Здравей Гост

Слънце в съвпад с тежка планета

• 36 Отговора
  • 4519 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Слънце в съвпад с тежка планета
« Отговор #20 -: Април 08, 2012, 10:34:26 am »
Да, доста се е натаралянкал моят, безспорен факт.  ;D Тригон с Марс, Плутон е близо, в 8ми, нямат аспект.

Отличен аспект Марс трин Уран...Енергичен и изобретателен аспект.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #21 -: Април 08, 2012, 01:47:26 pm »
Цитат
Бих искала да поговорим за съвпада на Слънчо с тежките планети...Хайде, може и Юпитер и Сатурн да включим в темата...

Синът ми има Слънце(везни) съвпад Сатурн(дева),но той е твърде малък,за да споделя проявлението му. ;)
Брат ми има Слънце съвпад Нептун в стрелец.Този човек въобще не мога да кажа,че го познавам. :-[Типично по Нептун има една мъглявина,която пречи.Много ми е потаен и дори с пет думи не мога да го опиша.Но има способността да усеща "недоизказаното" в дадена ситуация.
Баща ми(с неизвестен час на раждане) има Слънце(дева) съвпад Плутон(лъв).Какво да кажа-властолюбие и стремеж да е над всичко и всички. ;DНо с годините  това се промени.Не знам дали е от този аспект,но винаги казва истината и каквото мисли,без да го интересува как ще реагира отсрещната страна. :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #22 -: Април 08, 2012, 01:51:17 pm »
Четирите ми приятелки са със съвпад Слънце/Нептун в Стрелец..Нито са медиуми,нито мечтателки,нито религиите и мистиката ги влече,коренно различни жени са.Общото- двете са омъжени за Рибоци,а на третата мъжо е със стелиум в Риби.
Племеничето има съвпад Слънце със Сатурн в Лъв.Голяма привързаност към бащата,преждевременно съзряване и блокаж и трудно изразяване на емоциите,последното може да е и от сатурновата му Луна.
И последно- френда със съвпад Слънце/ Юпитер в Овен..Грандоманията често не го пуска.. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Април 08, 2012, 02:30:33 pm »
Четирите ми приятелки са със съвпад Слънце/Нептун в Стрелец..Нито са медиуми,нито мечтателки,нито религиите и мистиката ги влече,коренно различни жени са.Общото- двете са омъжени за Рибоци,а на третата мъжо е със стелиум в Риби.
Племеничето има съвпад Слънце със Сатурн в Лъв.Голяма привързаност към бащата,преждевременно съзряване и блокаж и трудно изразяване на емоциите,последното може да е и от сатурновата му Луна.
И последно- френда със съвпад Слънце/ Юпитер в Овен..Грандоманията често не го пуска.. ;D

;D..Вероятно и късмета не го изпуска...

А какво ще кажеш за приятелките...има ли нещо, което е общо м/у тях? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #24 -: Април 08, 2012, 02:37:46 pm »
Напротив ,голям карък е..
А приятелките ми повече си отговарят на Луните и Ац-тите.Общото-музикални,чуствителни и работят или са работили зад граница..А ,и четирите са учителки,но само едната работи това ;D

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #25 -: Април 08, 2012, 02:44:46 pm »
Напротив ,голям карък е..
А приятелките ми повече си отговарят на Луните и Ац-тите.Общото-музикални,чуствителни и работят или са работили зад граница..А ,и четирите са учителки,но само едната работи това ;D

аз също имам Слънце - съвпад Юпитер, и бях асистент в университета (без никакво усилие от моя страна ме направиха "младши преподавател" - водила съм лекции и упр). Замислям се да продължа на по късен етап от живота си с преподавателска дейност във ВУЗ. Имала съм възможност да се оженя за чужденец и съм живяла, учила и работила зад граница - на 3 континента  ;D.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Април 09, 2012, 09:54:00 am »
Точно вчера гледах синастрията на една много интересна двойка. Той е със стелиум в лъв-слънце, сатурн, меркурий, венера-почти всички в съвпад, секстил с пкутон и в квадрат с уран-никога не оставя хората безразлични към него самия и идеите му, има страшно много знания в различни области и е душата на компанията, не съм виждала някой да може да го контролира, евентуално само гаджето му.
Тя-меркурий, плутон, слв, слънце в съвпад във везни, всички в квадрат с марс, секстил с нептун-също много начетена, знае много езици, общува по много приятен и ненатрапчив начин, но се усеща, че е от жените генерал с меки ръкавици.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Април 09, 2012, 11:20:21 am »
Стелиумите са доста трудна енергетика. Там всичко е по много...Наричам планетите скачени съдове... :blink: Приличат на влакова композиция...Ако дерайлира единия вагон...повлича и другия със себе си.
Тук следва да бъдем максимално предпазливи по отношение на планетарните участници....

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Април 09, 2012, 11:24:20 am »
Точно вчера гледах синастрията на една много интересна двойка. Той е със стелиум в лъв-слънце, сатурн, меркурий, венера-почти всички в съвпад, секстил с пкутон и в квадрат с уран-никога не оставя хората безразлични към него самия и идеите му, има страшно много знания в различни области и е душата на компанията, не съм виждала някой да може да го контролира, евентуално само гаджето му.
Тя-меркурий, плутон, слв, слънце в съвпад във везни, всички в квадрат с марс, секстил с нептун-също много начетена, знае много езици, общува по много приятен и ненатрапчив начин, но се усеща, че е от жените генерал с меки ръкавици.

Меркурий във Везни е страшно дипломатичен. Ако искате да пратите някого на дипломатическа мисия, изберете Меркурий във Везни. В случая съвпадът с Плутон прибавя усет към дълбинната психология на масите. Може да управлява, чрез словото големи групи от хора.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #29 -: Април 09, 2012, 11:36:11 am »

Например..представи си съвпада в Дева. /майка ми го има/...Меркурий - управител на Дева е във Дева и е в партилен съвпад със Слънце...тук е и Нептун на 5*.
Майка ми според модерната астрология трябва да е ясновидка... ;D А тя не  е....

Интересно и моята майка го има същия съвпад и то пак в Дева... Слънце и Нептун, но не е ясновидка, ехе де да беше..... Това при нея е показало баща ми - Риба
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Април 09, 2012, 11:50:19 am »

Например..представи си съвпада в Дева. /майка ми го има/...Меркурий - управител на Дева е във Дева и е в партилен съвпад със Слънце...тук е и Нептун на 5*.
Майка ми според модерната астрология трябва да е ясновидка... ;D А тя не  е....

Интересно и моята майка го има същия съвпад и то пак в Дева... Слънце и Нептун, но не е ясновидка, ехе де да беше..... Това при нея е показало баща ми - Риба

При моята...дълги години работа с изкуството...Танцови състави , пеене...Сега отново се занимава с танци...макар и на друга възраст... ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #31 -: Април 09, 2012, 11:52:25 am »

При моята...дълги години работа с изкуството...Танцови състави , пеене...Сега отново се занимава с танци...макар и на друга възраст... ;D

Браво на мамчето  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Април 09, 2012, 12:01:08 pm »

Меркурий във Везни е страшно дипломатичен. Ако искате да пратите някого на дипломатическа мисия, изберете Меркурий във Везни. В случая съвпадът с Плутон прибавя усет към дълбинната психология на масите. Може да управлява, чрез словото големи групи от хора.

Нямам такива наблюдения...Освен дъщеря ми , която има Меркурий във везни имам впечатления и от други карти...Мисля, че е по-скоро добър по интригите и умее да се изказва по-красиво...,но не и красноречиво...

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Април 09, 2012, 07:34:06 pm »
Искам да ви питам...Съвпад с орбис 9 градуса брои ли се, когато е със слънцето(говоря за Плутон конкретно).Щото аз не го броя...

Усеща се. Не може да не го броиш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #34 -: Април 09, 2012, 07:36:46 pm »
Когато съвпадът е между бърза и бавна планета мисля, че допустими са дори 15 градуса орбис. Само като се замислите колко време е необходимо на Плутон, за да премине през 12-те зодиакални знака и колко време е нужно на Слънцето...това да се срещнат на 10-15 градуса си е шанс.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Април 09, 2012, 07:46:33 pm »
Дори знаково се усещат планетите, защото са под влияние на един и същи диспозитор.

« Отговор #36 -: Април 10, 2012, 02:34:43 pm »
Моето козирожко Слънце е в съвпад с Нептун (0°09с) и с Уран (3°) и впечатленията ми са, че става една голяма каша. ;D