Здравей Гост

На вниманието на админа

• 322 Отговора
  • 133298 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: На вниманието на админа
« Отговор #60 -: Април 02, 2012, 11:15:52 pm »
сега ще ти пратя
« Последна редакция: Април 02, 2012, 11:21:44 pm от Papy »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Април 02, 2012, 11:17:57 pm »
Хаха! Тук да не ти е скайп ;D

Само арменският поп може да блокира ;) Туй не е работа за простосмъртни :P

Напротив сега ще си блокирам в личната поща да не получавам съобщения от теб...Пробвай да ми пратиш!
Ще излезе иконка на която пише..."ПОТРЕБИТЕЛЯ, НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПОЛУЧАВА СЪОБЩЕНИЯ ОТ ВАС!

ДА ПРОБВАМЕ... ;)

Аз съм от поколението расло без НЕТ...но май по-бързо се ориентирам... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #62 -: Април 02, 2012, 11:18:53 pm »
На мен ми излиза с червени букви "Потребителят НЕ МОЖЕ да получава съобщения"
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Април 02, 2012, 11:24:29 pm »
Очевадно е кой поставя условия, закани, забрани ... И не само към мен е това отношение, а и към много други.

Дивна , пробвай да ми пратиш съобщение... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #64 -: Април 03, 2012, 01:18:02 am »
Очевадно е кой поставя условия, закани, забрани ... И не само към мен е това отношение, а и към много други.

Niamam jelanie Maraya. Ti me razo4arova.

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Април 03, 2012, 01:41:18 am »

Ти мен успя за трети път... :( И нямаше това право...Всички имаме транзити...,но...не мога да поема товара на всички Ви!
Съжалявам!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #66 -: Април 03, 2012, 03:35:42 am »

Ти мен успя за трети път... :( И нямаше това право...Всички имаме транзити...,но...не мога да поема товара на всички Ви!
Съжалявам!

Марая, какво се правиш на света вода ненапита, като ти постоянно изкарваш във форума тайните на бившите ти приятелки? Не е останал един човек от форума, който ти е бил по-близък и си се срещала с него и да не си написала тук най-големите му проблеми и слабости, някои споделени ти лично.

Сега да не кажеш отново, че ми имаш хороскопа, но няма да го изкараш, защото не си такъв човек! Тези опити за манипулация, като си мислиш, че притежанаш важна информация, с която държиш другите под контрол и те ще се страхуват, са жалки!

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Април 03, 2012, 04:01:13 am »

Съжалявам!

Марая, какво се правиш на света вода ненапита, като ти постоянно изкарваш във форума тайните на бившите ти приятелки? Не е останал един човек от форума, който ти е бил по-близък и си се срещала с него и да не си написала тук най-големите му проблеми и слабости, някои споделени ти лично.

Сега да не кажеш отново, че ми имаш хороскопа, но няма да го изкараш, защото не си такъв човек! Тези опити за манипулация, като си мислиш, че притежанаш важна информация, с която държиш другите под контрол и те ще се страхуват, са жалки!

За разлика от теб , аз харесвам да провокирам..,НО и харесвам да ме провокитрат..

Сега посочи коя е моята бивша приятелка от форума с изключение на Небесна- Стела...на която аз съм извадила лична информация...и какво знаеш ти за това... :blink: Бъди точна...

с твое позволение...поставям данните ти заедно с бележката. И запомни...когато човек е открит и прям само ВСЕЛЕНАТА може да го съди!

Цитат на: Helo
Може ли да те помоля да погледнеш една синастрия и да кажеш като цяло дали ще се разбираме с този човек. Не искам да изтипосвам данните и на двама ни във форума, затова ти пиша на лични. Може отгоре отгоре да погледнеш и да ми кажеш дали ще се разбираме и за негативните неща.

Благодаря ти предварително!  :-*

Ето тук направих една синастрия:

Не го гледай, че е по-възрастен от мен - аз го харесвам.  ::)

Това беше целта...Не знам, може би не е твоя - ти си Хм...,този е на Хело...сигурно Ви бъркам... ;) :mellow:
« Последна редакция: Април 03, 2012, 01:17:59 pm от jinom »

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Април 03, 2012, 04:04:21 am »

Съжалявам!

За разлика от теб , аз харесвам да провокирам..,НО и харесвам да ме провокитрат..

Сега посочи коя е моята бивша приятелка от форума с изключение на /Небесна- Стела/...
И на коя ..., аз съм извадила лична информация...и какво знаеш ти за това... :blink: Бъди точна...

с твое позволение...поставям данните  заедно с бележката. И запомни...когато човек е открит и прям само ВСЕЛЕНАТА може да го съди!

Виж датата , на която е изпратена бележката...и годината! Меркурий в каре Сатурн е перфектен в документацията..Управител на 3-тия ми дом е Уран...горе на МЦ! ;D

Цитат на: Helo
Може ли да те помоля да погледнеш една синастрия и да кажеш като цяло дали ще се разбираме с този човек. Не искам да изтипосвам данните и на двама ни във форума, затова ти пиша на лични. Може отгоре отгоре да погледнеш и да ми кажеш дали ще се разбираме и за негативните неща.

Благодаря ти предварително!  :-*

Ето тук направих една синастрия:

Не го гледай, че е по-възрастен от мен - аз го харесвам.  ::)

Не знам, може би не е твоя - ти си Хм...,тази е на Хело...... ;)- помниш ли...имаше една такава съфорумка...най ти е приятелка...изпрати и поздрави от мен... :mellow:

И държа да знам...с ИМЕНА...КОИ СА МОИТЕ БИВШИ ПРИЯТЕЛКИ ОТ ФОРУМА...НА КОИТО АЗ ИЗВАДИХ ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ.

В противен случай , че потърся правата си , защото твоето НАБЕЖДАВАНЕ...ми омръзна!
« Последна редакция: Април 03, 2012, 08:59:49 am от jinom »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #69 -: Април 03, 2012, 04:49:04 am »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:02:44 pm от Hm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Април 03, 2012, 06:01:38 am »
А информацията, която издаде, която ти беше споделена от Лили за нейната майка?

А това за Стела, кавалите, секса с твоя шофьор?

А това за Скарлет и Синухе?

Кое?

Говори бе, имаш трибуна...Не се крии ,като гост..,защото преди да пуснеш анкетата си , видях, четеш като гост една много стара тема за Марая...
Сега четеш за злобата и заистта в натала?

Отричаш ли ги?
Не ти ли е неудобно...да отречеш това...

Мисля, че имаш необходимост от ректификация на часа...Луната и Нептун са ти във втори дом. Язък, че го имаш този хубав съвпад!

Какво за Скарлет и Синухе? Какво? :o
Марая, ти провокира Вещичка с думите, че ти завижда за приятелството със Синухе.
Успя с един удар да удариш 2 заека - накара Вещичка да се злепостави и настрои Синухе срещу нея.

Никой не ме е настройвал за каквото и да е-там където съм намесен по един или друг начин имам правото и аз да се меся.Нито пък това е първият път в който двете имат пререкания-и преди съм си казвал мнението,специално на Вещичка и то в сайта така че да се види от всички-когато съм сметнал че прекалява.Така че ти или не четеш всичко или си съставяш мнение избирателно,както каза Марая на базата на "парче".Така че ако логиката ти беше вярна,аз трябваше много отдавна да съм настроен срещу Вещичка,а не в момента,но такъв момент няма.Просто сега тя избра да определя взаимоотношенията ми с Марая,с което изпростя (защото не борави с факти,нито ни е виждала двамата заедно,а когато и дадохме тази възможност,тя се отказа от нея) и което и определение беше се оформило,на базата на това какво тя си мисли за Марая и отделно какво именно си въобгазява!Отделно е вече,че както Марая така и аз независимо какви сме и кой в каква степен ни познава или не,можем да имаме различни взаимоотношения с всеки.И естествено няма как да не реагирам (не че не можех,но когато някой бълва лъжи и ти си мълчиш,излиза че казва истини),но няма да се повтарям при всяка провокация.

Марая не е карала Вещичка да се злепостави,тя самата го направи и това не и е първият път по отношение на нея.
При нея това е самоцел и прозира от постовете и в различни теми,с които именно стана от Вещичка-Смешничка  ;D
Не защитавам Марая,а съм против преднамереното дръглене с някой,още повече пък и по начин който опетнява самият този който се дръгли,за това и преди казах на Вещицата да се спре,защото се излага,а това не и утива при положение че се има за много просветена,но тук дори не става въпрос за нива и прочие,а за елементарна женска психика на която за съжаление става така че този сайт стана кокошарник .

КАКВО ЩЕ КАЖЕШ? ТОВА Е ОТ СИНУХЕ :-X :rolleyes:

Давай сега ....
Какво на Лили за майка й? :o

Лили, ще ти го разкаже...ПИСВА МИ ОТ ДРЕБНИТЕ ИНТРИГИ...СЕДИТЕ И СЕ НАТИСКАТЕ ПО САЙТА ЕДИН МЪЖ ДА ВЛЕЗЕ И СТАВА СТРАШНО..... :-X :mellow:

Какво за Небесна...?

ГОВОРИ! :mellow:
Нали искаш терпия...-готова съм...Моя Марс може много.... ;) няма съвпади с тежки планети...и е екзалтирал...Така, че имам енергия- ти да не си легна?!

Чакам те...да си говорим! ;D Щото от тук насетне...нямам намерение да си говоря повече с теб...Това е последното внимание , което получаваш от мен...докато не се обосновеш..и не си изчистиш лайната...!
« Последна редакция: Април 03, 2012, 07:02:43 am от Марая »

*

Divna

• 2478
« Отговор #71 -: Април 03, 2012, 08:48:19 am »

Съжалявам!

Съжалявам ако съм те накарала с поведението си по някакъв начин да те разочаровам. Изказах неудобрение към твоето поведение, а не към теб самата. Знам, че носиш доброто в себе си.
Не се притеснявай за моя транзит. Аз си се справям с него, даже си станахме другарчета.   ;)  Взимам най-доброто, което мога да получа от него, нищо че се води за негативен транзит.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Април 03, 2012, 08:58:09 am »
Дивна всеки отговаря за собствените си действия, дела, мисли...постъпки! Всеки може да държи на различни ценности...да има различни виждания...различни намерения. НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ЕДНАКВИ! Особено,ако се титуловаме...-астролози! в крайна сметка ценното от тези неща е едно:
"Не хвърляй бисерите на прасетата!"

*

Divna

• 2478
« Отговор #73 -: Април 03, 2012, 09:11:58 am »
Syglasna sym s teb, Maraq!  :blink: Ne vijdam oba4e koii se e obqvil za astrolog? Moje i da ne sym razbrala, i taka da e. Nqma ni6to lo6o v tova. Tova e astrlogi4en forum, normalno e vsi4ki pi6e6ti da nosqt v sebe si jelanieto da sa dobri astrolozi.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #74 -: Април 03, 2012, 11:42:12 am »
Защо някои потребители не могат да получават съобщения?

Зависи за кои става въпрос. Пък и кого чак толкова си настъпила по кокалчето, че чак да  блокира съобщенията от теб ? Ти си такова мило рижаво коте. :P  Може да е временен технически бъг.
Аброуд е банната.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #75 -: Април 03, 2012, 12:06:38 pm »
надявам се да се върне аброад, защото на мен си ми е симпатична !!!!

п.с. и съм сигурна, че и на други е
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #76 -: Април 03, 2012, 02:49:08 pm »
Аз пък искам да разбера, кой раздава бановете, триенето на мнения и цели теми!? Кой!?

Много ми е любопитно, наистина, кой и на каква база решава да прави тия неща?

*

Asol

• 4140
« Отговор #77 -: Април 03, 2012, 03:25:48 pm »
Изтриха ти темата.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #78 -: Април 03, 2012, 04:09:30 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 12:37:19 am от kris »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #79 -: Юли 31, 2012, 04:38:06 pm »
  Много моля, админа да изтрие или деактивира този профил, от който пиша като Скарлет!!!
 Научих точно какво е станало по тайнствената случка днес. Ретро Меркурия е объркал тотално някои хора, та ме извадиха от релси и мен. Да си пише с друга жена, да си мисли че контактува с мен......нямам думи! Извинявам се за нахълтването!  :58: Поздрави на всички съфорумци и благодаря предварително на админа, който и да е той!
« Последна редакция: Юли 31, 2012, 05:42:03 pm от Скарлет »