Здравей Гост

Алчните

• 224 Отговора
  • 37915 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Алчните
« Отговор #100 -: Април 01, 2012, 09:54:36 pm »
ей това е- в бг всеки разбира от политика и футбол

Миличка, като работиш сред боклуци им разбираш номерата. Особено, когато става дума за европейски проекти, минаващи през българските оперативни програми.
няма да се изкажа, макар че относно европейските проекти бих могла...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Април 01, 2012, 09:54:46 pm »

И от всеки виШист предприемач не става.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #102 -: Април 01, 2012, 09:55:31 pm »

Миличка, като работиш сред боклуци им разбираш номерата. Особено, когато става дума за европейски проекти, минаващи през българските оперативни програми.

Не се изказвай. Аз затова вече директно работя с Европейската комисия, защото в България всичко се опорочава.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #103 -: Април 01, 2012, 09:55:43 pm »

Смесваш ябълки и круши.

Тц. Не ги смесвам - градинарстването ми е хоби  ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Papy

• 4343
« Отговор #104 -: Април 01, 2012, 09:56:03 pm »

И от всеки виШист предприемач не става.  ;D

това е повече от сигурно, даже и двоен виСшист :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #105 -: Април 01, 2012, 09:57:49 pm »

Смесваш ябълки и круши.

Тц. Не ги смесвам - градинарстването ми е хоби  ;D

:thinking: Не те разбирам и спирам да говоря с теб! Приятна вечер!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #106 -: Април 01, 2012, 09:59:34 pm »

но съвсем другояче си е като разбирач на всичко  :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #107 -: Април 01, 2012, 10:00:24 pm »
Алчността е следствие на неумението да обичаш. Като не можеш да обичаш, и се появява дупка, която почваш да пълниш с каквото се сетиш и най-вече със стремеж към пари, власт и тия три неща.
Бедният човек, той нищо си няма друго, освен пари....

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #108 -: Април 01, 2012, 10:03:44 pm »
Алчността е следствие на неумението да обичаш. Като не можеш да обичаш, и се появява дупка, която почваш да пълниш с каквото се сетиш и най-вече със стремеж към пари, власт и тия три неща.

Да де ......нали искаш да обичаш някой дето има пари    :rolf:
Естествени минерали и амулети

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #109 -: Април 01, 2012, 10:04:26 pm »
ние и двете със Стела казахме едно нещо, преди да пуснем картите - СЛЕДВАЙТЕ СИ МЕЧТИТЕ. Ми много ясно, че ако наистина не мечтаеш за бизнес, нямаш това истинското усещане да водиш, да откриваш, да се чувстваш жив, когато контрола е в твои ръце, нищо няма да излезе от теб.

В БГ съзнанието е масово - гледа к'во прави съседа и той го прави.  ;)

Не съм видяла човек, който да си е послушал вътрешното усещане и да е сгрешил. Аз съм имала такива възможности на Запад, за които сигурно 90% от българите душите ще си дадат, но знаех, че не е за мен, това е.

И във форума много ясно се вижда кой има характера за бизнес, кой има нуждата да дава, да бъде, да води, има и дисциплината и хъса и става за шеф. Веднага мога да Ви кажа аз за кой бих работила и на кой бих си поверила съдбата и кой и бих наела за работник. Ама няма да Ви кажа, защото не ми се влиза в конфликти и н еми се доказва нищо. Но всеки човек с очи може да го види това.  ;)

И всеки си има качества, има такива обучения за различните типове поведения в един екип - кой е идеен генератор (Марая е тук, без никви отклонения), кой е "растение", кой лидер и т.н. не са чак толкова много ролите.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #110 -: Април 01, 2012, 10:05:31 pm »

и аз такива наблюдения имам - алчността е заместител.  :P особено при мъжете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #111 -: Април 01, 2012, 10:05:55 pm »
Това мойто не е алчност, ние в България просто сме безумно бедни и искаме мъничко сигурност и спокойствие, нищо повече.
Някой, който има пари, за мен е някой, който може да си позволи да се храни нормално и успоредно с това да си плаща сметките, а веднъж или два пъти в годината, да иде на почивка на хотел с течаща вода и баня, а не на палатка за по-евтино.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #112 -: Април 01, 2012, 10:07:04 pm »

Не се изказвай. Аз затова вече директно работя с Европейската комисия, защото в България всичко се опорочава.

s EWROPEJSKATA KOMISIQ SE RABOTI SAMO PRI PROEKTI NAD 5 MILIONA! KOGO LUJE6 OTNOVO I ZASCHO SE PRAVI6 NA VELIKA АЗ ЗНАМ КАКВА СТОЙНОСТ ИМАТ ТВОИТЕ ПРОЕКТИ - ПОМНЯ ПЪРВИЯ КОЙТО ПРОВЕРЯВАХ ПО ВРЕМЕ НА МОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО...ТА...СПРИ С ЛЪЖИТЕ И СЪС ЗАБЛУДАТА...СПРАВКА ЧИЧКО ГУГЪЛ....КАКВИ СА ПРОЕКТИТЕ И ЗА КОЛКО ПАРИ ТРЯБВА ДА СА...ЗА ДА КАНДИДАТСТВАШ ДИРЕКТНО В ЕС.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #113 -: Април 01, 2012, 10:07:31 pm »

То това и за скръндзите се отнася, Кайли. Стрева ми се, че и те не умеят да даряват любов.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #114 -: Април 01, 2012, 10:10:19 pm »

s EWROPEJSKATA KOMISIQ SE RABOTI SAMO PRI PROEKTI NAD 5 MILIONA! KOGO LUJE6 OTNOVO I ZASCHO SE PRAVI6 NA VELIKA АЗ ЗНАМ КАКВА СТОЙНОСТ ИМАТ ТВОИТЕ ПРОЕКТИ - ПОМНЯ ПЪРВИЯ КОЙТО ПРОВЕРЯВАХ ПО ВРЕМЕ НА МОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО...ТА...СПРИ С ЛЪЖИТЕ И СЪС ЗАБЛУДАТА...СПРАВКА ЧИЧКО ГУГЪЛ....КАКВИ СА ПРОЕКТИТЕ И ЗА КОЛКО ПАРИ ТРЯБВА ДА СА...ЗА ДА КАНДИДАТСТВАШ ДИРЕКТНО В ЕС.

зависи, има толкова под институции, програми, аз днес попълвах едни документи, верно бяха за централна Европа, на колежка CV, но бяха преки проекти под 100, 000 евро.

*

kaily

• 5145
« Отговор #115 -: Април 01, 2012, 10:15:27 pm »

То това и за скръндзите се отнася, Кайли. Стрева ми се, че и те не умеят да даряват любов.

Е че скрънздата си е алчен.

*

Grace

• 2257
« Отговор #116 -: Април 01, 2012, 10:15:51 pm »
Това мойто не е алчност, ние в България просто сме безумно бедни и искаме мъничко сигурност и спокойствие, нищо повече.
Някой, който има пари, за мен е някой, който може да си позволи да се храни нормално и успоредно с това да си плаща сметките, а веднъж или два пъти в годината, да иде на почивка на хотел с течаща вода и баня, а не на палатка за по-евтино.

;D това е много сладко и мило изказване на фона на цялата тема. и с това мисля да я приключа.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Април 01, 2012, 10:17:24 pm »
Е че скрънздата си е алчен.

Алчността не е ли стремеж към заграбване?
Докато скръндзата по-скоро се стреми да съхрани това, което има, не да го умножи.

Пък може и да греша, знам ли.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #118 -: Април 01, 2012, 10:20:36 pm »
Нацията ни не е бедна, а глупава, тъне в ресурси и живее в мизерия. Това е истината.  ;)

Аз чакам Сатурн да завземе властта, до тогава ще търпим, по лични наблюдения още 10 год. максимум и ще се срине държавата (не частният бизнес).  ;) Но така и трябва, по принцип докато не се стигне дъното няма управия.
« Последна редакция: Април 02, 2012, 09:04:51 am от Anabell »

*

Stella

• 7765
« Отговор #119 -: Април 01, 2012, 10:25:00 pm »

зависи, има толкова под институции, програми, аз днес попълвах едни документи, верно бяха за централна Европа, на колежка CV, но бяха преки проекти под 100, 000 евро.

Това само показва колко си неинформирана. И кое е твоето правителство, че не разбрах?
Работя с Европейската младежка фондация и с Глобалния фонд за ХИВ/СПИН . Нещо против да имаш?