Здравей Гост

Анкета - с кой родител сте по близки и в мъжки или женски знак е Луната Ви?

• 23 Отговора
  • 2661 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Изследванията ми на роднини и приятели, почти без изключения показват следното:

жени и мъже с Луна в женски знак (Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби) имат по - силна кармична връзка с майките си,
а мъже и жени с Луна в мъжки знак (Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей) имат по-силна кармична връзка с бащите си.

Единственото изключение, което отчитам е баща ми, Луна в мъжки знак, прилича на майка си, но той винаги е бил по-близък с рода на баща си.

Вашите наблюдения?

Благодаря на всички включили се. ;)
« Последна редакция: Април 08, 2012, 04:30:42 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Freya

• **
  • 1178
Ами аз с Луна в Риби съм по-близка с майка ми, в същото време най-много дразги имам пак с нея.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Имам наблюдение в/у мъжка Луна в стрелец....Има изключителна близост с майка си..,по-далечни отношения с бащата...

Брат ми има луна във водолей и е по-близък с майка ми...

Доста често при въздушните Луни липсва единия от родителите...физически или ментално - няма значение...
Практиката ми и изследванията ми показват това.

По отношение на мен..,аз имам Луна в телец...И да...при мен връзката с нея е била по-силна и с повече близост.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Нито с единия, нито с другия.
Луна в женски знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Имам Луна в Скорпион-женски знак и е в съвпад с Лилит
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

tania

• **
  • 743
Моята Луна е в женски знак - Дева, а по-близка съм била винаги с баща ми, ( даже той ме отгледа ).
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Anabell

• 2022
Имам Луна в Скорпион-женски знак и е в съвпад с Лилит

и с кой от родителите си, си по-близка?
« Последна редакция: Април 08, 2012, 07:04:41 pm от Anabell »

*

Anabell

• 2022
Луна в женски знак.

душата ти, все трябва да е била привлечена от някакви трептения, няма как.  :blink:

*

Lillie

• 30532
Луна в женски знак.

душата ти, все трябва да е била привлечена от някакви трептения, няма как.  :blink:

Може да се каже, че поради обективни причини нямах силна връка с баща си.
Връзката с майката наистина е по-силна, отново поради обективин причини, но и силно обременена кармично. Много трудни отношения имахме с нея, но нейните отношения по принцип си бяха трудни с всички, не само с мен.  ;)

Отношенията с нея не мога да нарека точно близост, друго е - сериозен урок и за двете ни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
Луна в женски знак.

Връзката с майката наистина е по-силна, отново поради обективин причини, но и силно обременена кармично. Много трудни отношения имахме с нея, но нейните отношения по принцип си бяха трудни с всички, не само с мен.  ;)

Отношенията с нея не мога да нарека точно близост, друго е - сериозен урок и за двете ни.

мерси Лили, за отговора.  :-[

Мисля, че тази позиция - негативна връзка - обмен на енергия, също изпълнява условието, за "връзка"

*

Lillie

• 30532
Ами, представи си отношенията с твоята майка - мисля, че много се доближават до това, което съм изживяла и аз. Поне начинът, по който ги описваш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
Майка ми беше по-силната и властната личност в семейството. Луната ми е във Водолей, а майка е с Луна в Овен. Татко имаше Луна в Рак и беше някак по-неналагащ се.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
Ами, представи си отношенията с твоята майка - мисля, че много се доближават до това, което съм изживяла и аз. Поне начинът, по който ги описваш.
:P
има нещо такова.

*

Papy

• 4343
Емоционална близост нямам с никой от двамата, мислех, че с времето нещата ще се подобрят, но за момента не се е случило.
Луна в стрелец

П.п. Баща ми ме разбира една идея по-добре
« Последна редакция: Април 08, 2012, 07:56:44 pm от Papy »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
аз също нямам близост нито с единия нито с другия. отгледана съм от майка ми, физически сме по-близо.
луна в стрелец

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Не прилепям за това наблюдение. Луната ми е в мъжки знак, но съм по-близък с майка си.

Луна в Овен!

Категорично съм се разбирала най-добре с баща ми, дори без думи. Някак усещахме един друг мислите и настроенията.

В същото време се разбирам с майка ми, но някак тя ми е емоционално далечна. Въздушен знак е и емоциите й са такива - въздухарски.

А синът ми е с Луна във Водолей. В подкрепа на властната, действена и налагаща се майка - аз. Не че държа да е така, но май съм от този тип майки. ;D

Дъщеря ми е с Луна в Овен и въпреки, че сме много близки емоционално, предпочита да споделя с баща си. С него имат доста сходни виждания.

*

911

• *
  • 137
Луна в Телец - клоня повече към майка ми ,но с никой от двамата не съм прекалено близка  :P

Луна в женски знак.

И аз като Лили, само че съм с Луна в Близнаци.
Никаква емоционална близост с майката, нито с когото и да е от нейния род.
Баща ми почти не си го спомням, но в отношенията ми с него имаше повече топлота сякаш.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Луна в Овен ..

Коренно различни виждания и изобщо почти всякаква липса на допирни точки с който и да е от двамата ми родители, особено с баща ми, където отношението е достигнало до точка на непоносимост/не е добра мисъл, но и това го има/ .

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен