Здравей Гост

Транзит на планети върху СЛВ и ЮЛВ

• 38 Отговора
  • 7790 Прегледи
Re: Транзит на планети върху СЛВ и ЮЛВ
« Отговор #20 -: Април 05, 2012, 10:07:05 pm »
А какво означава съвпад на тр. Венера с ЮЛВ  :lol: ?
И аз това се питам.При мен,освен това,мунданната опозиция Нептун/ретро Марс квадратира нодалната ос.Някакви идеи?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #21 -: Април 05, 2012, 10:19:01 pm »
За мен съвпадът на Венера с ЮЛВ винаги е носил (и този път пак) страст от миналото. Може да е било просто мимолетно увлечение, хоби, за което съм прочела някъде и съм си помислила "ах, колко интересно" или нещо още по-дребно, но сега донесе мощен заряд на една несъстояла се и несъстояща се връзка. Новини, клюки, споменати неща оттук-оттам, колкото да запали фитила, без реализация.

« Отговор #22 -: Юни 13, 2012, 06:37:25 am »
При теб е по-сериозна работата, както изглежда  :blink:, иначе е в 1-ви дом и прави секстил с Венера и квадрат с Нептун .

При теб щом е в 1-ви дом СЛВ ,транзитът на Уран сигурно ще сложи също акцент върху връзките и в аспект с упр.на ЮЛВ .Трябва да усетиш ,изживееш ,срещнеш нещо значимо в живота си ,но не  е задължително да е за винаги ,защото все пак това е Уран и зависи доколко си настроен към неговата енергия ,принцип.Забавлявай се и се чувствай свободен във взаимоотношенията и каквото ти мине през сърцето като емоция в този период го изживей .Ще имаш чувството ,че нещо(хора,ситуации) отвън те предизвиква или получаваш някакви "факсове" да тръгнеш или правиш нещо ,което няма логика и трябва да го свършиш сега ,на момента.И ако си с акцент на "неподвижност" ,"земя"/"вода" в натала малко ще се противопоставяш ,но след време ще "влезеш" в коловоза.Не знам на колко градуса ти е СЛВ в Овен ,но ако сега му предстои съвпад с тр.Уран -една година ще усещащ това влияние. :blink:

На мен ми предстои също тр.Уран съвпад сев.възел,но в края на 8дом. :thinking:

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #23 -: Юни 13, 2012, 10:22:15 am »
Хора, можете ли да ми дадете повече информация за съвпад на тр Юпитер върху Сев възел в 10 дом?
Какви събития могат да се очакват, имате ли наблюдения?

« Отговор #24 -: Юни 13, 2012, 10:27:25 am »
Хора, можете ли да ми дадете повече информация за съвпад на тр Юпитер върху Сев възел в 10 дом?

Цитат
Сега си спомням по времето когато Юпитер мина през него/Март,Април/ имах много приятно познанство превърнало се във връзка, но имаше и доста други фактори подкрепящи това .
Това е от поста на Санти. ;)

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #25 -: Юни 13, 2012, 10:53:28 am »

Цитат
Сега си спомням по времето когато Юпитер мина през него/Март,Април/ имах много приятно познанство превърнало се във връзка, но имаше и доста други фактори подкрепящи това .
Това е от поста на Санти. ;)
[/quote]

Е да де, ама това го пренебрегнах заради "другите фактори" :)
В нета няма много инфо за този съвпад.

« Отговор #26 -: Юни 13, 2012, 11:15:17 am »

Ще се опитам да направя интерпретация. ;)
Транзита е в 10дом-ще засегне общественото положение,родител...Като причината за случващото се,ще е свързана с родител,семейство(нат.Юпитер в 4дом) и отново 10дом(нат.възела е там).Като накрая ще се отрази върху 5дом.(Юпитер го управлява) :thinking:
Ще може ли някой да помогне? :-[

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #27 -: Юни 13, 2012, 01:28:32 pm »
Според мен може да е свързано с появата на възможност/от професионална гледна точка/ .

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #28 -: Юни 13, 2012, 01:40:12 pm »
Според мен може да е свързано с появата на възможност/от професионална гледна точка/ .

Санти,благодаря за включването. :blink: А в 8дом какво може да донесе?Не вярвам е да е свързано с наследство. ;D Може би ще е някаква трансформация или край?(ще засегне партньорствата/явните врагове-У7)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #29 -: Юни 13, 2012, 02:01:06 pm »
МуунЛайт,

Възможност за по-голям доход от дейност:blink:. Не е изобщо задължително да е край/ако беше тр. на Сатурн бих предположил край/.

Юпитер ще отвори възможности по темите с които се занимава възела в твоята карта  :blink:.

« Отговор #30 -: Юни 13, 2012, 02:04:23 pm »
МуунЛайт,

Възможност за по-голям доход от дейност:blink:. Не е изобщо задължително да е край/ако беше тр. на Сатурн бих предположил край/.

Юпитер ще отвори възможности по темите с които се занимава възела в твоята карта  :blink:.

Отново благодаря. :blink: Само че при мен тр.Уран ще съвпадне с възела.Юпитер е за Гая. ;)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #31 -: Юни 13, 2012, 02:22:51 pm »
Ми значи като при мен - сега имам тр. на Уран през СЛВ в 1 дом, но не очаквам веднага да се прояви по простата причина,че Уран ще тръгне назад после пак напред и така  :blink:

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #32 -: Юни 14, 2012, 02:34:20 pm »
Скоро и аз очаквам транзит на Уран през Северния възел. Действието се развива в 9-ти дом. Според вас може ли да е свързано с преместване в чужбина, защото се въртят някакви хипотетични намерения около мен в тази посока но зависи от друг човек.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #33 -: Юни 15, 2012, 12:28:55 am »
Според вас какво би могъл да ми донесе съвпад на прогресивна венера със СЛВ в 7-ми дом?  :blink:

Управителя на възела къде се намира и какво управлява ?

Ако приемем, че може да е свързано с любовни въпроси е от значение и дали транзитната обстановка дава предпоставки :blink: .

*

Grace

• 2257
« Отговор #34 -: Юни 15, 2012, 12:42:31 pm »
......
Цитат
Може да е среща с някой ,който да ти "отвори" очите по делата в 7-ми дом,може да е ситуация ,която ще те накара да осъзнаеш досегашните си връзки,партньорства.......

.... от подобен характер беше тригона на прогр Венера към възлите при мен ..  :blink:
но имаше и съпътстващи дирекции, транзити и пр. разбира се.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #35 -: Юни 15, 2012, 01:49:54 pm »
Според вас какво би могъл да ми донесе съвпад на прогресивна венера със СЛВ в 7-ми дом?  :blink:

Управителя на възела къде се намира и какво управлява ?

Ако приемем, че може да е свързано с любовни въпроси е от значение и дали транзитната обстановка дава предпоставки :blink: .
Управителя на възела - Юпитер се намира в 5 дом.Управител е на 7 и съуправител на 11, но там няма планети(освен възела в 7-ми)  :blink:

Възможно е да добиеш нови опитности, нещо което не си преживявала до този момент  :blink:.

« Отговор #36 -: Юни 19, 2012, 09:38:29 pm »
А какво ще кажете за транзит на Юпитер върху СЛВ в 12ти дом?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #37 -: Юни 19, 2012, 09:54:25 pm »

И аз искам да знам...при мен е в 7-ми.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #38 -: Юни 19, 2012, 10:18:44 pm »

И аз искам да знам...при мен е в 7-ми.... :blink:

помощ от хора и обстоятелства по сигнификацията на Юпитер. подтик за действие, свързан с бъдещи неща, пак по сигнификация на Юпитер.