Здравей Гост

Пълнолуние 6 май 2012

• 23 Отговора
  • 4811 Прегледи
*

Grace

• 2257
Пълнолуние 6 май 2012
« -: Април 22, 2012, 06:53:13 pm »
Пълнолунието е на 16 гр. по оста Скорпион / Телец. Ако някой може да качи и карта ще бъде добре.  :blink:
Какво засяга и какво очаквате при вас?
Моят въпрос е, някой досега имал ли е Пълнолуние в опозиция с натална Венера? Ще се радвам да прочета и всякакви предположения по въпроса.

Re: Пълнолуние 6 май 2012
« Отговор #1 -: Април 22, 2012, 07:04:56 pm »
При мен пълнолунието е по остта 4-10домове,съвпад ИЦ.Прикачвам и картата на пълнолунието. :blink:

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #2 -: Април 22, 2012, 07:13:27 pm »
 При мен Луната ще е на 3*/4* от натални Луна и Венера и акцента ще е 2 -7 дом.  :blink:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Grace

• 2257
« Отговор #3 -: Април 22, 2012, 07:17:53 pm »
При мен Луната ще е на 3*/4* от натални Луна и Венера и акцента ще е 2 -7 дом.  :blink:

2 - 7 ?? а какво очакваш от това ?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Април 22, 2012, 07:38:03 pm »
И при мен 4-10 дом.
Опозиция с венера. :rolleyes:

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #5 -: Април 22, 2012, 07:46:04 pm »
Признавам си, че не ги следя вече  :49:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #6 -: Април 22, 2012, 08:39:40 pm »
Моят въпрос е, някой досега имал ли е Пълнолуние в опозиция с натална Венера? Ще се радвам да прочета и всякакви предположения по въпроса.

При мен е същото - в смисъл Пълнолунието е в опозиция с наталната Венера в Телец /по оста 2-ри - 7-ми дом/ - като аспектът е точен до минута.

По принцип партньорските взаимоотношения са ми много важни /Слънце в 7-ми дом/ и очаквам (очакване не е точната дума) :blink:; предвиждам нов етап в тях.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Grace

• 2257
« Отговор #7 -: Април 22, 2012, 08:45:57 pm »

При мен е същото - в смисъл Пълнолунието е в опозиция с наталната Венера в Телец /по оста 2-ри - 7-ми дом/ - като аспектът е точен до минута.

По принцип партньорските взаимоотношения са ми много важни /Слънце в 7-ми дом/ и очаквам (очакване не е точната дума) :blink:; предвиждам нов етап в тях.

да, при теб няма начин да не се прояви по отношение на партнъорствата, защото и домовете са в този смисъл. интересно ми е как ще се прояви аспекта - опозиция. би могло да е развръзка, реализация, кулминация; а би могло да е конфликт, противопоставяне. ти ще кажеш  :blink: познаваш картата си, пък и настоящото си положение най-добре.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Април 23, 2012, 07:35:42 am »
Пълнолунието е на 16 гр. по оста Скорпион / Телец. Ако някой може да качи и карта ще бъде добре.  :blink:

Догодина ще има лунно затъмнение приблизително на същия градус.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Април 23, 2012, 07:40:11 am »
При мене попада по оста на възлите 5-11 дом, а при приятеля ми - също по оста на възлите но в 12-6 дом.
Може да има решаване на служебни въпроси при него, а при мене - нещо свързано с детето или фондацията. Любовта по 5-ти дом е винаги добре дошла, но нали е пълнолуние, по-добре да не се засягат любовните въпроси.-
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Април 23, 2012, 07:41:31 am »
при мен е по остта 4-10 дом, в съвпад е с парс фортуна.
меркурий в точен съвпад с натална венера ( в момента имам и съвпад на дирекционен меркурий с натална венера)

при мъжът ми засяга слънцето - то е на 14 скорпион

*

Yaya

• 2265
« Отговор #11 -: Април 23, 2012, 08:54:02 am »
При мен пък е в съвпад с натална Венера с 3гр орбис. По оста 1/7. Други мажорни аспекти нямам, освен квадрат със соларен АЦ.
Честно казано, надявам се да не е свързано с юридически въпроси - по 7 дом. По-скоро ще е нещо свързано с мен, защото Луната ще е в 1, а тя управлява 7ми.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #12 -: Април 23, 2012, 10:03:55 am »

да, при теб няма начин да не се прояви по отношение на партнъорствата, защото и домовете са в този смисъл. интересно ми е как ще се прояви аспекта - опозиция. би могло да е развръзка, реализация, кулминация; а би могло да е конфликт, противопоставяне. ти ще кажеш  :blink: познаваш картата си, пък и настоящото си положение най-добре.
Имам един въпрос,който може да ви се стори глупав,но като не съм сигурна по-добре да питам :) Какво за разбирам под израза"пълнолунието е в опозиция с нат.Венера(примерно)"-че Луната е в опозиция на Венера ли?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #13 -: Април 23, 2012, 01:23:21 pm »
За мен е доста хармонично...Тригон към Нат. Марс и МЦ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #14 -: Април 23, 2012, 07:08:07 pm »

Имам един въпрос,който може да ви се стори глупав,но като не съм сигурна по-добре да питам :) Какво за разбирам под израза"пълнолунието е в опозиция с нат.Венера(примерно)"-че Луната е в опозиция на Венера ли?

да.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #15 -: Април 23, 2012, 08:09:24 pm »
При мен е по оста 3-9 дом а Луната е в точен съвпад по градус с натална Луна на 15 в Скорпион
не знам какво означава това
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #16 -: Април 25, 2012, 11:00:30 am »
При мен е точно на МЦто, до градус. Съвпад с СЛВ в 10ти, секстил с нат Венера в 8ми, тригон на DSC. Струва ми се добра възможност по отношение на отношения. Понеже наследство и кариера в момента не са възможни опции.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #17 -: Април 30, 2012, 11:14:02 am »
Прикачвам и сидерална карта на пълнолунието...Можете да споделите дали по някакъв начин засяга картата Ви.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Май 05, 2012, 06:56:08 pm »

Пълнолунието е съчетано с перигей. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4778711#.T6VPpZ5ba48.facebook

*

Grace

• 2257
« Отговор #19 -: Май 05, 2012, 07:24:40 pm »
благодаря, Стела  :blink:
много интересно наистина