Здравей Гост

4-те нива на проработка на планетите

• 168 Отговора
  • 29626 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:4-те нива на проработка на планетите
« Отговор #140 -: Юли 08, 2010, 09:57:23 pm »
Доминантата в хороскопа ти е Меркурий/Сатурн, но всичко се задвижва от тау-квадрата Луна-Слънце/Венера-Марс с включена нодална ос - там е динамиката, макар и да се намират във фиксирани знаци.

Цитат
имам и силно, наркоманско влечение към водата, нептун, делфините.

Нептун ти е близо до Имум Цели, в края на трети дом се намира, но там е една от най-силните гокленови зони. Може би по някакъв начин компенсира недостига на вода в картата...
Между другото, подобно влечение изпитвам към къщички с градинки, потънали в зеленина, направо се разтапям от кеф. При мен земята е слабо застъпена, но неаспектираният Юпитер в Телец е своеобразен синглетон в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Юли 08, 2010, 10:16:29 pm »
10 назад , 5 напред ТОВА Е ГОКЛЕНОВА ЗОНА...
и си бачка ,мамка му и прасе! ;D ;)
и аз имам много планети около гокленовите зони....пфууу

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #142 -: Юли 08, 2010, 10:24:16 pm »
да, нямам много вода..юпитер на края на скорпион само..

Вижън, аз така съм със земята, затова може би все земни типове ме привличат.  :blink:
Юпитер ми е единствената планета в елемента земя, при това без мажорни аспекти.
В земните домове нямам нищо, за капак един Нептун кацнал много близо до върха на 2 дом откъм първи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #143 -: Юли 08, 2010, 10:30:21 pm »
Доминантата в хороскопа ти е Меркурий/Сатурн, но всичко се задвижва от тау-квадрата Луна-Слънце/Венера-Марс с включена нодална ос - там е динамиката, макар и да се намират във фиксирани знаци.

Нептун ти е близо до Имум Цели, в края на трети дом се намира, но там е една от най-силните гокленови зони. Може би по някакъв начин компенсира недостига на вода в картата...
Между другото, подобно влечение изпитвам към къщички с градинки, потънали в зеленина, направо се разтапям от кеф. При мен земята е слабо застъпена, но неаспектираният Юпитер в Телец е своеобразен синглетон в хороскопа.

да, нямам много вода..юпитер на края на скорпион само..и малко ''помощ от приятел''- десц. в риби, и слънце и венера в 12-ти дом..нептун на повече от 8 градуса от ИЦ не е ли много далече, за да го отчитам за гокленова зона..

на Юпи му е трудно в скорпион.
но имаш дсц-риби. а управителя на дсц. е в стрелец и в критичен градус-свързан с освобождаването.
другия-нощния управител в скорпи , а

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Юли 08, 2010, 10:47:44 pm »
http://vbox7.com/play:c91f1561

за Вижън.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Юли 08, 2010, 11:00:15 pm »
http://vbox7.com/play:c91f1561

за Вижън.....

благодаря  :blink:

ето нещо и за компанията:

http://www.youtube.com/watch?v=8991V0eUyYI

:kissd: мерси и от нас...
и когато сме нужни ,знаеш как да ни намериш :wink2:

« Отговор #146 -: Юли 09, 2010, 08:41:47 am »
   Джанъм Марая, откъде се сети за тази песен. Била ми е любима като девойка и винаги като я слушам - настръхвам....И ми става мнооооого, мнооооого тъжно  :'(

*

tool

« Отговор #147 -: Юли 09, 2010, 09:33:35 am »
Вижън въобще не се втелявай в часа!
вкарай си ръцете в действие , разгърни марс навън и ще дойде една голяма чуждоземска любов , както и далечно пътуване към теб самата.
имаш много потенциал.... :blink:

ами добре..благодаря... :blink:

далечно пътуване към мен самата ми изглежда като сбъднат блян..а и звучи красиво.. :kissd:

Аай, как се радвам, че вече сте намерили път една към друга .. щото много ви обичам и двете ..  :88:   

Винаги съм знаела, че това е въпрос на време, тъй като и двете сте много силни и най-важното умеете да подтискате гордостта си. А както знаем, гордостта е лош съветник!  ;)

*

tool

« Отговор #148 -: Юли 09, 2010, 09:44:59 am »
хехе, извинявай ..  знам, че ти е конфузно, ама получих импулс да си изразя емоциятааа .. хахах ..  стелиум в овен, майна ..  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #149 -: Юли 09, 2010, 10:03:55 am »
хехе, извинявай ..  знам, че ти е конфузно, ама получих импулс да си изразя емоциятааа .. хахах ..  стелиум в овен, майна ..  ;D

:kissd: , къде бродиш бе бонбон? :blink:
никаква те няма....липсваш. :unsure:

*

tool

« Отговор #150 -: Юли 09, 2010, 10:30:42 am »

:kissd: , къде бродиш бе бонбон? :blink:

аа, винаги съм с вас .. включвам се когато, където и ако е необходимо ..  :P

:88:

ясно, газиш ми хирона.. ;D

хах, верно ..  :o  плутона ми е в точна опозиция .. мм спок, ей сега ше му свия ремъчките ..   :mellow:    :P

освен това луната ми е в точен съвпад с мерк-а ти, в градуса на астролозите ..   ;)   ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #151 -: Юли 09, 2010, 10:38:30 am »
Гал ,що няма приказки? :-\

нещо си съмнителна струва ми се :P , уран в овен , юпи и тоой.... ;)

« Отговор #152 -: Юли 09, 2010, 11:15:33 am »
  Eeee, в 11 градус нямам, но имам на 13-тия в Дева - лилитката ми е там.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #153 -: Юли 09, 2010, 11:19:27 am »

май ще се окаже, че всички тук имат по нещо в 11-тия градус на дева.. ;D

тцъ  :P  12,12 риби - Слънце  ;D ;D ;D  опозе  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #154 -: Юли 09, 2010, 12:03:13 pm »
  Eeee, в 11 градус нямам, но имам на 13-тия в Дева - лилитката ми е там.

малеее, на квадрат от слънцето ми! ;D ;D ;D

*

tool

« Отговор #155 -: Юли 09, 2010, 12:23:13 pm »
Гал ,що няма приказки? :-\

абе и аз това се чудех един ден ..  :-\  май е от съвпада на дирекционен мерк с натален юпитер - нещо прекалено инфантилни им идват тия приказки ли, що ли ..  :-\  // и двете планети са неаспектирани в радикса, като изключим съвпадите с лилит, юлв и хирон ..  :-\   :rolleyes:

Цитат
нещо си съмнителна струва ми се :P , уран в овен , юпи и тоой.... ;)

ахахаха .. айлеле, пак ме разконспирира набързо ..  ;D ;D ;D  браво!   :clap:   ама то хич не е за приказване, да ти кажа под секрет ..   ;D

като твоята луна е върху моя мерк, как ти влияят думите ми..

Оо, много, много обичам да те чета и да гледам света през твоите очи ..   :blink: етова ми е любимата ти история .. направо падам от стола от смях ..  :P  http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1055.msg73129.html#msg73129  .. все едно за мен си я писала .. // в лудите ми години, де .. иначе съм доста хрисима .. ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #156 -: Юли 09, 2010, 12:32:50 pm »
 ;D, Гал като не е за приказване е за изживяване :72: :wink2: ,още повече уран и юпитер са готини ,това да не е мерк да бъбри когато му е кеф ,това са планети на действието.
тук нали гледаш ,само приказки напоследък ;D ;D ;D.
къде ли е мерка на форума? :-\

*

Nebesna

« Отговор #157 -: Юли 09, 2010, 12:50:05 pm »

ясно, газиш ми хирона.. ;D

хах, верно ..  :o  плутона ми е в точна опозиция .. мм спок, ей сега ше му свия ремъчките ..   :mellow:    :P

освен това луната ми е в точен съвпад с мерк-а ти, в градуса на астролозите ..   ;)   ;D

май ще се окаже, че всички тук имат по нещо в 11-тия градус на дева.. ;D

като твоята луна е върху моя мерк, как ти влияят думите ми..
имам една приятелка, на която асц. и е телец и моята луна и попада в 12-ти дом, а моя сатурн и е в първи дом, близнаци..
понякога имам желание да я направя по- женствена, не че не е, но..като се започне с изразяването на емоциите и се свърши с дрехи, обувки и гримове, влече ме така да я променям, но тя се сърди.. :(

на 11 градус са ми възлите по оста Скорпион-Телец, така че сключват положителни аспекти с...каквото там имаш в Девата.

« Отговор #158 -: Юли 09, 2010, 01:25:57 pm »
   ;D ;D ;D Да бе да, я се виж....

« Отговор #159 -: Юли 09, 2010, 01:28:32 pm »
    ;D То бива, бива, ама чак пък толкова....виж си асцедента - абсолютно точен съвпад с Винерката ми. :P