Здравей Гост

"затворени""изолирани" домове 6,8,12 и планетите в тях

• 223 Отговора
  • 28670 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: "затворени""изолирани" домове 6,8,12 и планетите в тях
« Отговор #80 -: Февруари 27, 2012, 08:50:28 pm »
в цикъл ли си, та си наелектризе

това беше излишно сега да го казваш. не не съм в цикъл и не съм електризе.Притеснена съм, защото ми влезе вирус от ФБ.

Разговарям. защо пречи ли? Спирам да пиша, за да не те дразня.

ПП. А на Мадона часът е спорен. Дори и да е същия - все пак имаме Лъв тук. И пак опряхме до есенциалните достойнства на Слънцето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #81 -: Февруари 27, 2012, 09:00:44 pm »
така Сатурн ми е в 6 Водолей,при транзит през 8 дом - Овен с какво ще ме щади по темите на 8,след като е падение в Овен,и в 12 дом - Лъв/заточение/ с какво ще ме щади по темите на 12, ако може като на кокер шпаньол да ми кажеш
За транзитите през домовете питай Стела.
Мен мрънкането ми е за натала. Та, в натала, тъй като управлява шести, ще те пощади, като няма да те дари с лошо здраве, а напротив, ще си държелива и жилава. Ако управлява седми, няма да ти отнеме съпруга, а ще те сподоби с такъв рано и задълго.
А освен това, тъй като сигурно ти управлява и пети,  няма да те лиши от деца.

Но твоят Сатурн си е в добро космично състояние, и значи, нали, бил добър априори, и повече дава, отколкото взема. А къде какво взема и дава мимоходом, не знам.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #82 -: Февруари 27, 2012, 09:10:14 pm »

това беше излишно сега да го казваш. не не съм в цикъл и не съм електризе.Притеснена съм, защото ми влезе вирус от ФБ.

извинявай,не спирай да пишеш, не пречиш
от сатурн върху марс забелязах едно такова оспорване на всяко твърдение,авторитет при теб, забелязваш ли промяната

http://www.youtube.com/watch?v=QOBy7AVc82M&feature=related
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #83 -: Февруари 27, 2012, 09:12:33 pm »
дияна, дай сега и за мен :) моя управлява 4, а е в 10- в рак - ретрограден
та при транзит през 1-ви какво да чакам :)

п.п. и не се карайте, защото аз нали съм нова- и като взех да търся по стари-хубави теми- много имате такива- попаднах на еднииии...
ма то кирливи ризи, ма то егота...и докато стигна до съдържателен пост- 10 страници блалала

пък форума си е чуден, и много знаещи хора има тука :)

« Отговор #84 -: Февруари 27, 2012, 09:22:46 pm »
така Сатурн ми е в 6 Водолей,при транзит през 8 дом - Овен с какво ще ме щади по темите на 8,след като е падение в Овен,и в 12 дом - Лъв/заточение/ с какво ще ме щади по темите на 12, ако може като на кокер шпаньол да ми кажеш
За транзитите през домовете питай Стела.
Мен мрънкането ми е за натала. Та, в натала, тъй като управлява шести, ще те пощади, като няма да те дари с лошо здраве, а напротив, ще си държелива и жилава. Ако управлява седми, няма да ти отнеме съпруга, а ще те сподоби с такъв рано и задълго.
А освен това, тъй като сигурно ти управлява и пети,  няма да те лиши от деца.

Но твоят Сатурн си е в добро космично състояние, и значи, нали, бил добър априори, и повече дава, отколкото взема. А къде какво взема и дава мимоходом, не знам.

благодаря ти  :blink:

а когато се намира в кралски последен градус Водолей, дава ли допълнителна сила към статуса му,или се счита анаретен

*

Papy

• 4343
« Отговор #85 -: Февруари 27, 2012, 09:35:14 pm »
нищо не е само по себе си

*

Stella

• 7765
« Отговор #86 -: Февруари 27, 2012, 09:40:45 pm »

извинявай,не спирай да пишеш, не пречиш
от сатурн върху марс забелязах едно такова оспорване на всяко твърдение,авторитет при теб, забелязваш ли промяната

http://www.youtube.com/watch?v=QOBy7AVc82M&feature=related

Тц, не позна за Сатурн. Там е от 3 месеца.
Марс в Дева ми опозира Венерата и съм чувствителна на агресия.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #87 -: Февруари 27, 2012, 09:41:53 pm »
Моят Сатурн е в 7-ми, но куспидата на 7-ми е в Рак, а Сатурн е в първите градуси на Лъв, кое има по-голямо значение - Рак или Лъв? Иначе е гадничък там... В съвпад с Луна е, но тя си е в Рака, макар и накрая. Сатурн ми управлява Асцендента  иначе.

Моят 8-ми е населен - Венера, Плутон и Меркурий. От Дева през Везни до Скорпион, все е 8-ми. Венерата там я усещам по-скоро добре, чрез парите на другите. Плутон... не съм сигурна, сега имам по-сериозен транзит към натален Плутон и може би ще го усетя по-осезаемо, но в общи линии като засилване на скорпионското Слънце, надълбоко, потайно, скрити неща, вътрешни. Меркурия не съм сигурна дали не действа като 9-ти домовец, макар че обичам да дълбая. Но определено и моят транзит на Сатурн през 8-ми беше кошмар. Макар, че 8-ми дом не ми е нито вРак, нито е воден, пак беше много труден транзит.

В 6-ти ми е Марс в Рак. От всичко, което съм изчела за това положение, много малко мога да отнеса към себе си.

Синът ми има натален Марс в 12-ти в опозиция с натален Плутон в 6-ти. Много ме притеснява тази конфигурация.  :'( :-\ :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #88 -: Февруари 27, 2012, 09:44:40 pm »
Я кажи за Марс в Рак повече. С кое не си съгласна?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #89 -: Февруари 27, 2012, 09:52:23 pm »
Вече не помня всичко, което съм изчела, било е отдавна. Но в общи линии бях чела, че това е слаба позиция за Марс (аз съм бивш активен спортист и до ден днешен съм в спорта, без състезание не мога да живея, дори в работата ми трябва постоянно състезание, иначе умирам буквално), че е пасивно-агресивен (аз по-скоро ще издера на някого очите, отколкото да се занимавам с пасивно тровене на живота му), че има затруднения с изявата (тук по-скоро се намесва една Луна и едно детство, но не ми се струва, че е точно Марс, защото енергията е много по-емоционална и по-лунна, Марс искаше изява, но Луната му тъпчеше по главата)... Сега не мога да се сетя какви други работи бяха. Но в общи линии Марсът си ме ръчкаше, и продължава, много енергично, освен ако някой друг не го е заместил, но не знам кой би могъл. Може би няколкото сложни здравни ситуации са били във връзка с този Марс в 6-ти, в детството най-вече. Някъде бях чела, че води и до конфликти с колеги/началници, това е вярно.

« Отговор #90 -: Февруари 27, 2012, 09:53:43 pm »
Тц, не позна за Сатурн. Там е от 3 месеца.
Марс в Дева ми опозира Венерата и съм чувствителна на агресия.
бе не искам да познавам,просто наблюдавам
а отричаш или не ,сатурн си е факт видим от доста време при теб

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #91 -: Февруари 27, 2012, 10:04:23 pm »
Значи и това с разводите е вярно, не го знаех.

Аз никога не съм ги търсила конфликтите, те сами ме намираха. Винаги някаква ситуация се заформяше, в която се гнетеше напрежение. дали от лични чувства/намерения, които нямаше изгледи да се материализират (свалки) или от интриги, но напрежението си беше там. И аз пинеже не съм от най-дипломатичните, конфликтът избухваше с пълна сила. Но във вашия случай това явно не е така. По-скоро имам чувството, че не Марс в рак е пасивно-агресивен, а привлича такова отношение по някакъв начин, но това за мен е вярно. Иначе не, аз съм най-щастлива в собствения си офис и изобщо не изпитвам нужда от конфликти. Не държа да се социализирам, но състезанието да е с обща цел и в обща полза, да се дава най-доброто от себе си, да се работи на макс, да се стои посреднощ, да се натоварва до пълен откат, да се гони винаги по-високо - това ми е Марса на мен.

Това е интересно, че на него му липсва началническа фигура, аз пък мечтая винаги за мое собствено дело, най-добре се чувствам когато работя сама... Май не е Марс това, много са различни нещата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #92 -: Февруари 27, 2012, 10:08:02 pm »
Сигурна ли си, че се кара с теб по тази причина? Той е овен, нали? Според мен ама изобщо не те приема като началник. Дори хипоптетична възможност за такова възприятие НЯМА.
Според мен трябва да обърнеш нещата. Не Той иска да му бъдеш начлник (звучи нелепо), а Ти имаш силни аспирации в тази посока. Въпросът е защо и е ли е възможна за теб тази роля? :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 10:17:33 pm от Uran »

*

abroad

• 2187
« Отговор #93 -: Февруари 27, 2012, 10:16:54 pm »

...и значи, нали, бил добър априори, и повече дава, отколкото взема. А къде какво взема и дава мимоходом, не знам.

остави ти таз работа - силен Сатурн да давал, може, но в по следващия живот :blink:, все пак говорим за Сатурн, да не изпадаме в излишно умиление, поради проработките му :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #94 -: Февруари 27, 2012, 10:21:48 pm »
Значи и това с разводите е вярно, не го знаех.

Аз никога не съм ги търсила конфликтите, те сами ме намираха. Винаги някаква ситуация се заформяше, в която се гнетеше напрежение. дали от лични чувства/намерения, които нямаше изгледи да се материализират (свалки) или от интриги, но напрежението си беше там. И аз пинеже не съм от най-дипломатичните, конфликтът избухваше с пълна сила. Но във вашия случай това явно не е така. По-скоро имам чувството, че не Марс в рак е пасивно-агресивен, а привлича такова отношение по някакъв начин, но това за мен е вярно. Иначе не, аз съм най-щастлива в собствения си офис и изобщо не изпитвам нужда от конфликти. Не държа да се социализирам, но състезанието да е с обща цел и в обща полза, да се дава най-доброто от себе си, да се работи на макс, да се стои посреднощ, да се натоварва до пълен откат, да се гони винаги по-високо - това ми е Марса на мен.

Това е интересно, че на него му липсва началническа фигура, аз пък мечтая винаги за мое собствено дело, най-добре се чувствам когато работя сама... Май не е Марс това, много са различни нещата.

Ами той винаги е спорил с началници, но това вероятно е от кардиналния му Меркурий - управител на МЦ, който е изгорен, в квадрат с Марс в Рак и в опозиция с Плутон. Може от зле аспектирания У10 да идва желанието за спор с началници.

*

abroad

• 2187
« Отговор #95 -: Февруари 27, 2012, 10:22:37 pm »
по отношение прехода му през домовете - статистиката (при мен, защото не съм изследвала други) сочи най-тежко положение през 5ти и 8ми, но това със сигурност не са изолирани случаи, тоест има и други съпътстващи фактори по същото време като съвкупност

*

Stella

• 7765
« Отговор #96 -: Февруари 27, 2012, 10:30:42 pm »
по отношение прехода му през домовете - статистиката (при мен, защото не съм изследвала други) сочи най-тежко положение през 5ти и 8ми, но това със сигурност не са изолирани случаи, тоест има и други съпътстващи фактори по същото време като съвкупност

кои знаци са ти на 5-ти и на 8-ми дом?

*

Uran

• 6041
« Отговор #97 -: Февруари 27, 2012, 10:53:41 pm »
Има решения които вземам аз и такива, които поема той, но в повечето случаи има дебат и се случва единият да промени първоначлното си мнение и не е непременно той. ;) :blink:
Знам в кое аз съм добра и в кое той ме превъзхожда многократно. Той е по-дипломатичен от мен, а и чаровен. Разговорите с жени ги оставям на него. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #98 -: Февруари 27, 2012, 10:58:23 pm »
Има решения които вземам аз и такива, които поема той, но в повечето случаи има дебат и се случва единият да промени първоначлното си мнение и не е непременно той. ;) :blink:
Знам в кое аз съм добра и в кое той ме превъзхожда многократно. Той е по-дипломатичен от мен, а и чаровен. Разговорите с жени ги оставям на него. :blink:

Знаех, че така ще ми отговориш.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #99 -: Февруари 27, 2012, 11:27:06 pm »
Делегира ми се вземане на решения защото се знае, че си стоя зад думите и при промяна на ситуацията няма да шикалкавя... та.. не е лъжица за всяка уста поемането на отговорност т.е. вземането на решения. :blink:
Рядко съм виждала жени да не кажа никак, които да си стоят зад думите и да си носят последствията. При мен вероятно се дължи на оФчия ми акцент.