Здравей Гост

Какво Ви липсва?

• 265 Отговора
  • 24829 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Какво Ви липсва?
« Отговор #40 -: Април 01, 2012, 01:26:24 am »
За доказателство в материалния свят, от който си част, че ги обичаш.

Хммм, замислих се-аз много обичам да купувам подаръци, но ги избирам не по цената, а по човека, на който ще ги подарявам
Последния път мъжът ми като ме попита какво искам за празника и аз му казах пантофи, почти не повярва на ушите си-много...обикновено му се стори
Казвам почти, защото пък аз никога не съм държала на скъпи вещи, а на такива, които наистина ми трябват

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #41 -: Април 01, 2012, 01:32:05 am »
Какво ми липсва, интересен въпрос - разбиране и взаимност, а взаимоотношенията са твърде важни за мен, което води до липсата на чувство за цялостност .

Луна в 1-ви .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Април 01, 2012, 02:46:31 am »
Какво ми липсва, интересен въпрос - разбиране и взаимност, а взаимоотношенията са твърде важни за мен, което води до липсата на чувство за цялостност .

Луна в 1-ви .

В кой знак беше... :rolleyes:
Знам, че слънцето ти е в/у Юпитера ми... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #43 -: Април 01, 2012, 02:51:02 am »
Подписа  ;) .

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Април 01, 2012, 02:57:10 am »
Подписа  ;) .

Ми ...Марсова Луна. Импулсивна и непостоянна..ту енергична , ту действена и борбена,но и колеблива.
Капризна луница.
В кой градус попада?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #45 -: Април 01, 2012, 03:07:46 am »
При тригон със Сатурн, съвпад Юпитер, квадрат Марс/Меркурий как да не е капризна  ;D . - 15.41 гр.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Април 01, 2012, 03:17:21 am »
При тригон със Сатурн, съвпад Юпитер, квадрат Марс/Меркурий как да не е капризна  ;D . - 15.41 гр.

СУБДиспозитор на Луната е Слънцето..., а то в Близнак... :rakeattack: :rolf: тук не става дума просто за изисквания , наистина за капризи. Да не кажа и самодостатъчност.
Я кажи..като малък имало ли шамарена фабрика от страна на майка ти  ;D ;)?

Иначе предателства от страна на приятели в детството имало ли е? Имаш любов към природата и усет към естествените науки...

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #47 -: Април 01, 2012, 03:37:54 am »
"Фабрикен зи шамарен" е поигравал да, поради прекалено високите изисквания, които е имала майка ми към мен .
Предателства от приятели и тях ги е имало, но и правосъдието е играело след това от моя страна/не става въпрос за физическа саморазправа, а такава че да накара човек да се почувства жалък и мижетурка/. Е сега е различно, 'щото и философията е друга и сме големи хора "уж" - "Бъди с мен- добре, но ако не искаш не бъди- пак добре"  ;D .

« Отговор #48 -: Април 01, 2012, 09:42:46 am »
Парите са любов, Плеядите са в Телец. -))
и Алгол е в Телец, като е в съвпад с екзалтирала Луна,не от за говорене
живота ми показа в развитие ,как човек бавно си губи душата,когато няма мярка :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Април 01, 2012, 01:40:45 pm »
"Фабрикен зи шамарен" е поигравал да, поради прекалено високите изисквания, които е имала майка ми към мен .
Предателства от приятели и тях ги е имало, но и правосъдието е играело след това от моя страна/не става въпрос за физическа саморазправа, а такава че да накара човек да се почувства жалък и мижетурка/. Е сега е различно, 'щото и философията е друга и сме големи хора "уж" - "Бъди с мен- добре, но ако не искаш не бъди- пак добре"  ;D .

А въпроса с усета към естествените науки как стои...?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #50 -: Април 01, 2012, 01:44:28 pm »
И там ме има  :blink: .

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Април 01, 2012, 02:10:02 pm »
И там ме има  :blink: .

Благодаря , че сподели... :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #52 -: Април 01, 2012, 06:14:07 pm »
Взаимна любов ми липсва!
Всичко друго си имам ... вече или поне в момента.  :'( :-\

Айде бе, ко стана с голямата ми любоФ?  :25:

Луна риби.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Април 01, 2012, 06:23:34 pm »
Взаимна любов ми липсва!

Луна риби.

Кайли,
Твоята ли е неразбрана...или ти не разбираш чуждата?!

*

abroad

• 2187
« Отговор #54 -: Април 01, 2012, 06:35:53 pm »

отпиши я, за да дойде, инак няма да стане :blink:

« Отговор #55 -: Април 01, 2012, 06:40:02 pm »
Взаимна любов ми липсва!

Луна риби.
споко скоро ще стане потоп,там дето е текло,пак ще тече   ;D  сатурн влиза в скорпи
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
« Отговор #56 -: Април 01, 2012, 06:42:44 pm »
Кайли,

Нема го човека, бе, просто го нема! Когато и да се появи нещо подобно на бледен полъх на евентуална любов и неизменно се случва нещо, което разбива всичко.
Веднъж на мен мнооого рядко ми трепва, веднъж на столение. Втори път, като ми трепне, се случва нещо. От това, че човекът почва да се държи като куку до това, че човекът умира.
А де.

*

kaily

• 5145
« Отговор #57 -: Април 01, 2012, 06:43:10 pm »
споко скоро ще стане потоп,там дето е текло,пак ще тече   ;D  сатурн влиза в скорпи

И кво? На мен ми е 12-и  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Април 01, 2012, 06:50:47 pm »
Кайли,

Нема го човека, бе, просто го нема! Когато и да се появи нещо подобно на бледен полъх на евентуална любов и неизменно се случва нещо, което разбива всичко.
Веднъж на мен мнооого рядко ми трепва, веднъж на столение. Втори път, като ми трепне, се случва нещо. От това, че човекът почва да се държи като куку до това, че човекът умира.
А де.

Ми дай пак да погледнем картата...,може нещо все пак да видим... :rolleyes:

*

kaily

• 5145
« Отговор #59 -: Април 01, 2012, 07:01:36 pm »
Че нали ми ги имате данните, аз вече съм вдигнала ръце.
Последният път - нещо лекичко ми трепна, викам, оп - има шанс да се влюбя.
Обаче вече толкова пъти са ме били през ръцете, че се включи сигналната система и почнах леко подигравателно да наблюдавам от къде тоя път ще изскочи балтията.
И изскочи.
10 пъти, 100 ъпти - е, колко години вече, процесът е по-последователен от изгрева на слънцето.
От десетилетия. А ми трепне нещо, а знам, че ще изскочи балтия от най-неочаквано място.
Като в зависимост от сложността и силата - ако чувството е слабо, става леко подухване, колкото да загаси огъня, да не може да се разгори.
Ако чувството е по-силно, гадостта е по-силна. Като преди години най-силното чувство завърши със смъртта на единия...не мойта.
Ми....ако някой ми каже какво се иска от мен в задачката, ще съм благодарна, изживявам се като бяла мишка в лаборатория, от която надвесени над нея учени с пинсета и балтия имат твърде големи обяквания.
Не знам пътеката през лабиринта.  :-X