Здравей Гост

За предсказателните методи

• 132 Отговора
  • 14927 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: За предсказателните методи
« Отговор #20 -: Февруари 17, 2012, 02:30:26 pm »
Аз съм съгласна  ;D Много ме е яд,че не знам руски,толкова много литература има на руски  :-\ ;D

За мен езикът не е никакъв проблем, с тази школа започнах през първите 2-3 години, но бързо се "сбогувах" с нея. Спомням си каква каша ми беше в главата, когато четях хаотично из руските сайтове... Сега съвсем целенасочено не посещавам рускоезични астрологични сайтове, освен ако не са на Джйотиш тематика (в тази област са доста по-напред от нас).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Февруари 17, 2012, 03:09:13 pm »
Остава и да проверим дали готовите рецепти са приложими във всички казуси и карти.

да- и така става- ясно е, че няма 100% отговор- но наистина можем да проверим някоя "рецепта"
ако сте навити :), че няма да е лесно

Ще ти дам една по мои лични наблюдения.
"С Юпитер в 10-ти дом винаги ще има много работа за родения и то добре платена".
Отнася се както за наталната, така и за транзитната карта. Лично на мен, по време на този транзит ми се искаше да се клонирам. толкова много възможности имах за доходна работа, че не можех физически да ги поема всичките. И започнах да отказвам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Февруари 17, 2012, 03:10:38 pm »
супер стела- пускам нова тема- да почнем от юпитер :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Февруари 17, 2012, 03:17:24 pm »
Лили - отворих нова тема- мерси :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Февруари 17, 2012, 03:18:43 pm »
Пренасям си поста оттатък тогава. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #25 -: Февруари 17, 2012, 03:22:01 pm »
дали не трябваше да маркирам темата по някакъв начин, че да си личи, че е нещо като анкета?

*

Grace

• 2257
« Отговор #26 -: Февруари 17, 2012, 04:54:09 pm »
Остава и да проверим дали готовите рецепти са приложими във всички казуси и карти.

да- и така става- ясно е, че няма 100% отговор- но наистина можем да проверим някоя "рецепта"
ако сте навити :), че няма да е лесно

хайде да проверим следната рецепта :

знаете ли случай в който преминаването на транзитен Уран през 7 натален дом да НЕ Е донесло нов човек, връзка / бизнес или романтична /, независимо колко продължителна е била ?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #27 -: Февруари 17, 2012, 05:26:12 pm »

знаете ли случай в който преминаването на транзитен Уран през 7 натален дом да НЕ Е донесло нов човек, връзка / бизнес или романтична /, независимо колко продължителна е била ?

Е, ама то това продължава няколко години ;D. Ако не си се отдал на отшелничество, за пет-шест години все ще се завърти някой нов човек край теб. ;D

ПС. В моя случай всичките ми интимни връзки са започвали все в тоя период, включително и най-последната, продължаваща и до днес. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Papy

• 4343
« Отговор #28 -: Февруари 17, 2012, 05:32:04 pm »
ама нали събитието настъпва при орбис до 2 градуса-най-най-много

при мен току е минал десц- десц 1.28 уран- 2.30 в момента

и за сега не съм забегнала :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Февруари 17, 2012, 05:35:05 pm »

Е, ама то това продължава няколко години ;D. Ако не си се отдал на отшелничество, за пет-шест години все ще се завърти някой нов човек край теб. ;D

ПС. В моя случай всичките ми интимни връзки са започвали все в тоя период, включително и най-последната, продължаваща и до днес. ;D

И аз мисля, че това много трудно може да се провери.
При мен върху У7 даде развод. А при мой познат върху У7 даде съвместно съжителство.
А друг мой познат се ожени при транзит на Уран в 7-ми, но и Юпитер беше там.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #30 -: Февруари 17, 2012, 05:36:09 pm »

права си, дълъг период е  :blink:
но аз нямам предвид една двумесечна авантюра или седмични флиртове; макар че един Уран през 7-и може да даде доста дълги и бурни години с появата и изчезването на много хора в живота;  :blink:

но аз си мисля по-скоро за появата на някой значим / по един или друг начин човек / или връзка;

*

Grace

• 2257
« Отговор #31 -: Февруари 17, 2012, 05:38:48 pm »
Цитат
При мен върху У7 даде развод. А при мой познат върху У7 даде съвместно съжителство.

да, виждаш ли обаче, Стела, винаги нещо се случва по отношение на връзките.
интересно ми е има ли някой при който това да не се е отразило на връзката му, чрез него или чрез партнъора му ?

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Февруари 17, 2012, 06:27:44 pm »
Цитат

да, виждаш ли обаче, Стела, винаги нещо се случва по отношение на връзките.
интересно ми е има ли някой при който това да не се е отразило на връзката му, чрез него или чрез партнъора му ?

Е, как няма да се отрази - това е аспект на тежка планета. не може да не даде отражение. Абсурдно е даже да си го помисля. В една или в друга посока, ще се отрази. Особено, когато преминава през десцендента или направи съвпад с планета в 7-ми дом. При тебе как се е държал Уран през десцендента ти в Риби?

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Февруари 17, 2012, 06:43:46 pm »
ама нали събитието настъпва при орбис до 2 градуса-най-най-много

при мен току е минал десц- десц 1.28 уран- 2.30 в момента

и за сега не съм забегнала :)

Влиянието започва да се усеща до 3 гр. преди аспекта, като тука визирам съвпадите с планети.
Събития има и при по-големи орбиси, ако има няколко ретроградия. Събития настъпват и при ингрес в дом, до 3 гр. от куспида и при обръщане на посока на планета.

*

Papy

• 4343
« Отговор #34 -: Февруари 17, 2012, 07:00:11 pm »
ще ви информирам след известно време

дано не е нещо лошо...

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Февруари 17, 2012, 07:10:40 pm »
ще ви информирам след известно време

дано не е нещо лошо...

ще си го търсим.  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #36 -: Февруари 17, 2012, 07:43:16 pm »
Аз съм забелязала, че дългогодишните ми връзки винаги са започвали с транзит през СЛВ или ЮЛВ. Това обикновено е показтел за събитие, което ще се отрази на живота в дългосрочен план. При вас как е ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #37 -: Февруари 17, 2012, 07:47:11 pm »
а транзитен СЛВ в/у нещо?

наскоро гледах жените като раждат- обикновено оста СЛВ/ЮЛВ също е аспектирана - ма това сигурно всеки го знае

*

elfidka

• 3129
« Отговор #38 -: Февруари 17, 2012, 07:56:43 pm »

наскоро гледах жените като раждат- обикновено оста СЛВ/ЮЛВ също е аспектирана - ма това сигурно всеки го знае
Ми дава събития свърза ни с домовете с чиито управители съвпада.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Grace

• 2257
« Отговор #39 -: Февруари 17, 2012, 08:26:36 pm »

да, но ми е интересно да кажеш по-конкретно какви наблюдения имаш...