Цитат на: Stella в Януари 25, 2012, 10:22:33 pmЦитат на: The_One в Януари 25, 2012, 10:17:58 pmКъде е батко?23.15, 25.01.2012, СофияПомогнете ми да разбера как е батко....докато вървя през тунела.....сама, вятърът брули косите ми, а аз не знам къде е батко. Тъга. Усещам в главата си хиляди мисли и нито една не е свързана с другата, духовното прозрение има висока цена. Аз загубих своя батко!да не си висяла от терасата с галавата надолу, докато те е брулил вятъра?Дa, и вървях като слепец към себе си...над бездната....докосната само от вятъра
Цитат на: The_One в Януари 25, 2012, 10:17:58 pmКъде е батко?23.15, 25.01.2012, СофияПомогнете ми да разбера как е батко....докато вървя през тунела.....сама, вятърът брули косите ми, а аз не знам къде е батко. Тъга. Усещам в главата си хиляди мисли и нито една не е свързана с другата, духовното прозрение има висока цена. Аз загубих своя батко!да не си висяла от терасата с галавата надолу, докато те е брулил вятъра?
Къде е батко?23.15, 25.01.2012, СофияПомогнете ми да разбера как е батко....докато вървя през тунела.....сама, вятърът брули косите ми, а аз не знам къде е батко. Тъга. Усещам в главата си хиляди мисли и нито една не е свързана с другата, духовното прозрение има висока цена. Аз загубих своя батко!
И клюн на усукано около себе си фламинго дърпаше стръкчетата прозрение на чичко Тревичко...
Стелла, нищо не виждаш. няма я, мама я няма.
Моля ви за помощ! :25: Ако искате помогнете.Кажете ми само , че е жива и здрава. Разбирам, че имате проблеми и ми се подигравате.Не знам защо. Може би имате основателна причина,може би имате някакви проблеми с някой , аз попитах, защото МАМА я няма.Не смятам,че това е грях.Романтика, мерси много!Дано си права!
Какви са данните на майка ти? Твоите също? (дата, месец, година, 4ас на раждане и месторождение)
Значи ли , че мама е напуснала света? ХМКажи ми нещо , много съм отчаяна.Сестра ми се обади и каза, че я няма на брега. Не знам защо всички говорят с недомлъвки , аз искам само да знам къде е мама.