Работяги даааа, но не и реализирани - със сума ти таланти и потенциали, а на края си остават само на ниво работяги. Аз за себе си съм го приела отдавна, но за сина ми не съм съгласна...Ма 6-му дом е пълен - Меркурий, Слънце, Плутон, Венера, че и СЛВ му е там, У10 е Уран в 9-ти Козирог, съвпад с Нептун, а Сатурна му в Риби-11, 6-12 дом където са Скорпион и Телец са интерсептирани....
Всъщност, си мисля, за планетите в 12-ти дом. Ако символичните дирекции означават докъде сме стигнали с развитието си като характери и личности или като души, то тези които имат планети в 12-ти дом, при преминаването им по симв.дирекция в 1-ви символизира всичко, което е по първи в съответния знак...Тогава намирам логика, за Слънцата в 12-ти дом, които са силно изявени артисти, художници и други хора на културата и науката. Схванахте ли ми мислата

, по същата аналогия и за другите лични и тежки планети....В подкрепа на това твърдение, в момента по симв.дирекция Сатурна ми е в първи - нямам никакъв проблем с килограмите, ям квото си искам, като гледам явно така ще е сигурно до към 60 годишна. А всъщност генетически при нас след 40 години, жените стават като матрони. :rolleyes: Дано теорията ми е права....