Здравей Гост

Да поговорим за мен

• 89 Отговора
  • 10036 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Да поговорим за мен
« Отговор #60 -: Март 20, 2012, 08:55:05 pm »
Ако някой е плешив и аз казвам, че е плешив, това не значи непременно, че мечтая да съм пънкар.

;D Тъй де, сянката вика, че ти си плешива ;D.

:rolf: :rolf: :haha:
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #61 -: Март 20, 2012, 09:00:10 pm »
Ако някой е плешив и аз казвам, че е плешив, това не значи непременно, че мечтая да съм пънкар.

;D Тъй де, сянката вика, че ти си плешива ;D.

Ама аз искрено се възмутих и продължавам да се навъзмущавам. Що пък всички трябва да се самообесват на дългата връв на самоотрицанието, която ги следва цял живот? Толкова ли е трудно на Hm и другите подобни хора като нея, с които съм се сблъсквала, да приемат, че може чудесно да виждаш, че си плешив, да осъзнаваш, че си плешив и да си казваш "това съм аз и съм плешив". Защо винаги се приема, че човек отрича недостатъците си или иска да ги прехвърли на другите? Че аз в този форум поне пет пъти съм подлагала на ирония и шеги собствените си недостатъци, пред близки приятели също го правя. В по-широк кръг не си позволявам, защото повечето хора не разполагат с достатъчно ум, та да осмислят и вникнат в подобни шеги.
За скромните си 24 години общо взето успях да се опозная. И може би от година-две надраснах това с отричането. Колкото и да отричаш, че си плешив, няма да ти изникнат къдрици. Само ставаш уязвим, щото не си знаеш слабите места, не работиш по тях и не ги пазиш.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #62 -: Март 20, 2012, 09:02:14 pm »
Е, нали някой трябва да изкарва пари от книги по психология и т.н., а други трябва да се чувстват различни, по-просветени и духовни от останалите, защото са ги чели.  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Март 20, 2012, 09:02:58 pm »
Аз съм с рибешко Слънце и СЛВ и овнешки Луна и Венера - на двата полюса. Но ти, Anabell така хубаво ми погали овчето его, така точно го нацели...
Само за комплименти и възхищение бих заменила дори секса. И хем ми е смешно, щото осъзнавам колко съм дребничка в суетата си и тая марсова маниакалност да съм първа, да съм на връо' и да съм най-отгорИ, а всички да ме гледате най-отдолИ, хем ми е едно хуууубаво, хууууууубаво  :haha:

Аз секса не го заменям за нищо. Хич не мога да се подмазвам и да ръся комплименти по Егото на другия, че да му го "вдигам" на Овена. Добре, че повечето са с рибешка Венера.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #64 -: Март 20, 2012, 09:03:18 pm »
Може да схванете по-добре, като си припомните темата ми - опозицията, среща със себе си чрез другите.

Hm, какво мислиш за мен?

трети път
жалко, че психолозите могат да се включат едва след април ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Март 20, 2012, 09:04:23 pm »
Ба, те само овните имат нужда от четкане на егото. Всички по един или друг начин си го искаме.

*

Uran

• 6041
« Отговор #66 -: Март 20, 2012, 09:05:15 pm »
Може да схванете по-добре, като си припомните темата ми - опозицията, среща със себе си чрез другите.

Hm, какво мислиш за мен?

трети път

Отпусни му края. :blink:

« Отговор #67 -: Март 20, 2012, 09:06:56 pm »
Hm, само те чаках кога ще си го кажеш. Съветвам те да престанеш да четеш популярна психология за домакини, която женските списания имат нездравословния навик да публикуват. Опитай да разсъждаваш по-мащабно и да изхвърлиш примитивизма от обясненията си за живота и хората. Само факта, че си способна да се водиш от такива формули говори именно за това, което ти написах доста дипломатично и сдържано и което сега се изкушавам да назова директно.
Ако някой е плешив и аз казвам, че е плешив, това не значи непременно, че мечтая да съм пънкар. Схващаш ли?

От години не чета женски списания.

Освен това ходя на събития, организирани от професионални психолози и астропсихолози.

Няма смисъл да коментирам това с теб, щом не си способна да разбереш сега.

Hm, хубаво е, че ме цитираш, когато се опитваш да кажеш нещо умно, но поне ме цитирай точно. Понеже имам слонска памет помня, че именно на теб писах наскоро: "Няма да обяснявам, защото щом не можеш да ме разбереш сега, никога няма да можеш". А като ги знам повечето психолози, които се титулуват като професионални, хеле пък астропсихолозите само мога да ти изкажа съболезнования за необратимо пропилените часове от живота ти. Ще се направя, че не съм прочела първото изречение от поста ти, защото то само доказва колко добре съм ти хванала спатиите - все пак някога си чела женски списания. Тази травма очевидно остава завинаги  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #68 -: Март 20, 2012, 09:13:27 pm »

Hm, какво мислиш за мен?

трети път

Ма не мога да те разбера тебе. Хелото нали ти направи цяла тема да ти намести чарковете и да те психоаналира. Мислех, че всичко сте си казали вече. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #69 -: Март 20, 2012, 09:20:53 pm »
Искам и мен, искам и мен да ме психоанализира. Може ли, може ли, може ли? 

*

abroad

• 2187
« Отговор #70 -: Март 20, 2012, 09:27:31 pm »
Ма не мога да те разбера тебе. Хелото нали ти направи цяла тема да ти намести чарковете и да те психоаналира. Мислех, че всичко сте си казали вече. ;D

то аз не мога се разбера, ти искаш мене ;D
ма рекох, Хелото ще помогне, пък тя не ще - с тоя Хирон в 8 и съвпад Слънце, как да си помогне, като не може на другите да се отдаде

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Март 20, 2012, 09:46:53 pm »
В едни други часове става заядлива...Явно се е надрусала по-рано и е вкарала няколко шльокавици в необичайни часове.... :rolf:..Интересно..има кофти пиянство...
Хм...,подмини я...обича да изпъкв на чужд гръб...При мен се опита цял форум да разбута...

Ако не спре...и тук я следва БАН....АКО ИМА МОДЕРАТОР В ТОЗИ САЙТ.... :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #72 -: Март 20, 2012, 09:54:10 pm »
Марая, знам маниера ти на общуване, та предполагам към мен се обръщаш. Само ще те разочаровам, че освен хубаво вино и то рядко, друг алкохол не употребявам. А наркотици дори не съм опитвала, с изключение на трева в пубертетските си години. Аз се ужасявам да загубя контрол - какви ти наркотици и пиянство?! Този с пиянството е друг. Може би Hm все пак има право за теорията, която се опитва да ни докаже с темата си.

*

abroad

• 2187
« Отговор #73 -: Март 20, 2012, 09:57:09 pm »
Марая, знам маниера ти на общуване, та предполагам към мен се обръщаш. Само ще те разочаровам, че освен хубаво вино и то рядко, друг алкохол не употребявам. А наркотици дори не съм опитвала, с изключение на трева в пубертетските си години. Аз се ужасявам да загубя контрол - какви ти наркотици и пиянство?! Този с пиянството е друг. Може би Hm все пак има право за теорията, която се опитва да ни докаже с темата си.

а, ти що се оправдаш, при това на подчертано огледален принцип :blink:

« Отговор #74 -: Март 20, 2012, 10:00:51 pm »
За какво се оправдавам? Говоря си, споделям ей така, каквото се сетя. Някой нещо писал ли е,  че  да се оправдавам?  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #75 -: Март 20, 2012, 10:05:43 pm »

а, ти що се оправдаш, при това на подчертано огледален принцип :blink:

Когато фактите говорят и боговете мълчат.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #76 -: Март 20, 2012, 10:11:54 pm »

Не исках да отклонявам темата от мен, но ти със сигурност не примеаш много женското у себе си. Та, не знам Нептун доколко ти е изявен в живота, но щом не го изявяваш, го срещаш чрез друг.

Ти не просто не приемаш собствената си женственост, но и отричаш женствеността въобще. Поредно доказателство е коментарът ти за женските списания. Наистина там има псевдопсихология, но мисля, че ти имаше предвид нещо друго за женските списания като цяло.

Щом настояваш да те изследвам, тогава трябва да направиш една медитация. Отпусни се, не мисли за нищо. Мисли само за Сфинкса.  ;D
Това не е шега! Мисли за Сфинкса и се остави (това Нептун го може добре, но хората, които се страхуват да загубят контрол, трябва да се научат) на видението. Позволи на видението да се прояви такова, каквото е и просто наблюдавай, без да се опитваш да го променяш в желаната от теб поскоа. Все едно гледаш филм - стой отпуснато и гледай какво става.

Когато си готова, пиши. Не бързай да прекратяваш видението, а виж добре каво се случва.

« Отговор #77 -: Март 20, 2012, 10:19:20 pm »

Не исках да отклонявам темата от мен, но ти със сигурност не примеаш много женското у себе си. Та, не знам Нептун доколко ти е изявен в живота, но щом не го изявяваш, го срещаш чрез друг.

Ти не просто не приемаш собствената си женственост, но и отричаш женствеността въобще. Поредно доказателство е коментарът ти за женските списания. Наистина там има псевдопсихология, но мисля, че ти имаше предвид нещо друго за женските списания като цяло.

Щом настояваш да те изследвам, тогава трябва да направиш една медитация. Отпусни се, не мисли за нищо. Мисли само за Сфинкса.  ;D
Това не е шега! Мисли за Сфинкса и се остави (това Нептун го може добре, но хората, които се страхуват да загубят контрол, трябва да се научат) на видението. Позволи на видението да се прояви такова, каквото е и просто наблюдавай, без да се опитваш да го променяш в желаната от теб поскоа. Все едно гледаш филм - стой отпуснато и гледай какво става.

Когато си готова, пиши. Не бързай да прекратяваш видението, а виж добре каво се случва.

Винаги съм на 15 см ток, с лек, уместен за съответния случай грим, с перфектен маникюр и с пола. Имам коса до кръста, за която полагам много грижи и е страхотна. Дали не приемам женското в себе си, как мислиш?...след като толкова много залагам на него? Отричам псевдо-жените, отричам повърхността. Онова, за което говориш ти отново си го прочела в мои постове. Да, така е, но аз не отричам женствеността си, а я управлявам. Когато преценя съм женствена, мила, нежна. Когато ситуацията изисква друго - мисля и действам като мъж. При квадрат Луна-Нептун и съвпад на Луна с Венера дали ми липсва женското, как мислиш?
За втората част от поста ти - разбирам те, но ще дойде такъв момент. Не се отпускам, защото усещам какво може да се отприщи. Ще му дойде времето, но не е сега.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #78 -: Март 20, 2012, 10:21:28 pm »
 :rolf: :rolf: :rolf:
Хело, разби ме.

Моят сфинкс освен, че стана лилав, около него странна нощ и фръкна. И на края беше млад сфинкс. Но аз много добре знам, защо видях именно това.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #79 -: Март 20, 2012, 10:28:01 pm »
:rolf: :rolf: :rolf:
Хело, разби ме.

Моят сфинкс освен, че стана лилав, около него странна нощ и фръкна. И на края беше млад сфинкс. Но аз много добре знам, защо видях именно това.

След като хвръкна какво стана? Мисля, че твърде бързо си прекратила видението. Опитай пак и виж къде отива Сфинкса, ама този път не бързай толкова.