Здравей Гост

Богатството и хороскопа

• 234 Отговора
  • 37522 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Re: Богатството и хороскопа
« Отговор #120 -: Февруари 20, 2012, 09:52:02 pm »
Кайли- софарма произвежда генерични лекарства. Цените им скочиха последните години, под натиск от чуждите фармацевтични компации - с цел техните супер скъпи лекарства да се доближат до ценовия клас на българските. Много пари от НЗОК отиват в софарма, защото техните лекарства все още са най-евтините и респективно - най-изписваните на пациенти с нисък бюджет.

Лекарствена мафия има, но зад нея не стои софарма.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

abroad

• 2187
« Отговор #121 -: Февруари 20, 2012, 09:55:35 pm »
Който иска - има, без значение как. А като почнете така откъслечно да коментирате някакъв аспект се чудя аз ли съм начинаещата, която до преди година не различаваше глифовете или вие. Луна еди къде си нищо не значи, щото тая Луна е енергия, която си взаимодейства с други енергии - планетите, с които има аспекти, пък те си взаимодействат помежду си и изобщо...ако ще си говорим за астрология на парче, таковам й и астрологията.[/quote]

;D   :clap:

за да балансирам и аз неподходящо да се изкажа ;D
така е, но за форум е подходящо разглеждането на парче, пък кой както може да си ги навързва
« Последна редакция: Февруари 20, 2012, 10:06:33 pm от abroad »

*

abroad

• 2187
« Отговор #122 -: Февруари 20, 2012, 10:08:19 pm »

Лекарствена мафия има, но зад нея не стои софарма.

зависи, какво определяме като мафия=зависимост
тя и всички останали са част от мафията, особено тя :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #123 -: Февруари 20, 2012, 10:35:32 pm »
Прия, прочете ли какво написах?
Едни и същи лекарства, произведени от Софарма, се продават в България 3 пъти по-скъпо, отколкото в Турция с пътни, мита и прочее.
Каква връзка има това с лекарствената мафия по останалия свят?
Ето го предаването от тая сутрин, гледайте и се убедете.
http://tv7.bg/bodilnik/news/5453612.html

« Отговор #124 -: Февруари 20, 2012, 10:42:03 pm »
Едни и същи лекарства, произведени от Софарма, се продават в България 3 пъти по-скъпо, отколкото в Турция с пътни, мита и прочее.
Софарма произвежда лекарства за Турция
от друга страна Бареков е емнал Огнян Донев от известно време
свързано е с медиите, Любо Пъпката и т.н.  :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #125 -: Февруари 21, 2012, 09:49:57 am »
Е хич бива ли сега такава приказка?  :96: :41:

Така се случва по обичайната причина.
Може да сме на земята за да учим и работим, или пък за удоволствие и приключение.
Животът се осмисля само от промяната – вън от нас и вътре в нас.

*

Grace

• 2257
« Отговор #126 -: Февруари 21, 2012, 10:43:58 am »

направо нямам думи !! kaily, благодаря, че качи линка ! толкова е унизително и обидно, същевременно показва какви са хората сред които живеем. алчността и корупцията са минали всички граници !

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #127 -: Февруари 21, 2012, 12:31:45 pm »
ето продължението относно Софарма

http://dnes.dir.bg/news/zdraveopazvane-boyko-borisov-gergana-pavlova-10586102?nt=4

*

Uran

• 6041
« Отговор #128 -: Февруари 21, 2012, 12:38:31 pm »
Вървим към гръцки сценарий. Тези спестени пари по банките да не мислите, че са на хора от бизнеса. Ако средната класа трябва да е чиновничеството майната и на тази държава.
Аз общувам предимно с хора с малък и среден бизнес и такива със свободни професии. Точно тези хора са зле в момента, а някакви мърли си делят пари взети от нас. Ще се гмурна не в сивия ами направо в черния сектор. :-X

*

AH

• 2201
« Отговор #129 -: Февруари 21, 2012, 01:52:35 pm »
Вървим към гръцки сценарий.

Надали, но ситуацията прилича на звездна схема „ведро“ – единична планета /народа/ и всички останали планети са и в опозиция.

Разликата е, че при такава схема  единичната планета губи или няма  инстинкт  за самосъхранение, пък ние имаме 500 години опитност и няма да го загубим- ще търпим и оцеляваме.

« Отговор #130 -: Февруари 21, 2012, 02:27:21 pm »
Мдааам, аз съм готова тази едничка планета да изхвърчи извън орбита и да гледам сеира на другите планети....Ще оцеляваме, то няма накъде, щом си жив, ще живееш няма как....ама дали заслужаваш този начин на живот...И за да се успокоим пак - ще си кажем никой не си е избирал род и родина...нъль тъй....

*

AH

• 2201
« Отговор #131 -: Февруари 21, 2012, 02:53:50 pm »
Мдааам, аз съм готова тази едничка планета да изхвърчи извън орбита и да гледам сеира на другите планети....Ще оцеляваме, то няма накъде, щом си жив, ще живееш няма как....ама дали заслужаваш този начин на живот...И за да се успокоим пак - ще си кажем никой не си е избирал род и родина...нъль тъй....

Може би зависи дали ще решим, че кармичната ни задача е да се борим, или пък да търпим.

После, 20 години демокрация не са толкова много- тепърва се учим.

« Отговор #132 -: Февруари 21, 2012, 03:28:27 pm »
  АН, честно казано чувствам се все по-зле тук. Жалкото е че цял един живот отива нахалост, ако същия този живот примерно го изживееш в Турция, щеше да постигнеш много повече /говоря за себе си, пък и за всички/. Ако същия този живот го изживееш в Западна Европа, също ще постигнеш много, макар че ставаш като робот....но пък си позволяваш от всичко по-малко, като награда накрая. А ние тук, наградата накрая е МИЗЕРИЯТА, верно на запад или на юг - работиш много, но поне получаваш що годе адекватно възнаграждение. Тук.... :-X :-X :-X....Ми много по-зле сме от африкански страни, които ги имаме за маймуни и си мислим че сме хора, щото много знаем. Тръцки...И в крайна сметка...като си на грешното място и по грешното време, ако ще да имаш хороскоп за мултимилиардер....няма как да станеш....

*

Uran

• 6041
« Отговор #133 -: Февруари 21, 2012, 03:36:46 pm »
Точно за това говоря. Няма как в Северна Корея да станеш милионер какъвто и радикс да имаш.

*

kaily

• 5145
« Отговор #134 -: Февруари 21, 2012, 03:37:29 pm »
Е хич бива ли сега такава приказка?  :96: :41:

Така се случва по обичайната причина.
Може да сме на земята за да учим и работим, или пък за удоволствие и приключение.
Животът се осмисля само от промяната – вън от нас и вътре в нас.

Аз досега бях за работа и учене, сега минавам към удоволствия и приключения.  :rolleyes:

*

kaily

• 5145
« Отговор #135 -: Февруари 21, 2012, 03:39:16 pm »

Може би зависи дали ще решим, че кармичната ни задача е да се борим, или пък да търпим.

Аха, мойта кармична задача беше да се освестя, че не ща да изграя тая игра и че никой не може да ме накара да спазвам договор, който не съм подписвала - дон Хуан.  :rolleyes:

*

kaily

• 5145
« Отговор #136 -: Февруари 21, 2012, 03:41:15 pm »
направо нямам думи !! kaily, благодаря, че качи линка ! толкова е унизително и обидно, същевременно показва какви са хората сред които живеем. алчността и корупцията са минали всички граници !

От тая сутрин има още по-фрапиращ репортаж - как вчера журналисти на ТВ7 са се надбягвали със същата гъска да я интервюират, а преди това и реплики на Огнян Донев и съмишленици от парти с шампанско и чер хайвер.

http://tv7.bg/bodilnik/news/5553662.html

*

AH

• 2201
« Отговор #137 -: Февруари 21, 2012, 03:45:29 pm »
  АН, честно казано чувствам се все по-зле тук. Жалкото е че цял един живот отива нахалост, ако същия този живот примерно го изживееш в Турция, щеше да постигнеш много повече /говоря за себе си, пък и за всички/. Ако същия този живот го изживееш в Западна Европа, също ще постигнеш много, макар че ставаш като робот....но пък си позволяваш от всичко по-малко, като награда накрая. А ние тук, наградата накрая е МИЗЕРИЯТА, верно на запад или на юг - работиш много, но поне получаваш що годе адекватно възнаграждение. Тук.... :-X :-X :-X....Ми много по-зле сме от африкански страни, които ги имаме за маймуни и си мислим че сме хора, щото много знаем. Тръцки...И в крайна сметка...като си на грешното място и по грешното време, ако ще да имаш хороскоп за мултимилиардер....няма как да станеш....

в тоя смисъл питах в темата за 12-ти дом, може ли едно цяло прераждане да се похаби

*

AH

• 2201
« Отговор #138 -: Февруари 21, 2012, 03:47:06 pm »

Аха, мойта кармична задача беше да се освестя, че не ща да изграя тая игра и че никой не може да ме накара да спазвам договор, който не съм подписвала - дон Хуан.  :rolleyes:

опа, пак ще идем до колектива ;D - ами в кюпа сме, пък дали ще я играем играта, е друг въпрос ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #139 -: Февруари 21, 2012, 03:54:27 pm »
Ма нали ние си избираме къде и как да се преродим-явно сме били богати и сега искаме да ни е гадно :)