Марая, знам маниера ти на общуване, та предполагам към мен се обръщаш. Само ще те разочаровам, че освен хубаво вино и то рядко, друг алкохол не употребявам. А наркотици дори не съм опитвала, с изключение на трева в пубертетските си години. Аз се ужасявам да загубя контрол - какви ти наркотици и пиянство?! Този с пиянството е друг. Може би Hm все пак има право за теорията, която се опитва да ни докаже с темата си.
Не исках да отклонявам темата от мен, но ти със сигурност не примеаш много женското у себе си. Та, не знам Нептун доколко ти е изявен в живота, но щом не го изявяваш, го срещаш чрез друг.
Ти не просто не приемаш собствената си женственост, но и отричаш женствеността въобще. Поредно доказателство е коментарът ти за женските списания. Наистина там има псевдопсихология, но мисля, че ти имаше предвид нещо друго за женските списания като цяло.
Щом настояваш да те изследвам, тогава трябва да направиш една медитация. Отпусни се, не мисли за нищо. Мисли само за Сфинкса.

Това не е шега! Мисли за Сфинкса и се остави (това Нептун го може добре, но хората, които се страхуват да загубят контрол, трябва да се научат) на видението. Позволи на видението да се прояви такова, каквото е и просто наблюдавай, без да се опитваш да го променяш в желаната от теб поскоа. Все едно гледаш филм - стой отпуснато и гледай какво става.
Когато си готова, пиши. Не бързай да прекратяваш видението, а виж добре каво се случва.