Здравей Гост

Луната и аспектите в натала

• 174 Отговора
  • 20217 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Луната и аспектите в натала
« Отговор #20 -: Март 25, 2012, 06:51:03 pm »
Мерси за интерпретацията, Марая.  :blink: Потвърждаваш линията ми на мисли от известно време, че Венера има някакво особено значение, защото преди не й обръщах много внимание.  :unsure: Тия дни ще погледна прогресиите и дирекциите по-обстойно да видим какво ще намеря из тях като аспекти по време на важни събития.  ;D

Венера е субдиспозитор на двете декади в които попада опозицията...Т.е нейното значение е много важно за реализацията на Луна и Меркурий...последния е много важен в картата ти. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #21 -: Март 25, 2012, 06:54:11 pm »
В Скорпион. Съвпад с АЦ и квадрат с Марс.

Марая, каква е целта на анкетата?   :blink:

Дивна,
Къде са силните и слабите и места на Луната ти?
Имаш ли обяснения защо?
Къде се чувстваш несигурна? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

911

• *
  • 137
« Отговор #22 -: Март 25, 2012, 07:00:27 pm »
Луната ми е в Телец ,12 дом .Аспектите
           -тригон със Слънцето
           -би-квинтил с Меркурий (квото и да значи   :-\ )
           -квадрат и половина -Юпитер.
           -квадрат- Сатурн
           -квадрат- Хирон
           -съвпад Асцендента..
Основното,което е при мен ,че съм свръх-емоционална ,но не  го показвам-само пред най-най близките ми .Понякога изпадам в депресивни състояния ,но бързо си връщам оптимизма след това ;D Обожавам сладко ..мога да ям само шоколад по цял ден -не ми се отразява върху килограмите по никакъв начин..  ;D Лесно  намирам общ език с повечето хората стига да не се опитват да се налагат върху мен ...Прекалено самоуверените хора ме плашат..

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Март 25, 2012, 07:13:17 pm »
Марайка, как питаш луна в лъв дали има слабости
Естествено, че няма  :P

« Отговор #24 -: Март 25, 2012, 07:17:56 pm »
Моята Луна е във Везни/8 дом като е У6. Аспектите й са квадрат със Слънце, тригон с Юпитер,секстил с Уран и тригон със СЛВ. Много добродушна Луна си имам, а четох,че секстила с Уран давал интерес към окултизма и астрологията  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #25 -: Март 25, 2012, 07:21:52 pm »
Мерси за интерпретацията, Марая.  :blink: Потвърждаваш линията ми на мисли от известно време, че Венера има някакво особено значение, защото преди не й обръщах много внимание.  :unsure: Тия дни ще погледна прогресиите и дирекциите по-обстойно да видим какво ще намеря из тях като аспекти по време на важни събития.  ;D

Венера е субдиспозитор на двете декади в които попада опозицията...Т.е нейното значение е много важно за реализацията на Луна и Меркурий...последния е много важен в картата ти. :blink:

Вярно е, че им трябва нещо като медиатор на Луната и Меркурий, за да се получи връзката ... Аз винаги съм била на мнение, че е по-добре да има някакъв аспект, дори напрегнат, отколкото никакъв. Връзките между планетите могат да дадат нещо ново като продукт, при напрегнатите аспекти, обаче, това става с повече усилия, но като стане, пак има награда. От тази гледна точка съм благодарна и за квадратите, и опозициите ... та дано с Венера да стане.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Март 25, 2012, 07:24:23 pm »

Мдааа.... ;D :P
Мислех си , да го напиша..,ама нали много лично се гледат картите и аспектите ...та се въздържах... ;D

Според мен обаче лъФската Луна има слабости при това не малко...
Втората декада от лъв , предполага силно влияние на Юпитер. Раздуто Его , желание за блясък...има усещането , че всичко и принадлежи по право.../за Луната става дума/..
Третата декада също има своя привкус от Марс и Плутон.
При Луната субдиспозиторите са най-важното нещо...-тя е ЛАКМУС! ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #27 -: Март 25, 2012, 07:27:21 pm »
 :blink:
Аз нали съм с луна в стрелец и тригон към юпитер, си позволявам да съм нетактична ...  :P

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #28 -: Март 25, 2012, 07:30:05 pm »

Мдааа.... ;D :P
Мислех си , да го напиша..,ама нали много лично се гледат картите и аспектите ...та се въздържах... ;D

Според мен обаче лъФската Луна има слабости при това не малко...
Втората декада от лъв , предполага силно влияние на Юпитер. Раздуто Его , желание за блясък...има усещането , че всичко и принадлежи по право.../за Луната става дума/..
Третата декада също има своя привкус от Марс и Плутон.
При Луната субдиспозиторите са най-важното нещо...-тя е ЛАКМУС! ;)

зависи какви са ти целите  :P
след като съм щастлива, какво значение има според общоприетите правила каква трябва да бъда.  ;)
Моята Луна ми върши работа. Това е важното, не се оплаквамм за това търсете някоя водна Луна  :P :-[, сантиментЪт не е по Огън.
When One Door Closes Another Door Opens

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #29 -: Март 25, 2012, 07:30:59 pm »
Аз нали съм с луна в стрелец и тригон към юпитер, си позволявам да съм нетактична ...  :P

и моята е в стрелец, но не си позволявам да съм нетактична.

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Март 25, 2012, 07:34:50 pm »

и моята е в стрелец, но не си позволявам да съм нетактична.
Тва е щото нямаш тригон с господаря  ;D

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #31 -: Март 25, 2012, 08:15:03 pm »
Луна във Везни на Дсц, тригон Слънце, опозиция Лилит.
Обичам да ми е удобно, не си падам по крайностите, от какъвто и вид да са.

И моята не е толкова добродушна  ;D ;D  обичам да си имам лично пространство. :blink:
Личните ми планети всичките са във Везни и Водолей...
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #32 -: Март 25, 2012, 08:53:58 pm »
Луна в скорпион,3дом(секстил Нептун,съвпад Плутон,широка опозиция с МЦ).Забелязах от картата направена в астрокома,че има още полуквадрат Сатурн,сески-каре Хирон,квинтил АЦ.Не съм толкова напреднала с астрологията,затова не ме питайте как ми се отразяват последните. :confuse3: А по първите-експлозивни чувства и стремеж да доминирам,да владея ситуацията.Не умея да прикривам какво изпитвам към околните-винаги разбират дали са желани или напротив  :mellow:.Когато съм провокирана изричам думи,които много нараняват(сигурно е от съвпада с Плутон в 3дом).Но пък после не съжелявам. ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #33 -: Март 25, 2012, 09:00:58 pm »
Моята достатъчно я чепкахме, но за архива: в Рак, 7ми дом, съвпад със Сатурн в Лъв, Упр на Асц, квадрат със съвпада Слънце/Уран в 9ти в Скорпион. Силна е като проява на моето майчинство, интересното е, че именно майчинството ми й вкара автогол, тъй да се каже. С майчинството си излязох от нейната сянка и се отдадох на Слънцето и Уран.  :blink: Прави ме грижовна (мисл-) майка, но това събитие в живота ми ми даде криле и смелост да изляза от черупката си и да поема рискове, които тя не ми позволяваше да поема преди. Приемам я като нещо, което е трябвало да отработя и мисля, че тръгнах по верния път, поне така се чувствам.

« Отговор #34 -: Март 25, 2012, 09:16:54 pm »
Моята е в Дева 2 дом опозе Венера - 8 дом.
У2 Меркурий прави тригон с Луна
У8 Нептун прави квадрат и половина с Луна.
Мога ли да разбера каква е връзката, когато:
У на Луна и У на Венера са в съвпад, а самите Луна и Венера в опозиция ?
:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 25, 2012, 09:33:33 pm »
Хора...,моля Ви споделете, къде я усещате +/- луната... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Март 25, 2012, 09:34:37 pm »

За моята вече съм споделяла, че искам да направя бартер.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #37 -: Март 25, 2012, 09:37:10 pm »
Моята е в Дева 2 дом опозе Венера - 8 дом.
У2 Меркурий прави тригон с Луна
У8 Нептун прави квадрат и половина с Луна.
Мога ли да разбера каква е връзката, когато:
У на Луна и У на Венера са в съвпад, а самите Луна и Венера в опозиция ?

диспозиторите на планетите, рядко се отразяват на аспектите на самите планети (ако няма взаимна рецепция - или нещо подобно). Ако Венера ти е опозе луна, си е опозе и това е. Трябва да се види и цялата карта, но това си е класически аспект за любовница и развод, мен ако ме питаш по добре да не се развеждаш, а да си имаш постоянна любовница.  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #38 -: Март 25, 2012, 09:38:28 pm »
Споделих, де. Ограничаваща е, задушаваща е там. Но това за мен, защото не се понася със Слънце/Уран в 9ти, за друг няма да е така. Плюсовете й - грижовна, много дълбока във връзките (тя и Венерата играе, че е в 8ми дом), много креативна, романтична, нощите са ми лунно-скорпионски, незабравими моменти. Но в съвпада си със Сатурн или от самата нея си, на мен ми действцаше години наред като някакво наложено статукво, срещу което мислех, че не мога да се боря. Е, родих и се оказа, че мога. Мисля, че сега ползвам хубавите й страни, без да й позволявам да ми надене хомота пак.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #39 -: Март 25, 2012, 09:40:11 pm »

спрямо какво ?
Дай определение на съвършен човек/луна и тогава ще ти кажем, защото всеки си има някакви концепции в главата, които може и нищо общо да нямат с реалността.  ;)