Здравей Гост

Age Harmonic

• 71 Отговора
  • 8439 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Age Harmonic
« Отговор #20 -: Януари 26, 2013, 12:56:23 pm »
вижте сега купона :)

какво се е случило на този ден според вас

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Януари 26, 2013, 02:40:30 pm »
Мне
Обърни внимание на картите си:
-от 17.9.1989
-от 17.11.2003
Еднакви са, защото си пуснала 17 age harmonic-годишен
В астрото, както и аброуд каза, не може за ден

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Януари 26, 2013, 03:13:28 pm »
чети де

Цитат на: Papy
Еднакви са, защото си пуснала 17 age harmonic-годишен

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Януари 26, 2013, 03:38:14 pm »
М-отказвам се :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #24 -: Януари 26, 2013, 04:04:24 pm »
е-е, запали ме и сега ме оставяш сама да горя :)

Добре-само щото си работлива пчеличка :)

Каквото и да напишеш в другите полета-за месец и година, то си смята годишния хармоник за годината, чийто номер си написала в полето ден-в случая-17
И ти дрябва програма да ги построиш-ако искаш дай данните-обещавам да не транзитирам, прогресирам и т.н.

*

abroad

• 2187
« Отговор #25 -: Януари 26, 2013, 04:29:59 pm »

това само с един хармоник ли? :unsure:

прекъсване на работа

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Януари 26, 2013, 04:35:12 pm »
Ами странна е тази техника, но съм решила да я пробвам
Само с хармоника от самата дата на събитието, щото се предполага, че си е доста личен
Ей тука четох-разбира се, често се търсят и други "сигнали": стационарни спирки, солари, лунари и т.н.
http://members.ozemail.com.au/~dymock/index.html
« Последна редакция: Януари 26, 2013, 09:04:07 pm от Papy »

*

Papy

• 4343
« Отговор #27 -: Януари 26, 2013, 09:10:38 pm »
айде помагайте :)

кое ви прилича на сватба?

*

Papy

• 4343
« Отговор #28 -: Януари 26, 2013, 09:19:17 pm »
а ето и един хармоник със сигурен час- от сватба- за сравнение :)

« Отговор #29 -: Януари 26, 2013, 09:28:26 pm »
Ако картата от втория пост е сигурна сватба, значи никое от двете горни не ми се струва достатъчно силно.
Виж в картата са сватбата колко е силна асоциацията (съвпад) между класическите управители на оста АС/DC и много подходящо разположени в края 9-тия дом на договорите, почти в съвпад с върха на 10-тия дом (социален статус). Хармоничното положение на натално МС също е там. Сатурн в тригон с модерен У7.
В първите две карти имаме секстил между Меркурий и Юпитер. По-слабичко ми изглежда. Или и двете са на сватби тогава. ;D
Тогава избирам първата от двете горни карти заради съвпада на МС с DC и Луна/Сатурн. Но пък в 8-мия дом... хм. Втората карта с тези гранични оси не ми се струва безопасно да тълкувам. ;D

« Отговор #30 -: Януари 26, 2013, 09:37:21 pm »

Новолуние в 3-ти дом в компанията на Меркурий и Юпитер. Заминаване на пътешествие, започване или завършване на обучение? Юпитер е класически управител на 5-тия дом, в точна квадратура с Уран, управител на 4-ти. МС-то е в 4-ти. Майчинство, бащинство? Стига толкова предположения. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #31 -: Януари 26, 2013, 10:10:04 pm »
При случая с 2-те карти и сватбата-търсим всъщност час на раждане (от постовете на зара в съседната тема)
Те са на един човек-с различен час на раждане; можем да ги нагласим :)
И после да проверим по транзити как е положението

За отговор по първата карта-какво е събитието-да казвам ли вече?

« Отговор #32 -: Януари 26, 2013, 10:13:33 pm »
Нали за картите на Зара не си използвала моите грешни предположения за час на раждане? Нали тя смята, че АС е в Скорпион или Телец. Но отговорът на този въпрос май няма начин да узнаем (освен ако момчето не си каже часа на раждане).

Ако искаш кажи за най-първата карта. Ще ми бъде интересно това новолуние в 3-ти какво ще да е.

*

Papy

• 4343
« Отговор #33 -: Януари 26, 2013, 10:20:46 pm »
Покупка на кола :)
Сега виж как се наместват

А за картите на зара-взех нейното предположение за скорпион-2-те карти са с 1 час разлика, все пак тя поне малко го познава-за разлика от нас-иначе има да правя хармоници цяла вечер  :blink:

« Отговор #34 -: Януари 26, 2013, 10:22:26 pm »
Супер! За покупката на колата. На Хаус ще му хареса, ако прегледа тази тема.

*

Papy

• 4343
« Отговор #35 -: Януари 26, 2013, 10:34:16 pm »
сега по случая на зара

луна съвпад сатурн в едната карта е доста близък аспект, венера в 5-ти също е добре, уран близо до иц също е добре

ако може венера в 5-ти, сатурн/луна в 9-ти, меркурий в тригон с нептун- у7/у1- ще изглежда супер
сега ще се опитам да я наглася :)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #36 -: Януари 26, 2013, 10:57:07 pm »
Здравейте, пишещите в тази тема. Аз открих този и другия форуми именно и точно когато търсех инфо за хармониците. Имам 1 брой на списание "Астрожурнал", в което пише за хармониците. Мишел Гоклен ги е използвал и доколкото основата на астрологията като аспекти и особено минорните и кармичните отговарят на аритметика и най-вече -геометрия-числовото съотношение на аспекта  към -вписани геом. фитури в окръжността, чисто научно нещата работят. Има примери на хармоници, когато картата е със множествени съвпади ,с много Минорни аспекти, без мажорни. Там също мидпойнтите вършат работа. Имаше примери за картата на Моцарт, Боб Дилан и др. и нещата се връзваха. На друго място четох, че хармониците имат връзка с номерологията.
Апропо, Папи, нещо плутоново-скорпионово имаш ли в натала, ако не е твърде лично? ;)
А за уран -Аз имам квадрат на този със слънцето. Нещата зависят и от човека-Проработка на аспекта. Хороскопът не показва ръста на развитие/душата/ на индивида, така че да не приемаме нещата буквално, ОСОБЕНО за характера. То, затова-винаги трябва да има диалог с "клиента", за да се изчистят противоречията. Иначе-да се ходи при озарени свише, и при тях има добри, по-рядко -почтени.

*

Papy

• 4343
« Отговор #37 -: Януари 26, 2013, 11:28:28 pm »
енигма, какво да ти кажа- нивото на преработка е ала-бала :)
аз по принцип трудно се обиждам когато познавам човека, дори и малко, защото си мисля, че знам какво го движи и защо ми реагира по някакъв начин
другото е, че не може някой да ме уплаши мен- с мен :), аз си се познавам най-добре и никакви копи/пейстове не могат да ми влязат под кожата
и трето- всички сме грешни на този свят, хич и не си правя илюзии колко съм яка, но това няма да ме спре да правя най-доброто, на което съм способна, когато вярвам в нещо

относно скорпионовото- скоро ще имам повече, защото прогр ми асц ще стане скорпион- и тогава- тежко му на който ми противоречи  ;D (шегувам се) - ти защо реши, че имам скорпионово влияние?

уф- картата на зара ме измъчи- много са чувствителни тия хармоници

*

Papy

• 4343
« Отговор #38 -: Януари 26, 2013, 11:44:26 pm »
как ви се струва тая- ходи ли за сватба

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #39 -: Януари 27, 2013, 12:04:19 am »
енигма, какво да ти кажа- нивото на преработка е ала-бала :)
аз по принцип трудно се обиждам когато познавам човека, дори и малко, защото си мисля, че знам какво го движи и защо ми реагира по някакъв начин
другото е, че не може някой да ме уплаши мен- с мен :), аз си се познавам най-добре и никакви копи/пейстове не могат да ми влязат под кожата
и трето- всички сме грешни на този свят, хич и не си правя илюзии колко съм яка, но това няма да ме спре да правя най-доброто, на което съм способна, когато вярвам в нещо

относно скорпионовото- скоро ще имам повече, защото прогр ми асц ще стане скорпион- и тогава- тежко му на който ми противоречи  ;D (шегувам се) - ти защо реши, че имам скорпионово влияние?

уф- картата на зара ме измъчи- много са чувствителни тия хармоници
Уау, искаш да кажеш,че характерът ти грам не се е променил от детството ти, и то осъзнато от теб и с работа върху себе си? Не ми се вярва.
Ами-така го реших, усетих. :blink:
Не ми отговаряй, не е нужно.