Цитат на: strelicka в Март 11, 2012, 06:09:42 pmЦитат на: Anabell в Март 11, 2012, 05:04:11 pm Понеже съм Козирог и по принцип имам и Уран в 1 дом, моя меркурий в козирог и уран в дева в 1 те моли да направиш подобна дисекция и за мен, негативите са приоритет :mellow: е, че понякога, когато има "обществен конфликт" е добре да се намесиш, защото в БГ е масова практика, всеки да бяга, от "тежки, конфликтни ситуации", а обществото все пак е това - контакт-конфликт-консенсус . Поне европейското общество, на изток нещата са различни.
Цитат на: Anabell в Март 11, 2012, 05:04:11 pm Понеже съм Козирог и по принцип имам и Уран в 1 дом, моя меркурий в козирог и уран в дева в 1 те моли да направиш подобна дисекция и за мен, негативите са приоритет :mellow:
Понеже съм Козирог и по принцип имам и Уран в 1 дом,
Вътрешният авторитет не се ли определя от Слънцето? То е нашето ядро, същността ни.
Цитат на: Divna в Март 11, 2012, 08:31:21 pmВътрешният авторитет не се ли определя от Слънцето? То е нашето ядро, същността ни.По Слънцето и Сатурн според мен.
Когато вътрешният авторитет е на ниво, няма нужда от демонстрации.
BTW - темата сега е прочетена повече от 450 пъти, преди да пиша нямаше 250. Все пак хората са гладни за емоции.
сега ще видиш и колко стари теми ще се извадят от нафталина.
Да! Но искам да определим какво разбираме под вътрешен авторитет. Вие как мислите?
Цитат на: Lillie в Март 11, 2012, 08:33:21 pmЦитат на: Divna в Март 11, 2012, 08:31:21 pmВътрешният авторитет не се ли определя от Слънцето? То е нашето ядро, същността ни.По Слънцето и Сатурн според мен.Да! Но искам да определим какво разбираме под вътрешен авторитет. Вие как мислите?
В мунданната астрология АЦ е Овен - значи с Марс се представяме пред света.
Цитат на: Divna в Март 11, 2012, 09:33:27 pmВ мунданната астрология АЦ е Овен - значи с Марс се представяме пред света. Представяме се чрез седми-венера
Цитат на: Papy в Март 11, 2012, 06:53:35 pmМа аз не видях дисекция по хороскопТова бяха лични впечатленияАнабел, ако обичаш, намирай ми картата и дай пак Като ще са зрелища...Това, което тя направи беше проекция на своята Сянка върху теб.Преди така се скара с мен, защото проектираше Сянката си и върху мен.
Ма аз не видях дисекция по хороскопТова бяха лични впечатленияАнабел, ако обичаш, намирай ми картата и дай пак Като ще са зрелища...
напр.асп.между Светилата, както и Сатурн/Светила - проблеми с авторитета, като подсъзнателните/по луна/ са вътрешните, а съзнателните /по слънце/ са външните, родители,учители,шефове,
Цитат на: strelicka в Март 12, 2012, 09:52:03 amнапр.асп.между Светилата, както и Сатурн/Светила - проблеми с авторитета, като подсъзнателните/по луна/ са вътрешните, а съзнателните /по слънце/ са външните, родители,учители,шефове,Да бе-и аз това разправям, но според анабел съм си го заслужила