Дарина ли ще избере Христо Сираков?
Нямам идея как да се ориентирам по картата, какво мислите вие по картата а и не само, как според вас ще се развият събитията? :blink:
В този хорар поставям Сираков по 7 дом. Във въпроса се вълнуваме от неговите действия, намерения, коя ще си хареса. Пасва ми така да го определя и според двата варианта на час, които сте пуснали. Луната му е в Риби, в близък градус до десцендента тук.
Сираков - Юпитер в 3 градус на Телец.
Планетите, които имат достойнства на това място, потвърждават още веднъж заподозряният сигнификатор. Ще си избира жена. Не знам там кви са, що са, не ги следя, но то се знае идейната постановка каква е.
Където е Юпитер екзалтира Луна, в този градус особено силно. Триплицитет – пак тя.
Управлява се от Венера, а Меркурий държи декан.
Бих погледнала тези изброените в кои знаци се намират, как стоят, ако търся профил на избраницата. Обаче тук се чудим дали това ще е Дарина.
Дайте малко повече инфо относно броя и поне Слънца на участничките към момента.
Засега предположение правя по единственият аспект, който ми се струва важен в случая - предстоящият квадрат на Меркурий с Юпитер. Не е случайно, че Дева, знак, който той управлява е застанал на АЦ. Питащата до известна степен се идентифицира с въпросното девойче, тя иска да знае дали същата ще спечели. Така, че няма проблем, тя и без това не ни е важна в установяването на развръзката и не ни касае, нищо, че е кверент. Следователно отговорът е „не”. Като се узнае, ще проверим доколко пасва като резултат.
И Луната не ме навежда на по-различни изводи.