Здравей Гост

Богатството и хороскопа

• 234 Отговора
  • 37591 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Богатството и хороскопа
« Отговор #80 -: Февруари 19, 2012, 10:58:22 am »
качвам ги картите - първата е на Цукенберг, без точен час, Юпитер в падение, ретро.

На Лейди Гага Юпитер е упр асц - на трон (риби), но в 3 дом. Нейната карта поне е с точен час. Но няма никакви планети в 2,6,10, 11 дом (11 дом - Плутон, не е основен сигнификатор на финанси). Да не говорим, че упр 10 дом и е в падение ретро (Мерк в Риби), а тя има леко казано забележителна кариера....

Освен да броим Нептун във 2 дом, на купсидата за пари изкарани от музика, но Нептун не е силен в Козирог. Марс обаче упр Слънце и Венера е добре поставен, в знака К2Д и естествено упр АСЦ - Юпитер е силен, Венера в падение.
E ти Гага за най-богатата жена ли я имаш, а Цукенберг най-богатият мъж!  ;D
Тук се говори за финанси и материално богатство в хороскопа, в големи размери, не просто за успели хора...

Не казвам, че са най-богати, но според Forbes Лейди Гага прави 100 милиона годишно, а цената на Фейсбук е 100 милиарда. За мен това е доста добро финансово положение.  :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #81 -: Февруари 19, 2012, 11:04:37 am »
Но дадох двамата за пример, защото и при двамата ми е правело впечатление, че единият Бенефактор - Юпитер (Цукенберг), Венера (Лейди Гага) е в падение, не просто няма достойнства, а очевадно зле поставен. И при двамата Луна е в падение, и Венера изгорена... Малефакторът Марс оправя нещата при Гага и Юпитер, а Цукенберг с тази притисната Луна, ... според класиката трябва да е просяк (ако се чете буквално класиката, защото според Ведическата астрология е много добре, ако Луната не е сама - човекът винаги ще има подкрепа за личните си дела и идеи).
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #82 -: Февруари 19, 2012, 11:35:15 am »
Тази, херцогинята, е просто ненаситна. ;D По испанските клюкарски предавания като Corazon (TVE) само за нея говорят. Тауто с Венерата ще ли да е виновно? Ама, добре си се забавлява жената, има живец в нея - http://www.bekia.es/celebrities/noticias/cayetana-fitz-james-stuart-alfonso-diez-saludan-duenas-convertirse-duques-alba/. Нямам час на раждане. И аз съм за Луна във Везни. Тая светска натура едва ли Луна в Дева ще я подклажда. ;D Силният водолейски акцент и огънчето в картата си говорят за провокативност и жизненост.

*

Grace

• 2257
« Отговор #83 -: Февруари 19, 2012, 11:36:46 am »
ето една дама, която доскоро се водеше за най-богатата жена в Испания  http://en.wikipedia.org/wiki/Cayetana_Fitz-James_Stuart,_18th_Duchess_of_Alba казвам доскоро, защото раздаде част от състоянието си на децата миналата година,за да получи от тях благословия за брак  ;D - Херцогиня Алба- предполагам е родена късно вечерта и има луна везни, и асц. стрелец

а ето още един интереен материал, на който се натъкнах, свързан с парите в хороскопа:
http://urania-bg.com/content/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0

akruks, много благодаря за споделения линк. много ми допада написаното.  :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #84 -: Февруари 19, 2012, 03:47:22 pm »

Не колективно, а в двойка.
Аз съм убедена, че се ходи в двойка. Ной не е събирал колективи, събирал е двойки.

не беше ли събрал колектив от двойки ;D

Дори да е така, първо двойка, после колектив, а не обратното. Така или иначе без двойка не става. Така че аз си копам мойта нивица в надежда за двойката, пък останалото може и да ми е дадено по натал, а? Да ми е лесно да събера колектив, но да ми е трудно да събера двойка. Ето защо аз трябва да се съсредоточа върху моя проблем и да търся начин да го реша. А моят проблем е двойката. Ако твоят проблем е колективът - ти си решавай колективния проблем.
Всеки има решени и нерешени задачи, няма смисъл аз да решавам твоята, всеки ако си реши неговата и пъзелът ще се нареди.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #85 -: Февруари 19, 2012, 03:53:57 pm »
Цитат

ето тук има инфо за баш богатите:
http://astrogalaxy.info/money/

Брей. Тая рокфелеровата  йога Дхарма-Кармадхипати и аз я имам заедно с разни други god level раджа йоги. Ама за мое съжаление имам Раху в 6ти дом и Слънце, Марс и Кету в 12ти  и може и да се размина с милиардерството ;D .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Февруари 19, 2012, 04:11:53 pm »
Ама за мое съжаление имам Раху в 6ти дом и Слънце, Марс и Кету в 12ти  и може и да се размина с милиардерството ;D .

За 12 дом също има варианти  ;D - печалби от казина и симулативни/прикрити сделки или да вземеш да изпереш някой лев на някой далечен слънчев остров.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #87 -: Февруари 19, 2012, 04:42:18 pm »
Ама за мое съжаление имам Раху в 6ти дом и Слънце, Марс и Кету в 12ти  и може и да се размина с милиардерството ;D .

За 12 дом също има варианти  ;D - печалби от казина и симулативни/прикрити сделки или да вземеш да изпереш някой лев на някой далечен слънчев остров.  :P

E мен с такива дейности не ми се занимава. Предпочитам или честно да съм забогатял без да прецаквам някой или въобще да не съм заможен. Затова ще се надявам мощните добри йоги да са достатъчно силни , че да триумфират над малефиците  :mellow: (то май имам и някаква йога, която им намалява лошите влияния на злосторниците, ма понеже не разбирам почти нищо от джиотиш, не съм сигурен  ;D )  .

*

AH

• 2201
« Отговор #88 -: Февруари 19, 2012, 05:18:05 pm »
Дори да е така, първо двойка, после колектив, а не обратното.

в правилна насока сме - доскоро бяхме готови да тръгнем и сами, защото сме вързани вече със светлината ;D - ще стигнем и до колектива ;D - щото и по двойки само няма да тръгнеме ;D - още по-малко сами ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #89 -: Февруари 19, 2012, 05:23:56 pm »
Малеее, тази херцогиня е ужасно грозна, но е абсолютен бохем - личи и от натала.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #90 -: Февруари 19, 2012, 06:05:05 pm »
Малеее, тази херцогиня е ужасно грозна, но е абсолютен бохем - личи и от натала.

опозе Юпитер/Венера- Нептун ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Февруари 19, 2012, 06:08:14 pm »

Рядко си позволявам да критикувам външността на хората, но в тази не виждам нищо човешко, като карикатура е, направо изтръпнах като я видях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #92 -: Февруари 19, 2012, 06:26:00 pm »
Тя е отвратителна направо  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Февруари 19, 2012, 06:44:44 pm »
Може и тази да е рептил, а те нали са от управляващия елит.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #94 -: Февруари 19, 2012, 07:08:52 pm »
ама желание за живот има ;)
най- тъпото е, че дори и да е интересна персона, характер, интелектк.. външността доста я състарява :unsure:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

• 2187
« Отговор #95 -: Февруари 19, 2012, 07:24:58 pm »
абе, ей - аз ли не мога да смятам или нещо е изкривено
скоро виждали ли сте някой на почти 90
вярно, че е прекалила с ботокс и хиалурон, изпъване - не на всеки му понася, но все пак отчитайте възрастта
да почетем Сатурн, ако не по друг, поне по тоя начин
и аз ще си остана вечно млада и красива, но все пак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Февруари 19, 2012, 07:26:51 pm »
Старостта рядко е красива, и ние ще се сбръчкаме, но при тази дама наистина има нещо отблъскващо.

Какви благи бабички съм виждала без ботокс и хиалурон - при тях лицето може да е сбръчкано, но очите остават живи, излъчват светлина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #97 -: Февруари 19, 2012, 07:34:14 pm »
Аз се надявам с венера в козирог да остарея красиво :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #98 -: Февруари 19, 2012, 07:40:56 pm »
e, може и да е любов- дано за нея:)
тя се отказва от всякакви материални неща в името на този брак

относно богатството- ура, ура  и аз като  дъртия Тръмп имам луна- кету, раху- слънце и венера- сатурн (по индийската де)... другото малко се различва :P, ама да видим
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #99 -: Февруари 19, 2012, 07:54:03 pm »

относно богатството- ура, ура  и аз като  дъртия Тръмп имам луна- кету, раху- слънце и венера- сатурн (по индийската де)... другото малко се различва :P, ама да видим

е различава се с 6-7 нули на банковата сметка,в полза на Тръмп :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...