Здравей Гост

Какво Ви липсва?

• 265 Отговора
  • 24785 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Какво Ви липсва?
« Отговор #180 -: Април 06, 2012, 12:28:03 am »
Луна/Сатурн няма "пълнене"  ;D

Луна/Сатурн - да, особено ако попадат върху нодалната ос.
А съвпадът с Венера не спомага ли за по-лесното запълване на "кошничката"?  :blink:

Досега никаква помощ не оказва ;) и тя иска още ,и още -Венера в Овен в 5-ти ,има ли насита,а уж Сатурн "спирал" кранчето :-[ ;D

В 5ти дом Сатурн не може да ти спре кранчето, може само да го регулира.  ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #181 -: Април 06, 2012, 12:32:56 am »
Нещо като майстор-водопроводчик?!? :-\ ;D

Водопроводчиците ги търси по Риби и водние Марсове.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #182 -: Април 06, 2012, 12:55:21 am »
Нещо като майстор-водопроводчик?!? :-\ ;D

Водопроводчиците ги търси по Риби и водние Марсове.  ;D

;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #183 -: Април 06, 2012, 12:58:46 am »
Марс/Нептун в Риби - майстор водопроводчик
Марс/Нептун в Скорпион - майстор кенефджия
Марс/Нептун в Рак - майстор ... какъв? /моля, допълнете/  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #184 -: Април 06, 2012, 08:18:31 am »

Ще дам съвсем ежедневни примери, които са далеч от всякакви илюзии: мразя да мия чинии. Само с Риби мога съвсем спокойно да не мия чинии една седмица и да се зарием до ръба на шкафовете и изобщо да не се притеснявам, че някой, видите ли, ще ме зачеше по темата. Само с Риби можем да си ходим негладени и абсолютно щастливи от факта, много важно. Можем да пазаруваме или да ядем семки, защото само това има в шкафа, защото мен просто ме е мързяло. Дори с невръстния си син, мога (и го правя с кеф) откровено да съм мързелива, немарлива, несресана, или каквото и да било друго, и да се чувствам ОК. Няма нужда да се напъвам . Така е било и с баща ми, и с гаджета, и със сериозни партньори в съжителство. Това само като съвсем ежедневни примери. Отделно нивото на емоционален комфорт, за интимен пък да не говорим. Реалност е за мен това.

аз съм със слънце в риби и такова нещо не изтърпявам.  :P честно казано наистина не знам от коя позиция в картата ми съм такава чистница, все подреждам, не мога да търпя нещо мръсно, неподредено, неогладено...

по въпроса за венера в овен, моята е като на Лили в съвпад с юлв, в третата декада е. не съм агресивна в поведението си нито с мъже нито с жени, но ако харесам някой мъж въобще нямам скрупули да ....не да го свалям, това честно казано не знам как се прави, ами направо да минавам на въпроса - с мен ли е или не и го подхващам да го прегръщам и целувам (много физически си изразявам чувствата). всъщност така беше досега, занапред ще видим как ще е...
венера е в 9-ти дом, в тригон с луната и секстил с марс. няма други аспекти в картата, освен при доста широк орбис тригон с нептун и асцедента, но не ги отчитам тях.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Април 06, 2012, 08:29:46 am »
не съм агресивна в поведението си нито с мъже нито с жени, но ако харесам някой мъж въобще нямам скрупули да ....не да го свалям, това честно казано не знам как се прави, ами направо да минавам на въпроса - с мен ли е или не и го подхващам да го прегръщам и целувам (много физически си изразявам чувствата). всъщност така беше досега, занапред ще видим как ще е...

Блазе ти, аз така не мога, но ти си и с огнена Луна на много романтично място  :blink:
Мисля, че твоята Венера и по сидерал остава в Овен, моята минава в предпоследния градус на Риби, в различни накшатри са.

Цитат
не да го свалям, това честно казано не знам как се прави

И при мен го има тоя момент.
За мен свалката е да подхвана задушевен приятелски разговор с "обекта", без женски хитринки и кокетничене.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #186 -: Април 06, 2012, 08:30:56 am »
passion-desire, много неща съм чела за Рибите, напоследък и личен опит понасъбрах, но да "почерпя вода от извора" беше много ценно за мен.  :blink: защото не са много Рибките, които могат да се анализират добре, още по-малко пък имат готовност да споделят.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #187 -: Април 06, 2012, 10:06:25 am »
Това е начинът за утвърждаване при водните Марсове и/или в аспект с Нептун да "майсторят" по подмолен начин ,особено в мъжка карта,когато искат да покажат мъжествеността си...

Наблюдавала съм такова поведение и при мъж с Марс в Близнаци в опозиция с Нептун, но при него и Луната беше близнашка. Големи сръчковци, особено когато се налага да лавират и да се измъкват от неудобни/неизгодни ситуации.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #188 -: Април 06, 2012, 10:35:24 am »

Това е начинът за утвърждаване при водните Марсове и/или в аспект с Нептун да "майсторят" по подмолен начин ,особено в мъжка карта,когато искат да покажат мъжествеността си, иначе стават агресивни,гневни и изпадат в депресивни състояния.

най-вече жените им се радваме ,защото ползват нашите "козове"
;D Капани,големи капани. :P

много точна интерпретация. В гимназията ми всички момчета, с които бях приятелка имаха Марс в Скорпион. Много се разбираха с моята Венера и Марс в Риби, емоции, романтика  :rolleyes: докато си живеехме без отговорности. В момента, в който трябваше да се избере висше, да се кандидатства, а и после, когато си дойдоха житейските "проблеми" по Сатурн - поемане на отговорност, и т.н. тези Марсове си тръгнаха, защото съм ги "натоварвала емоционално" - точен цитат. Странното е, че мъжете Слънчеви Скорпиони са най-устойчивите сред приятелите ми.

Сега след повече от 12 години развръзката е такава: някой от тях се принудиха да се задомят, защото приятелките им родиха от тях (не бе желана бременност ;)), други си се измъкват от отговорности - семейство, жени и т.н., като си имат арт проекти, занимават си се с нещо, но при тях или Луната или Слънцето е във вода и някак всичко е доста по осъзнато.

Харесвам за мъже огнени Марсове, и напоследък Марс в Козирог много ме впечатлява.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #189 -: Април 06, 2012, 10:39:50 am »
А всички "обвиняват" Плутон за най-великия манипулатор ;D-само водните пространства са толкова невинно мамещи  и навсякъде могат да "влезнат" -тихо,сбито и на пръсти :P.Не напразно Венерка се е родила от морската пяна. :P
Плутон когато манипулира го прави явно със сила,власт ,страст(страдание),докато Нептун -няма да издавам тайната  ;D.

Венера също може да бъде много манипулативна.
Докато Луната цикли на ниво първични потребности и инстинкти, Венера си гледа интереса.  ;)

Цитат
докато Нептун -няма да издавам тайната

Няма нужда да я издаваш, много добре съм запозната какви начини и средства се използват.  ;D

« Последна редакция: Април 06, 2012, 10:49:26 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #190 -: Април 06, 2012, 10:41:42 am »
Това е начинът за утвърждаване при водните Марсове и/или в аспект с Нептун да "майсторят" по подмолен начин ,особено в мъжка карта,когато искат да покажат мъжествеността си...

Наблюдавала съм такова поведение и при мъж с Марс в Близнаци в опозиция с Нептун, но при него и Луната беше близнашка. Големи сръчковци, особено когато се налага да лавират и да се измъкват от неудобни/неизгодни ситуации.

А всички "обвиняват" Плутон за най-великия манипулатор ;D-само водните пространства са толкова невинно мамещи  и навсякъде могат да "влезнат" -тихо,сбито и на пръсти :P.Не напразно Венерка се е родила от морската пяна. :P
Плутон когато манипулира го прави явно със сила,власт ,страст(страдание),докато Нептун -няма да издавам тайната  ;D.

точно.  :blink: Рибите са такива фини манипулатори и така те оплитат, че изобщо не разбираш на кой свят са те отнесли. при това са извор на житейска мъдрост, слушаш ги и усещаш как влизат в душата ти  ;D
прави ми впечатление, има едни по-специфични Риби - със силно застъпен огненен елемент, особено Овен. те са и много спортен тип. 

*

Papy

• 4343
« Отговор #191 -: Април 06, 2012, 10:42:19 am »

майстор готвач

*

Lillie

• 30532
« Отговор #192 -: Април 06, 2012, 10:55:09 am »
Аз винаги гледам кои планети попадат в знаците на Венера в съответния натал и ми е правило впечатление ,че много често и оттам идва манипулацията.Плутон/Нептун може само да подсилят ефекта. :lol:

В темата за липсите пак до манипулации стигнахме, явно това е лайтмотивът сега.  ;D

Плутон във Везни го имаме цяло поколение...

Юпитер в Телец - философска манипулация /на верска основа/ с цел извличане на конкретна материална изгода  ;D
(съвпад с Лилит - материална карма от минал живот  ;D)

Хахах, няма нужда да ми се дъвче оттатък натала, аз сама обичам да си го иронизирам.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #193 -: Април 06, 2012, 11:06:27 am »

Нали все пак манипулацията е един от начините за постигане на определена цел,която пък "измамно" би запълнила липсите ни-затворен кръг. ;) Според мен манипулативния елемент е по-силно застъпен ,когато личните планети попадат в знаци на Венера и АСЦ ,упр. на АСЦ ,а външните съответно засилват това влияние или не.

тоест слънце, луна на асц са манипулатори? не мисля

*

Papy

• 4343
« Отговор #194 -: Април 06, 2012, 11:12:05 am »

Лични планети,АСЦ,упр.АСЦ в знаци на Венера ,подсилени от външни планети в женски знаци и/или в знаци на Венера дават такава индикация.

така може  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #195 -: Април 06, 2012, 06:42:25 pm »
Благодаря, Divna и passion-desire за идеите около мъжката Луна в Скорпион! Макар, че на практика не ми е възможно май да избегна чуждия Уран върху моето Слънце (даже девет години разлика го помества относително малко, а по-голяма около мен няма и не съм сигурна дали искам по-голяма разлика), изнамерих един много харесван от мен мъж и да - Луната му е в Скорпион, баш отгоре на Слънцето ми, имала съм значи в арсенала такъв. С лекото уточнение, че живеем много далеч един от друг и че останалата ни синастрия хич не е цвете. Но все пак го има тоз екземпляр. Ще продължа издирването.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #196 -: Април 06, 2012, 08:26:17 pm »

точно.  :blink: Рибите са такива фини манипулатори и така те оплитат, че изобщо не разбираш на кой свят са те отнесли. при това са извор на житейска мъдрост, слушаш ги и усещаш как влизат в душата ти  ;D
прави ми впечатление, има едни по-специфични Риби - със силно застъпен огненен елемент, особено Овен. те са и много спортен тип.

Да оставим Рибите настрана, транзитен Нептун може да ни направи бетер Рибки, независимо към коя зодия принадлежим. А да не говорим за натален аспект на Нептун с лични планети. Между другото Нептун може да изплете мрежа от илюзии и поне анестезира срещу болката.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #197 -: Април 06, 2012, 08:30:14 pm »
Цитат
А всички "обвиняват" Плутон за най-великия манипулатор

А уроците на Плутон въобще не са ясни. Осъзнаването настъпва, след приключването на Плутоновия транзит. Тези на Сатурн са ясни и конкретни. Сатурн задава ясни граници. Плутон те кара да дълбаеш надолу, и още по-надолу и по-надолу в подсъзнанието, и не те пуска, докато не стигнеш дъното. Плутон те "върти на шиш". Даааа!  ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #198 -: Април 06, 2012, 08:52:50 pm »

Да оставим Рибите настрана, транзитен Нептун може да ни направи бетер Рибки, независимо към коя зодия принадлежим. А да не говорим за натален аспект на Нептун с лични планети. Между другото Нептун може да изплете мрежа от илюзии и поне анестезира срещу болката.
как тогава виждаш квадрата на Нептун към МЦ ?  :blink:  май голяма мъгла се задава...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #199 -: Април 07, 2012, 08:49:16 am »
искам само да ви кажа че рибите никога не манипулират. това, че на някой така му изглежда....рибите са майстори в измъкването и като не им хареса нещо се "прибират" в техния си свят. но целта на това никога не е манипулация.