Очевидно не ти се "решават тестове" като в училище, но все пак.....за да си сигурен какво точно не ти е наред е нужно да си на ясно със себе си. С някои неща се раждаме и няма рекламация, можеш само на собствен ход и със собствени сили да "превърнеш слабостите си в сила". Ако искаш естествено.
От първия ти пост разбирам че искаш "лек" за това, което си и търсиш причините от вън. За да ти е по-лесничко, започни от това, което си написал за себе си.
НЕПОСТОЯНСТВОТО МИ НЯМА ГРАНИЦА-поне в непостоянството си постоянен
АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН СИ МЕНЯ МНЕИЕТО ПО 10000 ПЪТИ И /тук се предполага че на всеки 10 секунди имаш друго мнение?

? , дори цифрата да е условна,като вземеш в предвид нормалните функции на сетивата, по скоро нямаш мнение/
ЕМОЦИИТЕ СА МИ КАТО ВИХРУШКА - ами по-добре отколкото да са заспали или да ги няма никакви.
ОБЩИТЕЛЕН СЪМ НЯМАМ ПРОБЛЕМИ ВСИЧКО Е ОК - на това какво му е лошото?
НО СЪМ РАЗЛИЧЕН И ОБИЧАМ ДА СЕ ОТЛИЧАВАМ ДОРИ ТОВА ДА МИ КОСТВА ДА СЪМ САМ -ми като искаш да се отличаваш е нужно да си сам, иначе ще си част от нещо.
ВИНАГИ ПРИВЛИЧАМ ВНИМАНИЕТО- не си единствения.....
НЕ ОБИЧАМ ОБЩО ПРИЕТИТЕ НОРМИ- има и други като теб ,по-важното е "като искаш-трябва да ти стиска, ако не ти стиска, трябва да си налягаш парцалите", средно положение няма.
И ЗА ОБВЪРЗВАНЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ИМАЛ СЪМ БЕЗБРОЙ КОНТАКТИ С МОМИЧЕТА НО ДОТУК НЕ МОГА ДА СЕ ОБВЪРЖА ЗА ДЪЛГО- това не е задължително, може да ти подхожда кариера във Ватикана.....
ДОРИ СЕМЕЙСТВОТО МИ МИ СЕ ЧУДЯТ - те половината семейства в България се чудят на децата си, нямат представа какви са и от какво имат нужда
ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ СЪМ С АСЦЕДЕНТ ДЕВА И ЛУНА ВОДОЛЕЙ - и тук не можеш да претендираш за уникалност
започни ги ред по ред и си отговори дали искаш да ги промениш, и защо.
Все пак "Ако не знаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде"