Здравей Гост

Моля за помощ!

• 38 Отговора
  • 4340 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Моля за помощ!
« Отговор #20 -: Март 23, 2012, 10:59:08 pm »
Няма аспекти на Луна и Юпитер. Юпитер няма сходящи, а последният на Луна е опозиция със Сатурн.  :-\. Но ПФ в първи, ъглова Луна, У6 в 11-ти и СЛВ в шести... са ОК.
Ниски храсти, нисък хълм някъде на юг- югоизток от къщата. Мазе, приземен етаж на къщата. Или дупка в южна/ЮИ стена. Няма да излезе скоро.
Ако броим транссатурновите - последен аспект на Юпитер с Плутон в седми -  може да е откраднат. Аз не ги броя ;).

Blagodarq, Diyana! 6te proverim, na vsqkyde 6te tyrsim. Moje da sa go pribrali, no nevqrvam da go otkradnat. Tuk ne kradat jivotinki, ta daje i da sa mnogo krasivi.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #21 -: Март 23, 2012, 11:02:52 pm »
Споко бе, няма да го откраднат, това е сигурно.  ;) Моят котарак се е запилявал и за 2 седмици (после прескачах чужди огради, да си го взимам вкъщи). Само спокойствие.
When One Door Closes Another Door Opens

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #22 -: Март 23, 2012, 11:19:58 pm »
На мен ми се струва от картата, че няма да го намерите или поне с лични усилия няма да стане - твоя сигн. няма аспект с неговия. възможно е да ви го върнат- луната е била в хармонични аспекти с възлите, освен това слв е в 6-ти дом.
може да се крие близо до магазин за бижута, козметика, дрехи,музикални неща, банка /юпитер в телец и до венера/ или до спортен комплекс, пекарна /луна в овен/ , на югоизток.
според някои астролози домашните любимци може да се гледат и по 5-ти дом. там е сатурн и в опозиция с луна - това май ще е проблем с намирането му:( дано греша.

обаче като гледам пф май е в сходящ секстил с юпитер 3-4 гр, което дава надежда...ако го намерите сигурно ще е след 3-4 дни...
« Последна редакция: Март 24, 2012, 12:03:22 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Март 24, 2012, 12:42:18 am »
Офф...,колко познато ми звучи...
Но...до 5 дни ще се върне...!
Запали свещ с бял цвят до купичката....за храна...

Ще се върне!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #24 -: Март 24, 2012, 05:28:16 am »
Няма аспекти на Луна и Юпитер. Юпитер няма сходящи, а последният на Луна е опозиция със Сатурн.  :-\. Но ПФ в първи, ъглова Луна, У6 в 11-ти и СЛВ в шести... са ОК.
Ниски храсти, нисък хълм някъде на юг- югоизток от къщата. Мазе, приземен етаж на къщата. Или дупка в южна/ЮИ стена. Няма да излезе скоро.
Ако броим транссатурновите - последен аспект на Юпитер с Плутон в седми -  може да е откраднат. Аз не ги броя ;).

Blagodarq, Diyana! 6te proverim, na vsqkyde 6te tyrsim. Moje da sa go pribrali, no nevqrvam da go otkradnat. Tuk ne kradat jivotinki, ta daje i da sa mnogo krasivi.

Намерихме го!  ;D Точно в една дупка в една стена. Скрил се на тъмно. Осветих с фенерче, за да проверя и не искам да ви казвам как се почувствах като му видях очичките .... бях на седмото небе.  ;D ;D ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #25 -: Март 24, 2012, 05:29:48 am »
Благодаря на всички включили се! Много мило от ваша страна! :58:

« Отговор #26 -: Март 24, 2012, 06:20:25 am »
Дивна,много се радвам,че сте открили котенцето  :blink: На една позната така избяга и се прибра след 1 седмица. Важното е,че сте го намерили и всичко е наред  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #27 -: Март 24, 2012, 07:03:52 am »
 :tongue2: Диди !
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #28 -: Март 24, 2012, 10:19:58 am »
Ех, астрологията и мачета намира.  :rolleyes:
Снимай го да го видим убавеца-беглец, де.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #29 -: Март 24, 2012, 10:21:45 am »
Ех, астрологията и мачета намира.  :rolleyes:
Снимай го да го видим убавеца-беглец, де.

и аз искам да го видя ! :) И честито Ви намиране на котето.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #30 -: Март 24, 2012, 10:50:03 am »
Аз снощи не прегледах хорара, не знам защо си имах усещането, ще се намери котето. Сега качвам картата, която ми излезна на мен на програма Кеплер, Плацидус система.

Много интересен казус обаче. Показва за пореден път, че най-важното в астрологията е да открием правилните индикатори и на querent -a и на "проблема".

Мисля, че трябва да те разглеждам по 11 дом - приятелка, интернет, и УПР е Марс в Дева - ретро (дева отговаря за домашните любимци и малките животни, въпреки, че това се отнася повече за "дворни животни", които поддържат живота, за животни, като коте - бих разгледала Венера и 7 дом, защото котето се гледа за естетическа наслада и може би 5 дом - щастието, игрите). 

Разглеждам те по 11 дом - знакът на 11 дом е най-натоварен - там са и Слънцето и Луната (и духът ти и душата ти явно са устремени към този проблем и явно и ти самата усещаш, че трябва да потърсиш помощ и от други).

Марс - ретро в твой 5 дом и на купсидата на твой 7 дом Сатурн - ретро - би трябвало да означават завръщане. Упр 5 дом - Слънце - екзалтиращо и упр 7 дом по въпроса е Венера, която е добре поставена в Телец, така, че котето е било живо и здраво. Освен това Луната ще направи опозиция със Сатурн, който върви към нея - има аспект, би трябвало да значи намиране на котето.

Понеже се е разделила Луната от Слънцетои върви към Сатурн, явно ще го пазите повече котето от тук нататък - ще му ограничите нещо достъпа до игрите  :P 

ENJOY!  ;)

И Дивна, МНОГО мерси, за казуса и за обратната връзка. Чакаме снимката.
« Последна редакция: Март 24, 2012, 10:56:22 am от Anabell »

*

Divna

• 2478
« Отговор #31 -: Март 24, 2012, 02:51:02 pm »
Ето го беглеца  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #32 -: Март 24, 2012, 02:53:07 pm »
Izpla6en e vse o6te.

*

Divna

• 2478
« Отговор #33 -: Март 24, 2012, 03:45:17 pm »
Благодаря ви момичета! Много сте мили!  :blink:

Много си го обичаме.
Моите приятелки все ми викат, че това е "идеалният мъж".  ;D Говориш му, а той те гледа и слуша, без да досажда, без да има претенции ... мил и гальовен е.  :blink: "Мъж" мечта.  ;D Вчера за пръв път така ни изплаши. Явно и него започва да го тресе урановата опозиция.  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #34 -: Март 24, 2012, 04:09:44 pm »
ауууууу, какъв красавец!!!!
радвам се, че е се прибрал!!!! :wub:

« Отговор #35 -: Март 25, 2012, 01:13:30 pm »
Divna, котака е голям шемет  ;D Много се радвам, че си го открила - сега ще има да е послушен и да не се отделя от теб поне месец.

Ама само как е полегнал глезльото, много е сладък, многооо
« Последна редакция: Март 25, 2012, 01:17:45 pm от The_One »
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #36 -: Март 28, 2012, 04:15:56 pm »
И руското МВР търсило избягалия котарак на Медведев - Доротей

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4682891
Котаракът Доротей, домашният любимец на руския президент Дмитрий Медведев, днес стана главен герой в държавата, и най-вече в онлайн пространството, след информация на ежедневника "Събеседник", че е избягал от президентската резиденция в Горки.

*

Divna

• 2478
« Отговор #37 -: Март 28, 2012, 04:18:50 pm »
И руското МВР търсило избягалия котарак на Медведев - Доротей

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4682891
Котаракът Доротей, домашният любимец на руския президент Дмитрий Медведев, днес стана главен герой в държавата, и най-вече в онлайн пространството, след информация на ежедневника "Събеседник", че е избягал от президентската резиденция в Горки.

Ах тия мачовци!  ;D Пролетта им се отразява много буйно.  :blink: Много му е сладък котарака, дано го намерят.

« Отговор #38 -: Март 28, 2012, 07:11:23 pm »
Доротей не си поплюва ми се струва  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.