Здравей Гост

Точката на брака

• 88 Отговора
  • 14114 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Точката на брака
« Отговор #20 -: Март 05, 2012, 04:59:47 pm »
Аброуд, ти пак се вкарваш в сценарий.  ;D Уж нямаш и идеен замисъл за любов, камо ли за брак, ама за всеки случай си направила справка за всички точки.  ;D

писах, че нямам, а не че не искам ;D

Къде е Венера в радикса ти? Няма ли някой транзит скоро да я "събуди"?

Не съм се "запознавала" с радикса ти, затова за съжаление не мога да се изкажа.
Погледни дали някоя активна планета или планета от активен дом ще активира скоро натална Венера.

« Отговор #21 -: Март 05, 2012, 05:49:57 pm »
хубаво, при някои дава резултат, но пак съм на мнението на Дияна за управители на домове, терми, декади и триплицитети;
 Valiastankova,  а кой е у на 7  за теб? и къде се намира у на 7

У7 е Слънце,намира се в 5 дом Рак  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #22 -: Март 05, 2012, 05:58:41 pm »
Нещо май не работи при мен тази точка .....
Или на мога да я изчисля правилно.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

abroad

• 2187
« Отговор #23 -: Март 05, 2012, 06:26:23 pm »

да, Сатурн през 2022, Плутон през 2030 ;D, но то като се замисли човек и през Слънце/У7 да мине пак стига, но някъде към 2017 се очертава ;D
всъщност не знам как изглежда отстрани, но се шегувам, защото нищо друго не ми остава :blink:
наясно съм, че ситият на гладния не вярва, макар и да съм определено толерантна към нямащите друга аналогия на Венера :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #24 -: Март 05, 2012, 06:35:34 pm »

да, Сатурн през 2022, Плутон през 2030 ;D, но то като се замисли човек и през Слънце/У7 да мине пак стига, но някъде към 2017 се очертава ;D
всъщност не знам как изглежда отстрани, но се шегувам, защото нищо друго не ми остава :blink:
наясно съм, че ситият на гладния не вярва, макар и да съм определено толерантна към нямащите друга аналогия на Венера :blink:

Абе няма да я оставим тази твоя Венера да чака до следващото хилядолетие.  ;D Налага се бързо да я събудим. Кажи ми в кой градус и в кой знак е?

Имаш ли планети по оста 1/7 или 5/11? Първи и пети дом са активни. На Венера и трябва някоя планета, която идва от активен дом или активна планета Слънце, Марс, както и Юпитер. При мен той свърши голяма работа миналата година, минавайки през 5ти и опозирайки нат. Венера.

*

abroad

• 2187
« Отговор #25 -: Март 05, 2012, 07:46:09 pm »

Абе няма да я оставим тази твоя Венера да чака до следващото хилядолетие.  ;D Налага се бързо да я събудим. Кажи ми в кой градус и в кой знак е?

Имаш ли планети по оста 1/7 или 5/11? Първи и пети дом са активни. На Венера и трябва някоя планета, която идва от активен дом или активна планета Слънце, Марс, както и Юпитер. При мен той свърши голяма работа миналата година, минавайки през 5ти и опозирайки нат. Венера.

Благодаря, Дивна :blink:
но не се хаби, няма смисъл
имам планети точно където трябва, и активности по същите места, достатъчно често, но какво от това
научих се да му викам "съдба" :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #26 -: Март 05, 2012, 07:52:43 pm »
Както желаеш.  :blink: Когато решиш и ако решиш, ще се радвам да погледна и да ти кажа какво мисля. Пък знае ли човек, може и да има смисъл. Иначе защо да ти предлагам да го правя?!  :blink:
За мен беше удоволствие и не го приемам като "хабене". Марс в съвпад със СЛВ не си хаби енергията за няма що.  ;)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #27 -: Март 05, 2012, 08:11:54 pm »
имам планети точно където трябва, и активности по същите места, достатъчно често, но какво от това
abroad, тази година ще заформиш интимна връзка, имах прозрение  ;) 
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Papy

• 4343
« Отговор #28 -: Март 05, 2012, 08:25:36 pm »
Само да намекна, че човек може да се влюбва и жени не само по венерата
Аз като съм се женила съм имала тр плутон съвпад нат плутон в 3-ти, тр нептун съвп нат слънце в 5-ти. Говоря за доста точни съвпади, че те тия са бавни, нат венера няма никакъв интересен мажорен аспект, транзитната-опозиция на слв-и това е

*

abroad

• 2187
« Отговор #29 -: Март 05, 2012, 08:37:52 pm »
abroad, тази година ще заформиш интимна връзка, имах прозрение  ;)

:blink: и аз имам прозрения, но в други посоки
благодаря :blink:
инитмните връзки не са ми приоритет от едно известно време, любовта ми остава все така важна, но все по далечна

*

abroad

• 2187
« Отговор #30 -: Март 05, 2012, 08:38:59 pm »

затова и не говорим само за венерата, а и не само за брака :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #31 -: Март 05, 2012, 08:49:30 pm »
Еми...говорихте за някаква "заспала" венера... :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #32 -: Март 05, 2012, 08:52:19 pm »
Еми...говорихте за някаква "заспала" венера... :blink:

извинявай, не съм от многословните, нито от красноречивите :blink:

но то като се замисли човек и през Слънце/У7 да мине пак стига, но някъде към 2017 се очертава ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #33 -: Март 05, 2012, 09:02:18 pm »
Аз като съм се женила съм имала тр плутон съвпад нат плутон в 3-ти, тр нептун съвп нат слънце в 5-ти. Говоря за доста точни съвпади, че те тия са бавни, нат венера няма никакъв интересен мажорен аспект, транзитната-опозиция на слв-и това е

абе хора, вие ъглите броите ли ги изобщо ? има ли значимо събитие без засегнат ъгъл? хайде да направим една бърза проверка ..

*

Papy

• 4343
« Отговор #34 -: Март 05, 2012, 09:04:55 pm »
Броя ги - ама като няма - няма

*

Kaya

• 2893
« Отговор #35 -: Март 05, 2012, 09:19:18 pm »
хубаво, при някои дава резултат, но пак съм на мнението на Дияна за управители на домове, терми, декади и триплицитети;

абе жена, ти си имаш брак по любов още по натал ;D дали пък наталната ти луна нее някъде по ъглите? би  трябвало щом брака и бебшока са ранни

за аброуд, знам я аз  :P пече се там либофф да видим само тайминга :97:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #36 -: Март 05, 2012, 09:20:16 pm »
Броя ги - ама като няма - няма
начи неточност при часа на рождение- няма как ъгловатото да не върши работа

« Отговор #37 -: Март 05, 2012, 09:33:24 pm »

абе жена, ти си имаш брак по любов още по натал ;D дали пък наталната ти луна нее някъде по ъглите? би  трябвало щом брака и бебшока са ранни

Луната ми е във Везни 8 дом  :rolleyes: Да се надяваме да е само 1 тоз брат по любов  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #38 -: Март 05, 2012, 09:40:09 pm »
жените гледаме марсове и слъца ( т..е гледаш слънце само след брака и аспекти) луна гледа мъжете и се гледа за деца

*

abroad

• 2187
« Отговор #39 -: Март 05, 2012, 09:56:16 pm »

на вас в повече ли идва секстила Венера/Нептун, или на мен не действа, дето си го имам по рождение :P
каква любов, без пет лева ;D