говорни дефекти,трудно проговаряне,комуникацията ,ученето, изпити, изразността-чрез говорене или чрез писане,адаптивността е различно от директният
а, това го оставям настрана
по-скоро се връщам към субективността
обаче пак от далече
ти си природолюбител, както разбирам - и аз съм така
какво мислиш ни подсказват температурите в последно време, по повод решението за шистовия газ - и нищо да не знаеш за него, то е достатъчно да кажем, че това е алтернативно отопление в студа - ние спряхме не само евентуален добив, но и проучвания, които са много по-безопасни от добиви на горива, каквито Бг извършва последните 60-70г
ами какво да кажа ,като не съм наясно с за и против за шистовият газ, пък при Карбовски бегло подочух,че Хилъри Клинтън ще ни посети по този повод, да ни натискат
а температурите иснеговалежа са си нормални за м.януари в умерено-континенталният ни климат, :mellow:
та какво за субективността, твоя мерк какъв е :rolleyes:
Оу, моят Меркурий си е в съвпад със Слънцето, но с 10градуса орбис. Като отчетем, че съвпадите за светила с лични планети са с до 15 градуса орбис, то си е добър и сигурен съвпад, нищо, че е банален и не ми е донесъл кой знае колко от позитивите на съвпад с по-тесен орбис:)
Интересни са съвпадите до 3 градуса – дават специфичен изказ на Аза. Познаваш ли такива хора?
Аз познавам отдавна и лично двама мъже, които цял живот се занимават основно с рисуване, една жена, която пише поезия цял живот, и една друга жена, която се занимава много сериозно с микробиология и генетика. И под цял живот ще рече, че са на възраст над половин век, т.е. траен и устойчив специфичен изказ на Аза, без да го променят.
Тръгнахме от там, че мунданният съвпад може да ни посочи къде има субективизъм.
Субективното отношение към света никога не е скучно:) Затова мотивира хората с такъв съвпад да се изразяват различно и евентуално си имат сериозни успехи в заниманията.
А колкото до шистовия газ – държавата, т.е. ние, платихме милиони за проучване, а после по политически и икономически причини се отказахме – е, става повод за височайше посещение – дано поне от него съумеем да спечелим нещо, защото от решението да се спре проучването печелят само малко хора от братската руска държава:) - и това ако не е субективизъм:)