Здравей Гост

Социалния статус

• 25 Отговора
  • 3098 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: Социалния статус
« Отговор #20 -: Март 16, 2012, 08:17:19 pm »
десети дом се управлява от Марс, Луната управлява седми - та, така се връзва ;D

тц, логиката му е по-друга на бонати-то. Примерно за точката с Марс и Меркурий казва, че Меркурий гарантира, че роденият ще борави добре със словото, ще пише и говори убедително, а Марс е диктат, страх и терор, демек - ще царува с перо и меч едновременно :-[. такъв е принципът при извеждането и на другите точки - по естествена сигнификация, не по дом. Но специално за тази, дето разглеждате тук няма описание.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

• 2187
« Отговор #21 -: Март 16, 2012, 08:34:28 pm »
десети дом се управлява от Марс, Луната управлява седми - та, така се връзва ;D

тц, логиката му е по-друга на бонати-то. Примерно за точката с Марс и Меркурий казва, че Меркурий гарантира, че роденият ще борави добре със словото, ще пише и говори убедително, а Марс е диктат, страх и терор, демек - ще царува с перо и меч едновременно :-[. такъв е принципът при извеждането и на другите точки - по естествена сигнификация, не по дом. Но специално за тази, дето разглеждате тук няма описание.

разсъждения на глас
Луна се свързва с популярността, Марс с налагането и настъпателността, логиката на управление на домовете в тоя порядък едва ли е случайна :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #22 -: Март 16, 2012, 09:28:30 pm »
разсъждения на глас
Луна се свързва с популярността, Марс с налагането и настъпателността, логиката на управление на домовете в тоя порядък едва ли е случайна :-\

О, колкото пО я гледам, пО ми се струва логична..., ма не е модерна ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #23 -: Март 16, 2012, 09:59:31 pm »
Или МЦ...най-високата точка в хороскопа. От знака на куспидата съдим за социалното положение на натива...за неговите възможности и връзките му ...за това как и по какъв начин ще бъде поставен в обществото...

Моля посочете какъв е знака на МЦ в натала Ви. Къде се намира управителя на АСЦ и има ли аспект с МЦ...и с неговия управител. Коя/и/ планети са в 10-ти дом...и в елевация ли са?

MC в Скорпион. Сатурн е Упр на Асц и е в 7ми дом в Лъв. Няма аспект с МЦ. Плутон, Упр на МЦ е в 8ми дом във Везни. И той ням аспект със Сатурн. В 10ти дом ми е само СЛВ. НО нищо не ми говори, освен че трябва да градя кариера - нещо, което до един момент се получаваше и после се срина до основи.

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Март 16, 2012, 11:11:02 pm »
В темата за 10-ти дом съм написала:
Везни на върха на МЦ - двоен знак, две кариери.
Венера е в екзалтация в Риби - кариерите ми са успешни.
МЦ е в секстил с асцендента- Стрелец.
Светилата са в тригон с МЦ и в секстил с асцендента.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #25 -: Март 17, 2012, 06:10:37 am »

О, колкото пО я гледам, пО ми се струва логична..., ма не е модерна ;D.

преди Бонати са арабите, пък хората, измислили цифрите, са с желязна логика:)

логиката може не винаги да я откриваме, но пък като търсим сигнификатори, техните 170-180 точки са съвсем модерни и вършат работа