:03: :haha: :haha: :rolf: :03: :rolf: :haha:..о...,не...А какво има в ремаркето? :rolleyes:
Мерси :blink:И аз харесвам колите на същия принцип - да са внушителни и големи, но не спортни. Това обаче ми се струва, че е по Луна и Венера. Моите са овчи в съвпад с Юпитер затова на моменти обичам да се изхвърлям.А Марс ми е в Стрелец. Не ме привличат особено бързите коли. Спортните ми изглеждат като играчки от шоколадови яйца. Не ме респектират затова не бих карала такава кола дори и да е последен модел на Ферари
Цитат на: Марая в Април 04, 2012, 11:37:55 pm :03: :haha: :haha: :rolf: :03: :rolf: :haha:..о...,не...А какво има в ремаркето? :rolleyes:Всичко необходимо за една дама , возенето да е максимално приятно за нея . :mellow:
Значи в карусерията /ремарето/ не знам как се казва, шЪ ме простиш...има място за зарзават? :rolleyes:И как возиш? :rolleyes:....
Цитат на: Марая в Април 05, 2012, 12:02:50 amЗначи в карусерията /ремарето/ не знам как се казва, шЪ ме простиш...има място за зарзават? :rolleyes:И как возиш? :rolleyes:....За краставици , чушки , каквото дамата пожелае... нема да се скъса гюрука, споко, има место за всичко !
:rolf: :haha: Качвам се...щом има пипери... :yahoo:..
Цитат на: Марая в Април 05, 2012, 12:09:00 am :rolf: :haha: Качвам се...щом има пипери... :yahoo:..Не са камби , бъди сигурна !
И до какво не трябва да се стига http://vbox7.com/play:e20975fc
На мен пък това ми е любимата марка кола. Багажник с такава вместимост друга нЕма, трябва да признаете. И при такъв нисък разход на гориво.А на това му викат кабриолет.
Багажник с такава вместимост друга нЕма, трябва да признаете.
Аз си падам по самолетите /Марс във Водолей, в тригон с Уран/. Колите слабо ме интересуват, важно е да са комфортни.