Здравей Гост

ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ

• 62 Отговора
  • 9259 Прегледи
*

rossin

• *
  • 232
Re: ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ
« Отговор #60 -: Април 29, 2012, 02:20:24 pm »
Imagination,
доминантите в хороскопа, не означават,че ще си действат сами, без твое участие.
Според някои теории 10 дом е всичко, което си постигнал в минали прераждания и затова в това тръгваш от противоположните опитности.
Мц Близнаци-може да е отлично свързване и виждане на света около теб, да си привел себе си в синхрон с обкръжението, но само толкова. Иц Стрелец-най-общо в какво си повярвал, как и до колко си го разбрал това. И сега ще трябва да провериш теориите си на практика.
И ще е нужно душевно да се свързваш с другите, което няма да мине без съмнения и страхове, но само като се опиташ да разбираш другите, ще усетиш кой те ограничава и кой ти дава свобода.
Луна/Сатурн освен всичко изброено в предишните постове е и страх от ограничаване/не физическо/ и липса на бъдеща переспектива.
Имай на предвид негативните и трудни проявления на аспектите, но дръж в ума си и позитивните и се настрой да ги осъществявяш. Успех  :blink: 
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #61 -: Май 03, 2012, 09:43:11 am »
Благодаря за информацията. Имам последен въпрос Кое е по лошо изгорената Венера или Луна/Сатурн?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Май 03, 2012, 12:49:10 pm »
Благодаря за информацията. Имам последен въпрос Кое е по лошо изгорената Венера или Луна/Сатурн?  :rolleyes:

И двете са свързани с картата ти-няма по-лошо и по-доро... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците