Здравей Гост

Затъмнение 21 май 2012

• 120 Отговора
  • 18443 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Затъмнение 21 май 2012
« Отговор #80 -: Май 16, 2012, 04:37:00 pm »
А някъде пише ли за съвпада и опозицията??

*

Mia21

• 2502
« Отговор #81 -: Май 17, 2012, 09:47:27 pm »
Някой знае ли каква е продължителността на това затъмнение?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Май 18, 2012, 05:34:28 pm »
Някой знае ли каква е продължителността на това затъмнение?

Около 3 мин. над Б-я...Максимална продължителност над Тихия океан 5мин. 49 сек.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Май 18, 2012, 05:43:44 pm »
Стела, това го пиша единствено от опита си по отношение "работата" и начинът "на действие" на затъмненията - не съм го прочела. Наблюдавам ги от няколко години. И общо взето имах предвид точно това, което си написала в края на коментара си - цикличността т.е. те са част от процес, който не е от днес за утре, нито пък е "от главата за краката".

Примерно съм имала наблюдения на случаи, при които затъмнението влиза в "роля" след повече от половин година. Така че както написаното някъде от някого за връзката между неговата продължителност и съответстващия й срок за неговата "активност", така и изявлението, че затъмнението има значение до другото такова за мен е клише и обща фраза, която няма как да има индивидуално значение по принцип.

За вида на слънчевото затъмнение исках само да кажа, че независимо от това дали е пълно, частично и т.н. ефекта, ако евентуално има такъв, ще е налице т.е. няма разлика в ефективността както ти я нарече спрямо този фактор. Марая беше споменала по-горе, а и по принцип битува подобно твърдение, което предполагам е и източникът на подобни твърдения, че времетраенето на самото затъмнение е от значение за периода, в който то ще има значение. Моят отговор, че това не е такъв фактор в случая беше насочен именно към тази информация просто защото не съм забелязала от опита си подобна корелация.

Астрономическите факти са ни ясни предполагам на повечето от нас, но не обсъждането им ми беше целта на коментара, а чисто философската страна на нещата.

Самото времетраене на затъмнението определя процесите в мунданен план. След като с това се поставя начало на цикъл ...то самото затъмнение е цикъл.
В този ред на мисли , аз също следя затъмненията от много време и считам, че акцента на нодлната ос е основен фактор в предсказателен план. Ето защо и доста астролози смятат, че има фаталност /особено руската школа...и индийската също/...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Май 20, 2012, 02:26:59 pm »
Kак сте? :rolleyes:
Усещате ли затъмнението?

*

Papy

• 4343
« Отговор #85 -: Май 20, 2012, 02:32:08 pm »
Не-отивам да си боядисвам косата

Ама...има някои много дразнещи хора

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Май 20, 2012, 02:35:35 pm »
Не-отивам да си боядисвам косата

Ама...има някои много дразнещи хора

Дали...нещо не им засяга затъмнението на тези хора? :rolleyes: ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #87 -: Май 20, 2012, 02:41:28 pm »
Ми...едно дете на около 5-6 години изпадна в неистов плач докато го подстригваха и 5 човека около него, вкл майка му и баща му, се побъркаха

Докато карах поне 3-ма изпревариха други отдясно
В магазина по опашките се караха и блъскаха, все едно безплатна храна има...
Ей такива разни...затъмнени

При теб как е  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #88 -: Май 20, 2012, 02:44:05 pm »
И аз това щях да питам. :blink:
Как сте в навечерието на затъмнението??

При мен има предпоставки за разни неща...но те ще се проявят като започне  седмицата.
Защото в къщи, пред компютъра,на мивката,и на печката  с тенджерите няма как да стане ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #89 -: Май 20, 2012, 03:19:41 pm »
На К6 е при мене в квадрат с У6,7. Засега ми се очертава промяна в партньорството във връзка с работата, напускане на колега, а аз ще трябва да поема и неговите длъжностни задължения, така реших.  И без това Юпитер ще ми влезе в 6-ти дом, което е показател за повече работа. А тригонът му със светилата във втори ще се изрази и в повишено заплащане, разбира се.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #90 -: Май 20, 2012, 03:48:06 pm »
при мен е на 3*преди МЦ, опонира нат Нептун....прогресивно е в 8дом,съвпад с прогр Слънце...очаквам нещо по 8дом....стабилизиране на нестабилно партньорство по този дом ,но дали - ще видим.........  в трепетно очакване съм   ;D

......въпросния партньор е по 9ти дом.....където е и затъмнението ми...
« Последна редакция: Май 20, 2012, 04:05:34 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #91 -: Май 20, 2012, 07:57:53 pm »
Kак сте? :rolleyes:
Усещате ли затъмнението?

Усещам го , Марая, и още как! Проблеми и невървеж на всички фронтове. Чудя се това ли трябва да очаквам от него.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Май 20, 2012, 08:14:52 pm »
На К6 е при мене в квадрат с У6,7. Засега ми се очертава промяна в партньорството във връзка с работата, напускане на колега, а аз ще трябва да поема и неговите длъжностни задължения, така реших.  И без това Юпитер ще ми влезе в 6-ти дом, което е показател за повече работа. А тригонът му със светилата във втори ще се изрази и в повишено заплащане, разбира се.

А какво правят управителите на 5-ти и 7-ми дом?

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Май 20, 2012, 08:17:37 pm »
Ми...едно дете на около 5-6 години изпадна в неистов плач докато го подстригваха и 5 човека около него, вкл майка му и баща му, се побъркаха

Докато карах поне 3-ма изпревариха други отдясно
В магазина по опашките се караха и блъскаха, все едно безплатна храна има...
Ей такива разни...затъмнени

При теб как е  :blink:

Очакване...в трепетно очакване съм... :wub: Освен , че утре пристига мъжа с който живея...нищо за сега...,но и това не е малко.., иначе на 21 имам новолуние...,а след 24-ти тежки разговори...И все пак в очакване на плащане съм... ;D ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #94 -: Май 20, 2012, 08:56:35 pm »

Очакване...в трепетно очакване съм... :wub: Освен , че утре пристига мъжа с който живея...нищо за сега...,но и това не е малко.., иначе на 21 имам новолуние...,а след 24-ти тежки разговори...И все пак в очакване на плащане съм... ;D ;)

Всичко ще си дойде на мястото  :72:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #95 -: Май 20, 2012, 09:04:11 pm »
Затъмнението в съвпад с дирекционен и прогресивен  МС,ще окаже ли влияние?

Трябва ли да гледам натално МС от коя планета се управлява и да търся контакт на затъмнението с нея? Защото ако е така,има съвпад  :o
« Последна редакция: Май 20, 2012, 09:09:45 pm от Milkyway »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #96 -: Май 20, 2012, 09:22:20 pm »
Не, не го усещам. Но при мен е един секстил към планети в 7ми, а самото затъмнение и съвпада Меркурий/Юпитер е в 4ти, така че не очаквам кой знае какво. Надявам се на възможност (секстил) да направя контакт с един човек, който ми е много чувствителна точка (4ти). Дали ще е от това затъмнение, не знам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Май 20, 2012, 09:31:30 pm »

Всичко ще си дойде на мястото  :72:

Гушкам те...и ..първа ще знаеш... :wink2:
От твоята клавиатура в Божия монитор...

А иначе ето ти нещо дето слушам...и ме нахъсва...Или не...Лили ми беше на гости снощи и каза страшен лаФ.... ;D Нахълмва ме.... ;D ;)
http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

*

Papy

• 4343
« Отговор #98 -: Май 20, 2012, 09:37:45 pm »
 :wub: и на двете ви  :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #99 -: Май 21, 2012, 02:00:53 pm »
Усещам го здраво - не ми се стои на работата. Идва ми още днес сама да напусна... Успокоение ми дават аспектите, но Сатурн ми казва, че 5-домният транзитен и замъгляващ слънчевия знак Нептун може да ми подлива вода....
Не се търпи тук.
Затъмнението ми съвпада с дирекционна Луна и е в квадрат с пр. МЦ. Иначе, тригон с ИЦ и секстил с МЦ, намира се в соларен 10 дом, където е и Венера съвпад Юпитер. НОООООООООО натално е в 8ми дом!!! И това ме подлудява! Щото ми квадратира и У6  :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:
Баси, поне тези 3 дни да издрапам...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер