Здравей Гост

Двойния аршин

• 115 Отговора
  • 14501 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Двойния аршин
« Отговор #100 -: Януари 29, 2012, 03:32:50 pm »
Някои потребители са така добри и жертвоготовни за форумната общност, че са си отделили значително място на хард диска да запазят всяка изречена дума и всяко изпратено лично съобщение.  ;D ;D ;D

И ходят до други, по-стари теми, за да ти наврат под носа някой твой пост, вадейки го от контекста и изопачавайки смисъла на написаното.  ;D А после се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #101 -: Януари 29, 2012, 03:38:17 pm »
Е ...за какво ще ти е толкова голям архив, ако не знаеш мястото на всяко нещо?  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Януари 29, 2012, 03:49:10 pm »
Опозицията отдавна е минала, по-скоро тр. Сатурн в последния градус на 11 дом си казва тежката дума.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #103 -: Януари 29, 2012, 03:55:56 pm »
Марая,как не са те взели в КГБ или ЦРУ до сега  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #104 -: Януари 29, 2012, 03:59:03 pm »
сценарият не е затрит а скрит за да бъде изваден на следващият ретро марс - скандали ,прозаично

Някои потребители са така добри и жертвоготовни за форумната общност, че са си отделили значително място на хард диска да запазят всяка изречена дума и всяко изпратено лично съобщение.  ;D ;D ;D

И то не само от този форум, но и от конкурентния форум на Вижън, в който се регистрирахте.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Януари 29, 2012, 04:01:25 pm »
Както неведнъж е казвала АН, като пишете нещо във форума или споделяте с някой мислете, сякаш е изписано с огнени букви в небето (за да не станете за резил после).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #106 -: Януари 29, 2012, 04:11:34 pm »
Хало, не ме меси в тези неща, тази цялата патаклама е много забавна отстрани, но честно казано не си я слагам много на сърце. Това си е между старите потребители. Факт е, че поне за момента отатък, въпреки по-слабата активност, атмосферата е много по-позитивна и приятна. К'во пази Вижън, Мижън, не ме интересува. Каквото и да е ставало, аз не принадлежа на никой лагер, отношенията ми към потребителите и тук, и отатък, се базират на наблюденията и заключенията, до които съм достигнала като чета какво са писали.  :blink: И тук, и отатък има хора, с които ми е приятно да общувам и не се чувствам засрамена, омърсена или каквато и да е било заради това, че пиша и на двете места и ще продължа да го правя и за в бъдеще.  :rolleyes: Коментарите ми по тези отношения са базирани или на силно възмущение от неща, които не съм предполагала, че могат да се случат, или вече, след като учудването ми е попреминало, като израз на искреното ми забавление.

*

Divna

• 2478
« Отговор #107 -: Януари 29, 2012, 04:53:01 pm »
Замисляли сте се..., че нашето време - века на иновации и технологии....имаме високи сгради, широки магистрали, но тесни и плитки възгледи. Харчим повече...., но имаме по-малко...., купуваме повече, но се радваме на по-малко.
Стремим се към по-големи къщи.... но имаме по-малки семейства,.... имаме удобства, но по-малко време.... Имаме възможност за по-висока степен на  образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка...... повече медицина, но по-малко здраве.  :(
Знаем как да преживяваме....., но не знаем как да живеем.  :angry:
Добавяме  години към човешкия живот,...стремим се към безсмъртие... но не добавихме живот към годините....Ето това е жалко... :angry:
Качихме се на Луната и се върнахме,... :blink: но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед...,да се усмихнем на някого.... Покорихме КОСМОСА, но не и душата.
Замърсихме въздуха, замърсяваме ежеминутно душата. Подчинихме атома...., в полза на човечеството....но не и предразсъдъците си. Пишем повече, но научаваме по-малко и наред с това...пишем написани вече неща...Научихме се да бързаме, но не се научихме.... да чакаме.
Създаваме нови компютри,... които складират повече информация и бълват повече копи-пейст от когато и да било..... но общуваме все по-малко.
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане,... на големите мъже и дребните души, на лесните печалби и трудните връзки. :'( :mellow: Времето на по-големите семейни доходи и повече разводи, :mellow:.... по-красиви къщи и разбити домове....И ДУШИ... Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократния морал, :mellow:  на връзките за една нощ...на мастурбирането/модерна дума уважавана от Тадж/ и наднорменото тегло..... на хапчетата, които правят всичко - възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни! Време, в което има много на витрината,.... но малко в склада. Време, когато технологията позволява това писмо да стигне до Вас, но също ви позволява да го споделите или просто да натиснете „изтриване”.
Ако гледаме...не означава , че виждаме...Търсим отговор в звездите,планетите , аспектите...дори стигаме ДО ВЕКТОРНА АСТРОЛОГИЯ...,но не можем да стигнем толкова близко...,защото се страхуваме да потърсим ЧИСТОТА НА ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА И ДЕТЕТО в себе си....
 Ако детето в нас умре...сме мъртви....
Живота е детска площадка...Вселената не се вълнува от годините...и те вярвам са измислени за това...- да ограничават...и без това ограничените ни от ЕГО души... :mellow:

Много ми харесаха думите ти, Марая! Написала си го така, както го чувствам и аз самата. Отдавна не бях чела нещо толкова истинско. Моите поздравления за което!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #108 -: Януари 29, 2012, 05:00:46 pm »
Хело, харесала съм те за Снаха  ;D
Естествени минерали и амулети

« Отговор #109 -: Януари 29, 2012, 05:01:05 pm »
Хело изпревари ме :) Трия го за да не се повтаря.Много ми харесва това  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Януари 29, 2012, 05:02:15 pm »

Да го ръчне малко твоя синковец.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #111 -: Януари 29, 2012, 05:02:18 pm »
HМ, за мен не е важно кой го е написал, а какво почувствах, когато го прочетох.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #112 -: Януари 29, 2012, 05:04:01 pm »
 И авторът е Джордж Карлин.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #113 -: Януари 29, 2012, 05:09:14 pm »

Съвпада на Марс/Сатурн - не може да бъде " сръчкван "  :mellow:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #114 -: Януари 29, 2012, 05:14:18 pm »

Съвпада на Марс/Сатурн - не може да бъде " сръчкван "  :mellow:

И аз имам съвпад на Марс и Сатурн в 1-ви дом в Скорпион.

Какво искаш да направя на твоя син? Той на колко години е?

Предполагам, колкото тебе  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #115 -: Януари 29, 2012, 05:21:27 pm »
Отново имам отговор на въпросите си...,Разбира се с помощта на друг...
Не е важно да правиш революции...,не е важно да се бунтуваш..просто защото и някой друг до теб се бунтува...По-важно е да осъзнаеш ЗАЩО ГО ПРАВИШ! Целта не винаги оправдава причините...Повода е друг...причината е факт...ПИТАМ КЪДЕ Е МОДЕРАТОРА?
И НАЙ-НАКРАЯ С ПРЕТЕНЦИИТЕ КОИТО ИМА ЗА 10ГОДИНИ ТРУД...НЯМА ЛИ ДА ХВАНЕ ЕДНА ТЕМА ОТ ГЛАВАТА...И ДА ПРИКЛЮЧИ С КРАКАТА... ;D

Какво ми каза този някой... ;D

РОБСКАТА ПСИХИКА- ТИ СЕ БОРИШ С/У НЕЯ...
ПОГЛЕДНИ ЛИЛИ, ДАНИ ИТ...,ДИВНА...ЛИН...-ТИ НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ХОРА КОИТО ОТДАВНА ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА...,А С РОБСКАТА ПСИХИКА....НЕ МОЖЕШ ДА СЕ БОРИШ С/У НЕЯ!
С това приключвам...Нямам време за нет...ВРЕМЕ Е ЗА ЛЮБОВ!

ПРИЯТНА ВЕЧЕР!
ОБИЧАМ ВИ! :58: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците