Марс/Нептун в Риби - майстор водопроводчик
Марс/Нептун в Скорпион - майстор кенефджия
Марс/Нептун в Рак - майстор ... какъв? /моля, допълнете/ :blink:
Това е начинът за утвърждаване при водните Марсове и/или в аспект с Нептун да "майсторят" по подмолен начин ,особено в мъжка карта,когато искат да покажат мъжествеността си, иначе стават агресивни,гневни и изпадат в депресивни състояния.
най-вече жените им се радваме ,защото ползват нашите "козове"
Капани,големи капани. 
много точна интерпретация. В гимназията ми всички момчета, с които бях приятелка имаха Марс в Скорпион. Много се разбираха с моята Венера и Марс в Риби, емоции, романтика :rolleyes: докато си живеехме без отговорности. В момента, в който трябваше да се избере висше, да се кандидатства, а и после, когато си дойдоха житейските "проблеми" по Сатурн - поемане на отговорност, и т.н. тези Марсове си тръгнаха, защото съм ги
"натоварвала емоционално" - точен цитат. Странното е, че мъжете Слънчеви Скорпиони са най-устойчивите сред приятелите ми.
Сега след повече от 12 години развръзката е такава: някой от тях се принудиха да се задомят, защото приятелките им родиха от тях (не бе желана бременност

), други си се измъкват от отговорности - семейство, жени и т.н., като си имат арт проекти, занимават си се с нещо, но при тях или Луната или Слънцето е във вода и някак всичко е доста по осъзнато.
Харесвам за мъже огнени Марсове, и напоследък Марс в Козирог много ме впечатлява.