Здравей Гост

Пълнолуние на 08/03/2012 в 18,13 *Дева

• 119 Отговора
  • 12935 Прегледи
Re: Пълнолуние на 08/03/2012 в 18,13 *Дева
« Отговор #20 -: Март 06, 2012, 07:35:09 am »

А какво пиши за тези с лунно затъмнение върху Меркурий?  :blink:

ПП: Плутон не е лична планета, така че не се стряскайте със Стела.  ;)
и на мен е на Асц,Плуто и държи две лични, венера и луна

а лунация  върху меркурий
разговори,преподаване,изпити,учене,писане,курс по обучение- неща започнати по новолуние,се финализират при пълнолуние
изнасяне на речи,кратки пътувания с млади хора,нещо ще завършваш,свързано с близко обкръжение, или може да засегне брат ти,
всичко зависи от статуса на нат.Меркурий
ако беше новолуние - нова кола,дом.техника при подкрепящи асп.

сега погледнах в картата ти,мерка е неаспектиран ,У8 и 11, възм. са договорености,относно финансирането на общ проект,където ти ще участваш
« Последна редакция: Март 06, 2012, 07:48:02 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #21 -: Март 06, 2012, 07:49:33 am »
Точно върху лилит в 4 дом,квадрат Марс.Това ,че е върху лилит как дя го тълкувам?

*

Grace

• 2257
« Отговор #22 -: Март 06, 2012, 10:27:25 am »
ха, сега прочетох при Ръшман,че лунно затъмнение върху или напр.асп. с  нат. Плутон е загуба на власт
изплуват неприятни тайни от миналото,травматизиращи,с който човек трябва да се справи
емоц.сривове,  загуба на власт над себе си,  злоупотреба с власт

това е пълнолуние ,да видим по сила какво ще изплува на повърхността,от скрито в гардероба

Ох, пак започнах да се притеснявам заради това, което е написала Ръшман. При мен лунното затъмнение в Дева ще бъде точно върху натален Плутон в 9-ти дом.

споко с тоя Плутон - хиляди хора го имат този съвпад с пълнолунието. но не е затъмнение. все пак не е лична планета, зависи от дома и от аспектите на Плутон в натала.

*

Divna

• 2478
« Отговор #23 -: Март 06, 2012, 12:00:37 pm »
Благодаря, Стреличка!  :kissd:

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Март 06, 2012, 12:38:16 pm »
ха, сега прочетох при Ръшман,че лунно затъмнение върху или напр.асп. с  нат. Плутон е загуба на власт
изплуват неприятни тайни от миналото,травматизиращи,с който човек трябва да се справи
емоц.сривове,  загуба на власт над себе си,  злоупотреба с власт

това е пълнолуние ,да видим по сила какво ще изплува на повърхността,от скрито в гардероба

Ох, пак започнах да се притеснявам заради това, което е написала Ръшман. При мен лунното затъмнение в Дева ще бъде точно върху натален Плутон в 9-ти дом.

споко с тоя Плутон - хиляди хора го имат този съвпад с пълнолунието. но не е затъмнение. все пак не е лична планета, зависи от дома и от аспектите на Плутон в натала.

Ам, представи си, че настъпи масова психоза на родените с Плутон в Дева във втората декада и тръгнат по улиците по пълнолуние?   :-[
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #25 -: Март 06, 2012, 05:04:50 pm »
При мен пък да ви кажа пълната Луна е в пълен съвпад с наталния Асцендент това какво означава?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Март 06, 2012, 05:30:34 pm »

Ам, представи си, че настъпи масова психоза на родените с Плутон в Дева във втората декада и тръгнат по улиците по пълнолуние?   :-[
И всички са зомбита, или по-добре-върколаци...  ;D

Спокойно, стела, плутон не е чак такъв гадняр
Най-много да осъзнаеш, че някъде трябва повече натиск, влияние, енергия да хвърлиш...

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Март 06, 2012, 05:40:25 pm »

Най-много да осъзнаеш, че някъде трябва повече натиск, влияние, енергия да хвърлиш...

Аааа, прояви се вече при мен затъмнението - скандал в Здравното министерство относно изпълнението на  Програмата за превенция на ХИВ/СПИН и туберкулоза. Нашата фондация работи по тази програма. Тя се финансира от Глобалния фонд по ХИВ/СПИН, туберкулоза и малария - Плутон.

Така глобалните проблеми - Плутон оказват влияние върху една личност. Фондацията на мене ми е по 11-ти дом, а Плутон го управлява. А луната ми управлява 8 дом - донорите.

ПП. Някакъв журналист писал нещо в пресата относно изразходването на средствата по тази програма и всички са под пара.
« Последна редакция: Март 06, 2012, 05:45:10 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #28 -: Март 06, 2012, 06:24:59 pm »
Мии-бързо оправяйте документацията, ако има какво да се оправя де-не е казано, че нещата ще завършат зле. Все пак 11 дом е и на приятелите, пък и нали е пълнолуние, не затъмнение-някой може да помогне с нещо-да събереш стари приятелски дългове...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #29 -: Март 06, 2012, 06:33:12 pm »
Виж какво интересно проявление при Стела....
А бе всичко си има значение дано всичко да е ОК .
А на мен какво ли ще ми донесе това пълнолуние...на К2 се пада....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #30 -: Март 06, 2012, 06:50:01 pm »

на 8 март всичко е възможно ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Март 06, 2012, 06:57:10 pm »

на 8 март всичко е възможно ;D

Хахахаха! Представих си стадо зомбирани, пияни жени на средна възраст, бродещи по улиците на града по пълнолуние. :72:  И как всички мъже, залостват вратите, гасят лампите и спускат щорите.  :haha: :haha: :haha:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Март 06, 2012, 06:59:54 pm »
Хахахаха! Представих си стадо зомбирани, пияни жени на средна възраст, бродещи по улиците на града по пълнолуние. :72:  И как всички мъже, залостват вратите, гасят лампите и спускат щорите.  :haha: :haha: :haha:

Божеее, това ли ни чака по уранова опозиция?  ;D :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Март 06, 2012, 07:05:29 pm »

Божеее, това ли ни чака по уранова опозиция?  ;D :57:

Не. При съвпад на пълна луна с Плутон в Дева. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Март 06, 2012, 07:07:25 pm »
Виж какво интересно проявление при Стела....
А бе всичко си има значение дано всичко да е ОК .
А на мен какво ли ще ми донесе това пълнолуние...на К2 се пада....

Мен не ме касае лично. Ударите са по държавната администрация, по точно по министерство на здравеопазването. Но индиректно засяга всички фондации, които работят по програмата - от цялата страна, а те не са малко.

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Март 06, 2012, 07:09:27 pm »
Мии-бързо оправяйте документацията, ако има какво да се оправя де-не е казано, че нещата ще завършат зле. Все пак 11 дом е и на приятелите, пък и нали е пълнолуние, не затъмнение-някой може да помогне с нещо-да събереш стари приятелски дългове...

Не, моите отчети са приети и всичко ми е наред. Те засягат горните етажи на властта - обществените поръчки. Ние нямаме такива.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #36 -: Март 06, 2012, 08:37:07 pm »
Днес точно четох една дама за ъглите и как трябва повече да им се обръща внимание и открих как това пълнолуние ще ми помогне да ги изуча от първа ръка.  :mellow: Слънцето във 2ри натален тригон към МЦ и Дсц. Луната в 8ми натален тригон към Асц и ИЦ. Вода и земя. И +– 2 градуса, доста точно. Интересно "съвпадение".

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #37 -: Март 06, 2012, 10:26:20 pm »
Пълнолунието ми е в 9ти дом в съвпад със Слънце, тригон с Марс, опозиция с Юпитер, квадрат Уран.

..нещо интересно ще да е  :blink:

« Отговор #38 -: Март 07, 2012, 06:33:20 am »

това е най-страшният мъжки кошмар,особенно ако се повтаря от детството :mellow: :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #39 -: Март 07, 2012, 11:53:54 am »
На мен ми е на градус и нещо от натална луна.
Слънце съвпад натална в четвърти, и слънце, и луна са ми управители на 9-и дом.
Чужбинаааааааа
 :yahoo: :rolf: :49: