Нямам брат,имам сестра.. Нямам деца ,но много искам да си имам..
не знам за транзита на Уран през 5-и, но при съвпад към Слънце, посещението при кардиолог май е задължително
Цитат на: Papy в Април 09, 2012, 10:24:58 pmТа...да се върнем на тематаКой кои методи най-често използва и му работят?При мен работят соларите безотказно! Първо разглеждам само солара преди да го съпоставя към натал, ами то още като го погледна и акцентите за годината са ясни!Също работят и прогресии при мен, не се изразяват на вътрешно ниво, напротив, дават ми физическа проява. Следя си и прогресивните Новолуния и последващите фази, при мен те са от голямо значение!За транзити към радикс, някои работят, някои изобщо! Пример давам към момента: тр Сатурн на АЦ, втори път мина през него и НИЩО! Нито отслабнах, нито ми се развалиха зъбите, нито поех някакви по-големи отговорности, нито съм станала по-сериозна, нищо от изброените типични проявления!И последно за дирекциите: нямам наблюдение да работят, или поне аз не откривам връзката в моята карта.
Та...да се върнем на тематаКой кои методи най-често използва и му работят?
милки, сложи и натала плс, че така няма да се ориентираме в предсказанието :blink:
Цитат на: Milkyway в Април 10, 2012, 09:01:23 pmMayflower,кажи нещо за моят солар моля те :rolleyes:Какво ти се набива в очи :lol:Milkyway, това само по соларната карта набързо, разглеждам я все едно е натална, а пък чак след това съпоставям. Това което веднага виждам аз е Плутон в 10-ти,Уран, Меркурий и Слънце съвпад АЦ, хубав голям тригон... Със соларен Плутон в 10-ти соларен дом според мен имаш много добри шансове за израстване в кариерата, може а станеш по-привлекателна за околните, по-магнетична Ако имаш някакви амбиции свързани с работа, сега е времето да действаш! Някаква промяна индикира и Уран съвпад АЦ, може да е неочаквано, ти самата може да се чувстваш по-неспокойна, да си по-дейна и да си по-енергична. У на АЦ е ретро Марс в 6-ти, внимаваи за някакви дребни наранявания или пък конфликти на работното място. Но с тези тригони ми изглежда че това ще бъде една много успешна в професионално отношение година, която ще ти донесе и увеличение на финансите.Сега ако искаш налагай картата върху наталната и разгледай така, но доминантната тема според мен се хваща и от солара.
Mayflower,кажи нещо за моят солар моля те :rolleyes:Какво ти се набива в очи :lol: