска Венера в Скорпион се чудя на такива като вас!  :blink: Чичо Скруджовци ;D
Шегувам се! (hug)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #46 -: Януари 19, 2012, 02:46:40 pm »
Така, като гледам, Марса няма да излезе от Девата, нали? Ако е така, няма да изкарам втори възврат  ;D Само ще ми мине върху Юпитера, който е съУ3 и У5, ще иде до 10ти пак и ще се върне в 11ти. Дали пък няма да има някаква промяна в работата? Или в общественото положение? Не знам, днес тълкувам много двузначно, особено картите на колежките  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #47 -: Януари 19, 2012, 05:05:19 pm »
Че аз само заради мъжа ще отида  ;D  ;D Шегувам се,до сега каквото съм си купувала не се е чупило.Със етървата си купихме лаптопи през 2 дена,едни и същи модели,от един и същи магазин.Е, моя нищо му няма (чукам на дърво) пък нейния се чупи всеки месец,а тя като цяло каквото и да си купи всичко се счупва ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #48 -: Януари 19, 2012, 05:24:08 pm »
Ами виж сега, една примерна ситуация: ако ти не знаеше за тази фаза на ретро марс и въпреки това си купиш преса. Тя вземе, че се прецака. (щото е ретро марс, не за друго ;D ) И отиваш в магазина, да ти я поправят, понеже е в гаранция. И там се запознаваш с много симпатичен младеж... Примерно.  Па вземе се окаже мъжът на живота ти!  ;D Кой знай..
мисля, че животът ни ще е много по-щастлив, когато не ползваме постоянно съюза "ако"  ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #49 -: Януари 19, 2012, 05:30:03 pm »
Ами ние не го ли ползваме като си кажем, "ами ако в момента марс е в ретро фаза, няма да си купя пресата..."  :blink:
А и всъщност какво му е лошото на "ако"?
Може би имаш в предвид когато става въпрос за минало време, тогава съм съгласна с теб. Но иначе не виждам нищо лошо в него.
« Последна редакция: Януари 19, 2012, 05:34:13 pm от Freya »

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #50 -: Януари 19, 2012, 05:33:47 pm »
мнее, аз питам добре ли е да си я купя тези дни, преди да е станал ретро, защото почти съм решила за утре...така чувствам вътрешно  :P

« Отговор #51 -: Януари 19, 2012, 05:35:10 pm »
мнее, аз питам добре ли е да си я купя тези дни, преди да е станал ретро, защото почти съм решила за утре...така чувствам вътрешно  :P

Върви я купавай и кажи после дали си срещнала мъжа  ;D ;D :P

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #52 -: Януари 19, 2012, 05:46:24 pm »
А и всъщност какво му е лошото на "ако"?
Може би имаш в предвид когато става въпрос за минало време, тогава съм съгласна с теб. Но иначе не виждам нищо лошо в него.
да, за минало, но и за бъдеще, защото така или иначе не можеш да предвидиш всичко и не можеш да тръгнеш по 2 пътя едновременно. хващаш единия и това е.
в случая с марс и пресата гледам да не се набутам и  не мога да не се възползвам от астрологията като  мисля по тоя начин "ами ако не я знаех какво щеше да стане".  знам и я ползвам.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #53 -: Януари 19, 2012, 05:50:23 pm »
имам си мъж  ;)

« Отговор #54 -: Януари 19, 2012, 05:52:09 pm »
имам си мъж  ;)

Качеството пред количеството!!!  ;D ;D

« Отговор #55 -: Януари 19, 2012, 06:00:18 pm »
Какво да очакваме ние с ретро масровете в натала? При мене е във Везни, 9 дом.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #56 -: Януари 19, 2012, 06:41:59 pm »
Аз май съм от малкото,на които Марс в Дева им понася..В тригон е с нат. ми Венера в 7-ми..Отдавна не съм била обект на такова мъжко внимание,мъже-познати и непознати, изскачат от нищото.. ;DМарс ми е У11,Венера-У5.
Иначе транзитно е в 4-ти,по-мръсно не помня да е било в нас,интересното е,че това не ме дразни..Чистотата винаги е била на пиедестал за моята Луна,обаче не и сега..

« Отговор #57 -: Януари 19, 2012, 06:53:37 pm »
имам си мъж  ;)

Венера,шегувах се,надявам се не съм те убидила  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #58 -: Януари 19, 2012, 06:55:39 pm »
имам си мъж  ;)
;D знам, знам ... пък и да не си се шегувала... от много глава не боли  :P

« Отговор #59 -: Януари 19, 2012, 07:10:41 pm »
имам си мъж  ;)
;D знам, знам ... пък и да не си се шегувала... от много глава не боли  :P
:rolf: тъй де  ;D